desertrose
Kayıtlı Kullanıcı
RE: AŞK!!!! BÖYLE BİRŞEY Mİ??????
BU SÖYLEDİKLERİNİZE BENDE KESİNLİKLE KATILIYORUM.. BU ZAMANDA ASLINDA KADINLARIN MADDİ OLANAĞA İHTİYACI VAR TABİ BİR MESLEK ŞART.. KESİNLİKLE HAKLISINIZ.. BU KONU AYRI BİR TARTIŞMA KONUSU.. ŞUANDA ÇOK KÖTÜ ŞARTLAR ALTINDA ÇOCUKLARINI DOYURMA ÇABASINI VEREN KADINLAR. ERKEK OKUMASA BİLE MESLEĞİ OLMASA BİLE PAZARDA LİMON SATAR YİNEDE EKMEK PARASINI KAZANIR AMA KADININ MESLEĞİ OLMADIĞI SÜRECE YAPABİLECEĞİ ÇOK FAZLA BİŞEY YOK..
NEYSE BU AYRI BİR KONU YİNEDE DEĞİNDİĞİNİZ İÇİN VE DÜŞÜNDÜKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..
HERKEZ ERKEK SİZİN GİBİ DÜŞÜNMEZ BAYANLARIN DURUMUNU ÇÜNKÜ..
mustafa_xtar yazdı:
desertrose yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
bu arada sizin bahsettiğiniz hikayeye yakın bi olayı gazetede okudum. adamın Allah muhafaza bi patlamada yüzü yanıyor ve tanınmaz halde eşi terk etmiştir dedim ama yazının devamında eşiyle ve çocuğuyla annesinden kalma evde yaşıyor yazısını görünce bu tür olayların ağırlıkla hüsranla bitse bile bazılarının ya sevgisi, ya aşkı, ya bağımlılığı (maddi olarak) var ve ayrılmıyor düşüncesi aklıma girdi.
bunların içine maddiyide yazdım çünkü çoğu kadın bırakın rahatsız, hasta biriyle yaşamayı ilgi göremediği erkeğini elinde maddi gücü olsa bir dakika bile düşünmez bırakır.
BUNU KADIN DEĞİL ERKEKLERDE YAPAR DAHA DOĞRUSU KALBİNDE PARADAN BAŞKA SEVGİ OLMAYAN HER İNSAN YAPAR.. PARASI İÇİN HOŞ GÖRMEYE ÇALIŞIR DOĞRU DİYORSUNUZ.. AMA GERÇEK AŞKTA PARAYA YER VERİLMEZ.. AŞIK OLMADAN ÖNCE BÖYLE ŞÜPHE İÇİNDE BAKACAKSAK SEVDİĞİMİZE NE ANLAMI KALDIKİ??
bu ülkede kaç insan severek evlenmiştir bence yarısından azı.
onun için işim manevi değil maddi durumu önemli bayanlar için. Boşandığı zaman kötü gözle görülme, sanki kötü yola düşmüşcesine, ailesinin kabul etmemesi hatta cinayete varan sonuçları. bence kadın bilgili olmalı okuma yazma bilmeli sonra bi mesleği olmalı. yapar yapmaz ben bilmem. ama dünya hayatı kimin ne zaman neyle karşılaşacağını Allahtan başka kimse bilmez. ya boşanır, ya kocası vefat eder dul başına ne yapar. meslek yok bişey yok dediğim gibi aile sahip çıkmaz herkes kötü gözle görür.
ne bilim ya içimden geldi işte konuyla pek alakası yok ama benim düşüncelerim bunlar. ben pek fazla empati yaparım kendimi bayanların yerine bile koyarım bundan gocunmam çünkü onları anlayabilmemizin en iyi yolu onların yerine kendimizi koymak.
aha aklıma geldi dün tvde kadın özürlü çocuklarına veresiye bez aldı diyue meydan dayağı yedi. bunun ne günahı var veya bu adamı çekmeye ne zoru var. elinde bi mesleği olsa buna katlanırmı hayır.
Allah sonumuzu hayreylesin. Bayan ablalarımıza kardeşlerimize annelarimize yardım eylesin.
BU SÖYLEDİKLERİNİZE BENDE KESİNLİKLE KATILIYORUM.. BU ZAMANDA ASLINDA KADINLARIN MADDİ OLANAĞA İHTİYACI VAR TABİ BİR MESLEK ŞART.. KESİNLİKLE HAKLISINIZ.. BU KONU AYRI BİR TARTIŞMA KONUSU.. ŞUANDA ÇOK KÖTÜ ŞARTLAR ALTINDA ÇOCUKLARINI DOYURMA ÇABASINI VEREN KADINLAR. ERKEK OKUMASA BİLE MESLEĞİ OLMASA BİLE PAZARDA LİMON SATAR YİNEDE EKMEK PARASINI KAZANIR AMA KADININ MESLEĞİ OLMADIĞI SÜRECE YAPABİLECEĞİ ÇOK FAZLA BİŞEY YOK..
NEYSE BU AYRI BİR KONU YİNEDE DEĞİNDİĞİNİZ İÇİN VE DÜŞÜNDÜKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..
HERKEZ ERKEK SİZİN GİBİ DÜŞÜNMEZ BAYANLARIN DURUMUNU ÇÜNKÜ..