Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Asil Rahat Huzurdadir (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında rahat, rahatsızlığın içindedir.Çünkü nefis ne kadar eziyet görürse, ruh o kadar ferahlık bulur.O ne kadar rahat olursa , ruhda o o nisbette muazzeb olur.Asıl rahat huzurdadır,huşudadır,maiyyette ve kurbiyettedir.Rahat arıyorsak bunların içinde arayalım.

''Akıl mahluktur,Hakka'a ait hiçbir bilgisi yoktur.Şu kadar varki,nereye baksa HZ.Allah ın eserini,asarını görür.Bir yaprağın üzerinde, bir insanın yaratılışında ne derin sanat-ı ilahiye var.Yarattığı şeyler üzerinde bu şekildeki bu tefekkürler Hakk'a yaklaşmaya vesile ve vasıta olur.

''Cenab'ı Hak bizi ne derecede azim sahibidir diye imtihan eder.Azim sahipleri daha çabuk sıyrılmıştır,terakki etmişlerdir.Azmi gevşek olanlar da o nisbette eğlenmişlerdir,yolda kalmışlardır.''

Mümin ibtilasız kalmaz ,mümin ibtilasız olmaz.mu hakkak bir taraftan bir şey gelecek.Geldiği zamanda sabredeceğiz.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım
huzur acılardan sonra
sabrederek kavuşulan rahatlıktır

allah cümlemızın evıne huzur nasıp etsın

allah razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım
huzur acılardan sonra
sabrederek kavuşulan rahatlıktır

allah cümlemızın evıne huzur nasıp etsın

allah razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle
aleyküme selam kardeşim.amin .Allah sizdende razı olsun.Allaha emanet olun

berat05

Yönetici
selamün aleyküm

hoşgeldiniz mahsun kul

sizi merak ediyordum...yeni mi geldiniz ben mi görmedim..nasılsınız..iyi haberlerle geldiniz inşallah

Allah'a Emanet olun

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

hoşgeldiniz mahsun kul

sizi merak ediyordum...yeni mi geldiniz ben mi görmedim..nasılsınız..iyi haberlerle geldiniz inşallah

Allah'a Emanet olun
aleyküme selam kardeşim.çok şükür iyiyim.herşey yolunda kardeşim hamd olsun.1 hafta önce girdim siteye ama görmediniz sanırım.pek sık giremiyorum.fırsat buldakça sizlerle olmaya çalışıyorum.sizde iyisinizdir inşallah.Allaha emanet olun.

berat05

Yönetici
aleyküme selam kardeşim.çok şükür iyiyim.herşey yolunda kardeşim hamd olsun.1 hafta önce girdim siteye ama görmediniz sanırım.pek sık giremiyorum.fırsat buldakça sizlerle olmaya çalışıyorum.sizde iyisinizdir inşallah.Allaha emanet olun.

çok sevindim inanın iyi olduğunuza sizi burda görmek güzel
bizlerde iyiyiz şükür

SİZ de EN GÜZEL'e emanet olun

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm canım ablam dün akşam internet koptu daha msn açamadım :A
eline emeğine sağlık Rabbimize emnaet o inşaallah
:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
[FONT=&quot]Selamün Aleyküm Harbi ablam..[/FONT]
[FONT=&quot]Emeğine ve güzel gönlüne sağlık olsun inşallah.. Beğeniyle okudum.. Çok mühim gerçeklere değinmiş bu öz paylaşım. Rahman c.c’nin dünyada kimseye rahat vaad etmediğini, buranın ödül değil, imtihan yeri olduğunu bir kez daha tefekkür ettim bu güzel yazıyla.. Ruhla nefsin yönelişlerini ve niteliklerini de bu vesileyle idrak ediyoruz.. Nefis hep rahatı, kolaylığı, uğraşmadan elde etmeyi istiyor, bu rahatlığın cefasını çekmek ise ruha düşüyor.. Acılar bir arınmadır can ablacım.. Ola ki, nefisler ıslah bulur, ruh huzura kavuşur, yücelir Allahü Teala’nın izniyle..[/FONT]
[FONT=&quot]Rahman c.c hayatındaki tüm acı imtihanları başarıyla vermeni nasip eylesin, sabrını arttırsın inşallah ablacım..Daimi dualarımdasın..Selam ve baki dua ile En Emin’e emanetimsin inşallah..B)B)[/FONT]

imported_ebru_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar adaşım. Hoşgeldin diyim öncelikle. Herşey yolundadır inşallah. Seni tekrar görmek güzel.

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
nefis ne kadar eziyet görürse, ruh o kadar ferahlık bulur
Selamün Aleyküm Ebru abla değerli paylaşımınız için Mevlam razı olsun.
YARAB ; Ruhumuzu cesedimize, kalbimizi nefsimize, aklımızı midemize hakim eyle... AMİN . selam ve dua ile kalın...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=&quot]Selamün Aleyküm Harbi ablam..[/FONT]

[FONT=&quot]Emeğine ve güzel gönlüne sağlık olsun inşallah.. Beğeniyle okudum.. Çok mühim gerçeklere değinmiş bu öz paylaşım. Rahman c.c’nin dünyada kimseye rahat vaad etmediğini, buranın ödül değil, imtihan yeri olduğunu bir kez daha tefekkür ettim bu güzel yazıyla.. Ruhla nefsin yönelişlerini ve niteliklerini de bu vesileyle idrak ediyoruz.. Nefis hep rahatı, kolaylığı, uğraşmadan elde etmeyi istiyor, bu rahatlığın cefasını çekmek ise ruha düşüyor.. Acılar bir arınmadır can ablacım.. Ola ki, nefisler ıslah bulur, ruh huzura kavuşur, yücelir Allahü Teala’nın izniyle..[/FONT]

[FONT=&quot]Rahman c.c hayatındaki tüm acı imtihanları başarıyla vermeni nasip eylesin, sabrını arttırsın inşallah ablacım..Daimi dualarımdasın..Selam ve baki dua ile En Emin’e emanetimsin inşallah..B)B)[/FONT]
aleyküme selam benim hacı kardeşim.amin inşallah.sende daima dularımdasın .Allaha emanet ol can kardeşim.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
nefis ne kadar eziyet görürse, ruh o kadar ferahlık bulur
Selamün Aleyküm Ebru abla değerli paylaşımınız için Mevlam razı olsun.
YARAB ; Ruhumuzu cesedimize, kalbimizi nefsimize, aklımızı midemize hakim eyle... AMİN . selam ve dua ile kalın...
aleyküme selam değerli kardeşim.Allah sendende razı olsun.Allaha emanet ol.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
87478349oj5.gif
87478349oj5.gif
87478349oj5.gif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt