Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar 1 dk niz var mi? (1 Kullanıcı)

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim
Evlilikte önemli olan kişiye ahiret yolunda yardımcı olacak insanla beraberlik kurmak.Ahirete yaklaştıracak cehennemden uzaklaştıracak cennete yaklaştıracak vs.
Yaş farkı ise temsilen peygamber efendimiz (sav) Hz.Aişe annemizle evlendiğinde 50 Hz.Aişe annemiz ise 15-20 yaşları arasında olugu bilinir.
O nedenle izah ettiğim gibi farklı şeylere takılmaya gerek yok amaç cehhennemden uzaklaşmak cennete yakınlaşmak olması gerekir.Salih bir eş ise yaş farkının (bence) önemi yoktur.
Selametle

Allah razı olsun.Beni çok güzel aydınlatıyosunuz.Bende öyle düşünüyorum ama yine de iyi bir karar vermek istiyorum...Yardımlarınız için sağolun..

_YUSUF_

Yönetici
Allah razı olsun.Beni çok güzel aydınlatıyosunuz.Bende öyle düşünüyorum ama yine de iyi bir karar vermek istiyorum...Yardımlarınız için sağolun..
Mevlam cümlemizden razı olsun
Hayırlı kararlar verirsiniz inşaAllah
Selametle

eyupozlem oruc

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar yas aslında cokta önemli değil sectiğin kişinın eğer allah korksu varsa ahlakı güzelse hiç bir sorun olacağini sanmıorum ben 20 nışanlım 21 yasında allaha şükür ailem ve ben nişanlimdan cok memnunuz kısacası kardeslerım yas dğil ahlakdır önemlı olan hayırlı akşamlar

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar hepinize teşekkürler yorumlarınızdan dolayı:::

bilgecan

Kayıtlı Kullanıcı
Ne olur evliligim kocam icin dua!

Ne olur evliligim kocam icin dua!

ne olursunuz duaniza ihtiyacim var, kocam evden gitti, 2 haftada bunalima girdi ve gitti. 4 yasindaki Muhammedimi ve beni birakti. ne olursunuz duaya cok ihtiyacim var. :a17:

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
ne olursunuz duaniza ihtiyacim var, kocam evden gitti, 2 haftada bunalima girdi ve gitti. 4 yasindaki Muhammedimi ve beni birakti. ne olursunuz duaya cok ihtiyacim var. :a17:

Ablacım Allah yardımcın olsun inşallah döner inşallah

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
.....................................

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Zeynep kardeşim, nasilsin?
Bence önemli olan kafa yapilarin uyuşmasi, yaş o kadar önelmli degil,
eger karşindaki kişi, sana deger veriyor, saygi gösteriyorsa vede seviyorsa, tabiki ahlagida önemli iyi bir kişi ise, tam benim evlenebilecegim kişi, bir ömür onunla anlaşabilirim diyorsan, yaşin önemi yok bence....
Birde allah yolunda bir insansa ondan hiç korkma diyecem ama, inanki önceden bunu çok savunuyordum ama şimdi.........
Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum...
Akil yaşta degil baştadir bence...
Selam ve dua ile...

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
çok doğru söyledin canım kardeşim gerçekten aklı yaşta başta.Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.. sen iyisin inşallah

haydi kurtuluşa

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm herkeze rabbim hastalara şifa dertlilere deva borçlularada edalar nasip etsin inşallah kardeşim allah rızasinı bildikten sonra 1 ,2 yaş küçük olmuş büyük olmuş aradaki dengi dengine de olur

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt