Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<<<AŞK ATEŞTİR, ÖĞÜT YELDİR <<< (1 Kullanıcı)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Gönül, canânın eteğine çekmez, canânın aşkı canın yakasına yapışır.
Ben kendi isteğimle kendimi ateşe atmıyorum ki! Boynumdaki aşk zinciri beni ateşe sürüklüyor. Mumun ateşine kavuştuğum zaman yanmıyorum ki, o beni uzakta iken yakmıştı

Allah razı olsun gülüm selametle

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Gönül, canânın eteğine çekmez, canânın aşkı canın yakasına yapışır.
Ben kendi isteğimle kendimi ateşe atmıyorum ki! Boynumdaki aşk zinciri beni ateşe sürüklüyor. Mumun ateşine kavuştuğum zaman yanmıyorum ki, o beni uzakta iken yakmıştı

Allah razı olsun gülüm selametle

Amin..Rabb'im cümlemizden razı olsun canım kardeşim..
Allah'a emanet olasın..B)

konak

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel bir paylaşım Rabbim sizden razı olsun ve gerçekten ateşi gülizar yapacak aşklar yaşamayı tüm inananlara nasip etsin... Selam ve dua ile.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel bir paylaşım Rabbim sizden razı olsun ve gerçekten ateşi gülizar yapacak aşklar yaşamayı tüm inananlara nasip etsin... Selam ve dua ile.

Sağolasınız.beğenmiş olmanıza sevindim..Rabbim cümlemizden razı olur inşaAllah..Amin duanıza inş..
selametle kalın..Allah'a emanet olun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt