Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

*** AŞK DUASI*** (1 Kullanıcı)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: *** AŞK DUASI***

YENIDEN DOGUS yazdı:
EVET BENİM DE DUYGULARIMI ANLATIYOR BU ŞİİR VE AMİN... DİYORUM TÜM KARDEŞLERİM İÇİN

AMİN KARDEŞİM AMİN TÜM KARDEŞLEİMİZ İÇİN ;)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

beyaz_nur_49 yazdı:
MAŞALLAH...GERÇEKTEN DE ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR.ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM.ALLAH'A EMANET OLUNUZ..

BENDE ÇOK BEGENDİM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM RABBİME EMANET OLSUN....​

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

hayrunissa86 yazdı:
selamün aleyküm gercekten güzel bi şiir ben bu şiir elımden geldıgınce her aksam okuyorum tuaf ama çok güzel bi şiiir emegıne yüregıızxe saglık en guzel yaratana emanetsınız B)

Rabbim
Bir insan koy kalbime
Ama o insan senin de
sevdigin olsun
(amin )

KARDEŞİM RABBİM SİZE DE BÖYLE BİR AŞK NASİP ETSİN İNŞALLAH....SELAM VE DUA İLE​

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

seyasla yazdı:
s.a.

Oyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki

"Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz.

Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor"

VE ALEYKÜM SELAM SELAMETLE...​

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

kopzehra_06 yazdı:
B)Duayı daha önce okumuştum ve çok beğendiğim için arkadaşlara bile dağıtmıştım. Allah razı olsun saolun.B)

SİZDEN RABBİM RAZI OLSUN ....SELAM VE DUA İLE...​

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun emeğinize sağlık selam ve dua ile...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ... YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SELAM VE DUA İLE..

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

fatma_10 yazdı:
S.A. KARDEŞİM ÇOK GÜZEL OLMUŞ. ALLAH (C.C) RAZI OLSUN. EMEĞİNE SAĞLIK..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZDE BÖYLE BİR AŞKLA KARŞILAŞIN İNŞALLAH...;)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

Tugbis yazdı:
amin:) guzel bir paylasim Allah razi olsun. Dualarda bulusmak uzere, hayirli geceler.

HAYIRLI SABAHLAR KARDEŞİM BEN YENİ AÇTIM FORUM SAYFASINI RABBİM RAZI OLSUN SELAMETLE....​

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

abdullah_47 yazdı:
çok güzel bir şiir dua ve selametle kal inşallah hayırlı akşamlarB)B)B)B)

HAYIRLI SABAHLAR KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM SELAM VE DUA İLE....

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayim..

s.aleyküm allah(c.c.)razı olsun elinize,emeğinize sağlık..rabbim bizlere de böyle güzel sevgiler nasib etsin..amin..ve bu sevgi beşeri sadece beşeri bir sevgiden ibaret olmasın..gün geçtikçe ilahi sevgiye ulaştıracak bir vesile olsun inşaAllah..allaha(c.c.)emanet olun..s.aleyküm

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
Bana öyle gözler göster ki
Ben o gözlerden sana bakayim..

s.aleyküm allah(c.c.)razı olsun elinize,emeğinize sağlık..rabbim bizlere de böyle güzel sevgiler nasib etsin..amin..ve bu sevgi beşeri sadece beşeri bir sevgiden ibaret olmasın..gün geçtikçe ilahi sevgiye ulaştıracak bir vesile olsun inşaAllah..allaha(c.c.)emanet olun..s.aleyküm

ve aleyküm selam amin kardeşim inşallah rabbim tüm kardeşlerimizi böyle sevgiler nasip etsinnnn​

melike

Kayıtlı Kullanıcı
bır ınsan ıcın en hayırlı sey kalbıne mukabıl bır es bulmasıdır
rabbım ıns.herkesın gonlunde yatanı verır... aeo

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Onunla oyle bir yolda yürüyelim ki
Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim

PriMe

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bir dua,İnşallah herkese böyle bir sevgili (Eş) ile izdivaç nasip olur. AMİN :)

musab21

Kayıtlı Kullanıcı
Bu kadar dünyevi arzu, hırs ve ihtiras barındıran bir şiir görmedim..inanamıyorum kim yazmış bunu haşa! Hatice validemiz ve peygamberimizi dünyevi merhalelerle örnek gösterip bu yönden kesb edilmesini çok büyük bir yanlış olarak görüyorum. Hz Hatice validemizin ilk müslüman olması ve zor dönemlerinde Resullulaha sahip çıkması sebebiyle islamiyette ve peygamberimizde önemli bir yeri vardır..Bunu kimse inkar edemez. Ancak sebepler dairesinde hiçbir zaman, ekseriyetle pek çok insanı Allah yolundan alıkoyan ve zararlı bir illet keyfiyetinde zuhr eden böyle bir duyguyu bu şekilde Allah aşkmızı (haşa) çok seviyor diye abartmak çok feci bir yanlış olmuş..Allah(C.C.) iki cins arasında sevgiyi yaratandır.Bu O’nun büyük bir hikmetidir.Asıl marifet, O’nu anlamak,onu sevebilmek, günümüzde hemen hemen imkansiz hale gelmiş olmakla beraber (maalesef bende nefsine eziyet edenlerdenim)O’na AŞIK olabilmektir. aklım almıyor inanamıyorum..herkes teşekkür etmiş..LÜTFEN KENDİNİZE GELİN!

#fani_dünya#

Kayıtlı Kullanıcı
Bu kadar dünyevi arzu, hırs ve ihtiras barındıran bir şiir görmedim..inanamıyorum kim yazmış bunu haşa! Hatice validemiz ve peygamberimizi dünyevi merhalelerle örnek gösterip bu yönden kesb edilmesini çok büyük bir yanlış olarak görüyorum. Hz Hatice validemizin ilk müslüman olması ve zor dönemlerinde Resullulaha sahip çıkması sebebiyle islamiyette ve peygamberimizde önemli bir yeri vardır..Bunu kimse inkar edemez. Ancak sebepler dairesinde hiçbir zaman, ekseriyetle pek çok insanı Allah yolundan alıkoyan ve zararlı bir illet keyfiyetinde zuhr eden böyle bir duyguyu bu şekilde Allah aşkmızı (haşa) çok seviyor diye abartmak çok feci bir yanlış olmuş..Allah(C.C.) iki cins arasında sevgiyi yaratandır.Bu O’nun büyük bir hikmetidir.Asıl marifet, O’nu anlamak,onu sevebilmek, günümüzde hemen hemen imkansiz hale gelmiş olmakla beraber (maalesef bende nefsine eziyet edenlerdenim)O’na AŞIK olabilmektir. aklım almıyor inanamıyorum..herkes teşekkür etmiş..LÜTFEN KENDİNİZE GELİN!

kardeşim dikkatilice okursan aslında bana öyle birini gösterki ona aşık olayım ama onun aşkı sana olacak aşkıma bir vesile olsun..

hani mecnun önce leylaya aşık olur daha sonra leylayı unuturda Allah aşkıyla yanıp tutuşuyor ya bunuda böyle görmek lazım en azından ben öyle anladım yani..

önce bana öyle biri verki ben ona aşık olayım onun gözlerinde seni göreyim onun sevgisinden senin sevgine uzanayım gibisinden dizeler bana bunu hatırlattı..

İnşAllah anlatabilmişimdir kardeşim..

vesselam...

musab22

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim dikkatilice okursan aslında bana öyle birini gösterki ona aşık olayım ama onun aşkı sana olacak aşkıma bir vesile olsun..

hani mecnun önce leylaya aşık olur daha sonra leylayı unuturda Allah aşkıyla yanıp tutuşuyor ya bunuda böyle görmek lazım en azından ben öyle anladım yani..

önce bana öyle biri verki ben ona aşık olayım onun gözlerinde seni göreyim onun sevgisinden senin sevgine uzanayım gibisinden dizeler bana bunu hatırlattı..

İnşAllah anlatabilmişimdir kardeşim..

vesselam...

Bu olsa olsa ancak bir ŞİİR olabilir DUA olamaz! ancak kesinlikle art niyetle yazılmamıştır..İhlaslıdır....Hoşuna giden arkadaşların da ihlaslı olarak bu şekilde dua niyetiyle el açmaları inş. hayırlara vesile olur..Daha fazla tartışma yaratmak istemiyorum..
selametle...

kanayan gül

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun şiiri biliordum tekrar hatırlattıınz.çok güzel bir şiir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt