Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

arkasından topuz şeklindeki örtü... (2 Kullanıcı)

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ve rahmetullah kardeşim..
ben kapandığımın ilk iki günü yukarı doğru değil de topuzumu ayrıca birşey bvağlamıştım ama bunun açıklamasını öğrendikten sonra hemen bıraktım elhamdülllah.. şimdi ensemden biraz yukarda o da saçım sıcaklarda sıkıntı vermesin diye topluyorum..
Efendimiz as dediği gibi

"bilselerdi yapmazlardı"

o yüzden dua edelim inşallah onların da karşılarına doğru yolu gösterenler çıkar elbet.. Rabbim istesin yeter ki
Allah a emanet olun
Selam ve dua ile.

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ve rahmetullah kardeşim..
ben kapandığımın ilk iki günü yukarı doğru değil de topuzumu ayrıca birşey bvağlamıştım ama bunun açıklamasını öğrendikten sonra hemen bıraktım elhamdülllah.. şimdi ensemden biraz yukarda o da saçım sıcaklarda sıkıntı vermesin diye topluyorum..
Efendimiz as dediği gibi

"bilselerdi yapmazlardı"

o yüzden dua edelim inşallah onların da karşılarına doğru yolu gösterenler çıkar elbet.. Rabbim istesin yeter ki
Allah a emanet olun
Selam ve dua ile.

ve aleyküm selam deniz ablam
ağzına sağlık
nasılsın iyisin inşallah..?
hayırlı cumalar..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyim elhamdülillah dilekçim sen de iyisin inşallah.. ben hemen maillerime bakıp çıkmış idim o yüzden senin yazdığını görmedim.. şimdi de sen yoksun inşallah denk geliriz yine..
Allah a emanet ol ablacım..
güzel yüzünü asma sakın emi..
Selam ve Dua ile
Selamınaleykum..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

celil dal

Kayıtlı Kullanıcı
topuzun neden günah olduğunu detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz ayrıntılı ve inandırıcı olsun lütfen...

celil dal

Kayıtlı Kullanıcı
topuzun neden günah olduğunu detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz ayrıntılı ve inandırıcı olsun lütfen...

celil dal

Kayıtlı Kullanıcı
oglum sizden hic bi şey olmaz bir soru sorduk sacma sapan cevaplar veriyordunuz hepsi ezber şeyler her söleyişe inansak terörden farkımız kalmaz

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Okuyun kardeşim:a35:

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Ahir zamanda ümmetimin kadınları vücutlarını gösterecek elbiseler giyecekler, saçlarını da deve hörgücüne benzetecek şekilde topuz yapacaklardır. Onlar lanetliktir.) [İbni Hibban]

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm
çok doğru bende sokakta yürürken böyle şeylerle çok karşılaşıyorum topuz demekte hafif kalır tabiri caiz ise sanki kafanın üzerine bir kafa daha koymuşsun o topuz başörtüsünüde kaldırıyor boyun açık kalıyor .allah bizi şu ahir zamanda böyle şeylerden korusun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt