Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

arkadaşlar şu terbiyesizliğe bakın (3 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: arkadaşlar şu terbiyesizliğe bakın

MAVI HUZUN yazdı:
Resul_Acer yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
Resul_Acer yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
Resul_Acer yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
RESUL KARDEŞİM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK AMA ŞU İBRETLİK RESİMLERİ TEK FORUMDA AÇSAN DAHA İYİ OLMAZ MIYDI :(:(:(:(
LÜTFEN DEDİĞİME KIRILMA AMA DİĞER FORMALRA GÖZ ATAMDAN HEPSİ KAYBOLUYOR SENİN FORUMLARINI İNCELEDEİM HEPSİ RESİM TEKRARLIYORUM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMA VE KIZMA AMA TEK FORUMDA TOPLANMASI DİĞER FORMLARIN AÇISINDA İYİ OLURDU EN AZINDAN YER AYRILIR DİĞERLERİNE ...HAKKINIZI HELAL EDİNİZ SELAMETLE........;)B)

Allah razı olsun...Aslında bende düşündüm yanlış yaptım...Bitane ibretlik resim koymak yanlış olmuş...Sizde hakkınızı helal edin.. B)B)B)
benden yana varsa helal olsun iyi bir şekilde değerlendirdiğiniz için tşk .ler...selametle...

B)B)B)
:D:D:D:D:D:D:D:D;);););););)

B):p

;);) SANIRIM BÖYLE SÜRÜP GİDECEK ALLAH A EMANET OLUN HOŞÇAKALINNNN:D

olabilir:DB)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: arkadaşlar şu terbiyesizliğe bakın

remi7781 yazdı:
bize cihat etmek düşmezmi acaba biz bu olaylardan dolayı sorgulanırmıyız acaba eğer bu durumlar üzerimize cihat etmeyi farz ediyorda bizde hiç birşey yapmıyorsak vay halimize
kudus elden çıktı 93 - 2006 tamam men elden çıkışı 2006 müslüman kardeşlerimize yönelik saldırılar ramazan ayında bonbarduman bu ve bunun gibi durumlarda kalbimizle buğuz ediyoruz ançak keşke fiiilen yardımlarda bulunsak. müslüman müslümanın kardeşidir

B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt