Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

arkadaşlar msn iletiniz ne?? (15 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Ben geçmişimi çöpe attım,çöpleri de ancak KÖPEKLER karıştırı...
Necip Fazıl Kısakürek

çok etkileyici, tam beni anlatıyor. Malasef ben geçmişteki acılara takılı kalanlardanım. Müsade ederseniz bu sözü yazıp çalışma masamın üzerine yapıştırıcam. Umulurki sizin vesilenizle artık bu kötü yönümü, olumlu hale getirebilirim.
Allah sizden razı olsun...

K

kırıkkalp

acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarf ediyorsun??? (BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
çok etkileyici, tam beni anlatıyor. Malasef ben geçmişteki acılara takılı kalanlardanım. Müsade ederseniz bu sözü yazıp çalışma masamın üzerine yapıştırıcam. Umulurki sizin vesilenizle artık bu kötü yönümü, olumlu hale getirebilirim.
Allah sizden razı olsun...

:a35: Estağfirullah müsade kelimesinin sözü bile olmasın lütfen,buraya yazılmış ''A'' harfim bile burası içindir,müsadesiz kullanabilirsiniz..
Söz beni de çok etkiledi,umulur ki etki,bizi olumsuz etkileyenlere de yol alır...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
sesini değil sözünü yükselt yağmurlardır büyüten zambakları gökgürültüleri değil

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
msn "we have only time to die"
skype de de " ölümüde öldüren rabbe secdeler olsun"

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
iletime bu sözü yazabilirmiyim,izin varsa:)Zira çook hoşuma gitti de.Ölümü de öldüren Rabbe Secdeler olsun.

tabiki zaten benim değil üstad necip fazıl ın bir şiirinden alıntı.. yani kamuya açık herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir :)

"we have only time to die" bana ait onun telif hakkını bir dua ile alabilirim :D

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki zaten benim değil üstad necip fazıl ın bir şiirinden alıntı.. yani kamuya açık herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir :)

"we have only time to die" bana ait onun telif hakkını bir dua ile alabilirim :D

.................:a12:...............

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Herşey çok güzel olacak inşaallah :)

RUKİYE_71

Kayıtlı Kullanıcı
hepside çok güzel...bi kactanesini aldım arkadaşlar hakkınızı helal edin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt