Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aşk bu kadar acımı (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
çaresizim, kırgınım, huzursuzum, bu laflarımdan rabbim kırılır diye çok korkuyorum ama o güzeller güzeli Allahım gönlüme bir sevgi koydu bu sevgi öyleki beni sardı sarmaladı ve caresizce acizce öylece kala kaldım bir kul bir başka kulu bu kadar sever mi? bu mümkün mü? ne yana baksam ne yapsam ne düşünsem gönlümdeki yangın dinmiyor... şimdi siz Allah bilinci olan arkadaslarım sizlerin dualrına ihtiyacım var. hiç tanımadığınız birine beş dakikanızı ayırıp dua edermisinniz? eğer o insan benim için hayırlı değilse Rabbim içime tez vakitte soğukluk versin, eğer onunla Rabbimin yolunda hayırlı bir hayat kurabileceksem Rabbim ikimizede birbirimize karşı sevgi saygı merhamet sabır ve bu sevgi için mücadele etme gücü versin...(amin)

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
karşımdaki insan beni sevdiğini fakat beni istemediğini söylüyor bana unutmamı söylüyor işte bu yüzden dualarınızı istiyorum unutmaya çalışmak bile okadar zorki...

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sorularlaislamiyet.com
Bilirim zordur , imkansız gibi glir ancak imkansız değildir. Bugünü değil ileriyi düşünün. İlerde sizi mutlu eder mi etmez mi? Daha da ileriyi düşünün. Beraberliğiniz sizi iyiye mi götürür yoksa günaha , isyana mı? Şimdiki yaşadıklarınızı sevgi değil de alışkanlık olarak düşünebilirsiniz. Tabi olayı detaylı olarak ele almak gerekiyor. Neden sevmiyorum , unut beni , bırak gibi sözler söylüyor araştırmak gerekir. Buradan kesin kararlar vermek zor.

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
inanın zor hemde çokk sanki hiçç yapamıycakmışım gibi hiç unutamıycakmışım gibi geliyor... alışkanlık oldu hayatımda onsuz sanki nefes alamıyorum onsuz sığamıyorum bu şehre. belkide bir kulu bu kadar sevmemeliydim ama onu bana sevdiren Rabbim... Allahımdan diliyorum bana yardım etsin

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
Belki daha iyisi çıkar karşınıza. Şimdilik bu söz saçma gelebilir ama sizi hak edip etmediğini de düşünün. Sevmek sevilmek güzel şeyler ama maddi manevi ilerileri düşünmek gerekir. Benim eşim sabah namazını kılmak istemezse yada saçım açık gezmek istiyorum derse bu bana mutluluk vermez...

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
inanç noktasında Allahıma şükür elinden geldiğince yapar belkide mükemmele çok yakın olduğu için bu kadar seviyorum yada benim acımdan bakınca böyle mükemmel gözüküyor. benim hayatımı paylaşmak istediğim insanla istiyorumki attığımız her adım bizi yaratıcıya götürsün hayatımızzın her anı Rabbimle dolsun bunu onunla yapabilecegimi dusundugum ıcın belkıde bu kadar kıymetlı oldu benım ıcın... ama şimdi o insan bana hadi unut diyor bütün hayllerimi umutlarımı cebime koyup arkama bile bakmadan nasıl giderim? biliyorum kısmet ama Allahım demiyormuki dualarınızla herşeyi değiştirebilirsiniz diye o yüzden hep Rabbime dua ediyorum o yüzden siz kardşlerimdenden dua istiyorum...

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
syn kardeşim bende anlıyamıyorum yaşanan bişeylerden kırmış ve kırılmış ama sevgi mücadele ister diye düşünüyorum... şimdilik sesimi çıkarmıyorum zaman herşeyi gösterir... şimdi en önemli olanı yapıyorum sürekli dua ediyorum... derdmi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim kardeşim Allah hepimizin sıkıntısını hafifletsin inşallah...

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
Amin cümlemizin. Ya ben küçüğüm ama böyle şeyler her aşkta yaşanıyor galiba. Unutmayın ayrılıklar küçük aşkları tamamen bitirir , büyük aşkları ise daha da arttırır.
Tavsiyem üzülmeyin. (biliyorum elde olmuyo böyle zamanlarda ama yine de üzülmeyin. Üzülüyoruz ama sonra hiç birşey olmamış gibi yine mutluluk bizi buluyor.)

düşmelya

Kayıtlı Kullanıcı
Öyle sevgiler var ki leyla ile başlar mevlaya ulaşır. İçinde bulunduğunuz hali daha fazla zora sokmayın, ümitsiz bir hayal arkasında koşmak yanlış olur. O nedenle içinizde ki sevgiyi alemlerin sahibine arzedin. O sizin için neyin hayırlı olduğunu bilir. onun takdirine rıza göstermek ise en büyük kulluktur. Rabbim gönlüne göre versin.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim... Sevmek güzeldir... Acisiyla tatlisiyla .... Ama en çok rabbimi sevmektir büyük bir aşkla... Eğerki iki dünya saadetiniz için hayirli ise rabbim gönlünüzü bir etsin ama hayirsizsa hayirlara çevirsin inşallah selametle kalin kardeşim

MekYes

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.allahyolu.com
Cok Sevmiceksin cünkü o seni daha az severse üzülürsün...

Can Yücelden su siiri dinlemene isterim

[YOUTUBE]_xDJgyqQWls[/YOUTUBE]​

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
....Ya da Cennet'e ait olucaksın.
Çok sahiplenmeden , Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi...
Hemde hep senin kalacakmış gibi Hayat...
Eşit yaşayacaksın , ucundan tutarak...
Güzel şiirmiş. Her dinlediğimde beni etkiliyor. Gidiyorum derin düşüncelere...

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
aşk öyle bişeyki ne yaşa bakıyor nede başka bişeye kendisi gelip buluyor yolunu. gönlümdeki bu acı sevgimin büyüklüğünden dilerim allahtan kımseye bu acıyı yasatmasın! umarım ksa surede atlatırım eger unutamıycaksam allahım onun gonlune versın bu sevgıden oylekı oda benım gıbı sevsınde bıtsın bu ıskence

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
şiir cok guzel cok anlamlı belkıde bız ınsanlar bıseylerı cok sahıplenıyoruz belkıde allah bıze "bu kadar sahıplenmeyın herseyın tek sahıbı benım" boylece elımmızdekılerı bır anda alıp aklımızı basımıza getırıyordur. sanırım bende cok sahıpledım cok sevdım hep benım sandım hep benı sevıyor hıc bıtmez hıc gıtmez sandım belkıde allahım bana bır tokat gıbı hatırlatmak ıcın bunları yasatıyordur

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
çaresizim, kırgınım, huzursuzum, bu laflarımdan rabbim kırılır diye çok korkuyorum ama o güzeller güzeli Allahım gönlüme bir sevgi koydu bu sevgi öyleki beni sardı sarmaladı ve caresizce acizce öylece kala kaldım bir kul bir başka kulu bu kadar sever mi? bu mümkün mü? ne yana baksam ne yapsam ne düşünsem gönlümdeki yangın dinmiyor... şimdi siz Allah bilinci olan arkadaslarım sizlerin dualrına ihtiyacım var. hiç tanımadığınız birine beş dakikanızı ayırıp dua edermisinniz? eğer o insan benim için hayırlı değilse Rabbim içime tez vakitte soğukluk versin, eğer onunla Rabbimin yolunda hayırlı bir hayat kurabileceksem Rabbim ikimizede birbirimize karşı sevgi saygı merhamet sabır ve bu sevgi için mücadele etme gücü versin...(amin)

selamun aleyküm kardeşim..
evet malesef aşk bu kadar acı, seni çok iyi anlıyorum hem de çok senin için yapabileceğim tek şey sana içten dua etmek..
ama anladığım kadarıyla karşındaki insan da seni seviyor diyebilir miyim??
bir de aksini düşün sevdiğin herşeyim dediğin insan ya seni sevmediğini istemedğini söylese inan bana bu daha acı yıkıcı..
Rabbim yardımcın olsun senin için dua edicem kardeşim..
selam ve dua ile..:a03:

Aysel_33

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun.Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim Allah yardımcın olsun.bak o sevgi sana belli ki çok fazla gelmiş.ama gerçekten unutabilirsin onu.bu tabi bi anda olmayacak zaman gerektiriyor.ama sen yeter ki onun seni sevmediğini,seni kırdığı durumları falan hatırla.onu güzelliklerle hatırlama.bi zaman gelecek onu yolda görsen bile yolunu değiştireceksin.Allah bu konuda yar ve yardımcın olsun.

KİMSEYE HAKETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERMEYECEKSİN
YA ONU KAYBEDERSİN YA DA KENDİNİ...

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
syn kardeşim bende anlıyamıyorum yaşanan bişeylerden kırmış ve kırılmış ama sevgi mücadele ister diye düşünüyorum... şimdilik sesimi çıkarmıyorum zaman herşeyi gösterir... şimdi en önemli olanı yapıyorum sürekli dua ediyorum... derdmi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim kardeşim Allah hepimizin sıkıntısını hafifletsin inşallah...

canım kardeşim belki bana kızacaksın ama sevgi dediğin gibi mücadele ister karşındaki insan bu mücadeleyi reddediyor ve istemediğini söylüyorsa sana ben sanmıyorum ki seni artık seviyor..
seninle bir hayat paylaşmak istemiyor..
aynı şeyleri ben de yaşadım, hepimiz kırdık kırıldık insanız hepimiz önemli olan yaptığın hatanın kırgınlık verdiğin olayın farkına varmak ve kendini affettirmeye çalışmak ama karşındaki insan seni anlamıyorsa anla ki kalbinde de aklında da seni bitirmiş
bu durumda sana kalan onun istediğini yapmak dha fazla kendine acı çektirme güzel kardeşim Rabbim senin içini de niyetini de gayet iyi biliyor bunu unutma kendine de çok dikkat et olur mu unutma dualarım seninle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt