Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arapça öğrenmek Isteyenler (2 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
eee ekreme kardeşmi annem beyrutlu ( lübnan ) babamda mardinin araplardından eee artık arapça bilmesem neyi bilcem ki :) ayriyettende kürtçe biliyorum bir dil bi dünya demektir hoooley o zaman 3 dünyam var :)
S.A KARDEŞİM BENDE TÜRKÇE KÜRTÇE BİLİYOM BENİMDE İKİ DÜNYAM VAR AMA İKSİDE YALAN BİDE İNGİLİZCE BİŞİYOM İSTİYOSAN KONUŞUM SANA ÇOK THANK YOU BANA DA ÇOK GOOD MOORNİNG HEPİNİZE İYİ GOOD MORNİNGLER

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
şöle şakır şakır arapça konuşmak isterdim .... hımmmmm buarada bende batmanlıyım kürtçe biliyorum sayılır ehh okuldan biraz da ingilizce eee fena sayılmaz:)

şevval_nur

Kayıtlı Kullanıcı
ekremee kardeşim bilgisayara indirdim ama açamadım nasıl açıldığını anlatır mısın? :T

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ekremee kardeşim bilgisayara indirdim ama açamadım nasıl açıldığını anlatır mısın? :T
s.a kardeşim ben de nasıl açıldığını bilmiyorum ama siz bilirsiniz dedim sizde bilşmiyormuşsunuz.birazdan kardeşlerimiz yardımcı olur

moslem_omer

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bende arapça ve almanca biraz biliyorum. asker'den sonra nasip olursa arapçayı geliştiricem. ALLAH'a emanet olun kardeşlerim

havza

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm

selam aleyküm

su gibi arapça nerdeise 3 ya da 4yıl sürüyo bundan haberiniz varmı sadece fiilleri çekmek aylar sürüyo yinede allah kolaylık versin kim istemez arapça bilmek arapça demek tefsir demek alşlaha emnt olun

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. BEN DE İNDİRDİM AÇILMIYOR LÜTFEN BİLENLER YARDIM ETSİN..:(

moslem_omer

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum. havza kardeşim 3-4 yıl okadar fazla sürmez. kafayı verirsen,öğrenmek için inat edersen 1 senede bile öğrenirsin. çekimlerin de bazıları zor. ALLAH ' a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt