cennet_agaci
Kayıtlı Kullanıcı
RE: AŞK DEPREM GİBİDİR ~~
BİZLER BUNUN BİLİNCİNDEYIZ AMA MALESEF BUNUN BILINCINDE OLMAYAN ÇOK İNSAN VAR RABBİMİN VERDİĞİ CANA KIYAN EZİYET EDEN OKADAR ÇOK İNSAN VARKI ŞÜKREDECEKLERİNE İSYAN EDİYORLAR GERÇEK AŞK İLAHİ AŞK RABBİME OLAN AŞKTIR!!!!! B)B)B)
BUNUN BİLE BİLİNCİNDE DEĞİLLER RABBİM HİDAYET VERSİN CÜMLEMIZE İNŞ B)B)
aska mecnun yazdı:
huzunlu_gurbet yazdı:
selamunaleykum kardesim bende cennet agaci ve aska mecnun kardeslerime katiliyorum bence ask gibi çok yuce bir duygu sadece ve sadece bizi yaratan mevlaya duyulabilir gerisi yani sevgiliye duyunuldugu sanilan ask iki gundede bitebilip yenisini baslatabiliyor.bence sevgi ve saygi ask diye dillerde dolasip duran ve bazen iki gunde eyvallah deyip bitebilen bu seyden çok daha degerli yanliz ALLAH aski baskadir bastada belirttigim gibi....B)B)B)B)B)B)
Aleykümselam;
Yani öyle değil mi katılmamak elde değil ki...
Şimdi insanoğlu birini sevdi adınıda aşk koydu oan bir boşluktaydı sevmek zorunda kalmıştı. Yalnızlığını paylaşmak istedi... Sonra bunun adını aşk koydu Zevk-i Sefayı tatmin için.. Olmadı bir aylık bir beraberlikten sonra başka bir çiçek olmalıydı benim aşkım Çünkü bundan bu ilişkiden sıkıldım çok sıkıcıydı dedi..EEE nede olsa insanoğlu..
İlah-i Aşkım;
Sevdim gönül verdim Çünkü beni yarattı, Vücuduma kimsenin veremeyeceği güzellikler verdi, Hücreleri, kaşı gözün renklisini, saçları renklisini, iki ayak iki kol verdi, beyin verdi akıl verdi, dil verdi kalp verdi sevgi merhamet yükledi...Peki ben bunca verilen şeylere karşı nasıl bir emekle iadeyi takdim edebilirim.... Nasıl Aşkımı enkaza çevirebilirim ki bu benden nankörlük olmaz mı?..
Oda yetmedi bin bir renklerle içinde yaşadığım çevreyi donattı. Herşeyden yararlanma tutkusu verdi. Suya dokunma, Yemek yeme, çiçeği koklama, balın lezzetini alma dokusu verdi.. Bunlara karşı neden ona ebediyen bağlı kalmayayım neden onunla Büyük bir aşk yaşamıyayım... Ben enayimiyim bunca karşılığa rağmen iki günlük aldatmacı enkazlara kapılayım niye o enkazın altında hep ben olayım ki, Hem Seven ben Hem sevilen ben öyleya neden enkaz altında olayım????
![]()
BİZLER BUNUN BİLİNCİNDEYIZ AMA MALESEF BUNUN BILINCINDE OLMAYAN ÇOK İNSAN VAR RABBİMİN VERDİĞİ CANA KIYAN EZİYET EDEN OKADAR ÇOK İNSAN VARKI ŞÜKREDECEKLERİNE İSYAN EDİYORLAR GERÇEK AŞK İLAHİ AŞK RABBİME OLAN AŞKTIR!!!!! B)B)B)
BUNUN BİLE BİLİNCİNDE DEĞİLLER RABBİM HİDAYET VERSİN CÜMLEMIZE İNŞ B)B)