Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aranızda psikolog var mı?hemen yazar mısınız? (2 Kullanıcı)

_YUSUF_

Yönetici
Şu dertlerimizin çözümü için birde Allah'u tealaya ve peygamberine sormayı denesek, sonra verdikleri cevaplarada uysak varya...dünyanın en bahtiyar insanı olacağız fakat ne hikmetse biz hep başkalarına sormayı deniyoruzda aldığımız cevaplar karşısında kalbimiz birtürlü mutmain olmuyor...
Hasbünallahuvenigmelvekil

asude_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı
böyle yapmdığımızı nerden biliyorsun senin bu umursamaz tavrını şiddetle kınıyorum

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
Şu dertlerimizin çözümü için birde Allah'u tealaya ve peygamberine sormayı denesek, sonra verdikleri cevaplarada uysak varya...dünyanın en bahtiyar insanı olacağız fakat ne hikmetse biz hep başkalarına sormayı deniyoruzda aldığımız cevaplar karşısında kalbimiz birtürlü mutmain olmuyor...
Hasbünallahuvenigmelvekil[/QUOTE

çok güzel bir cvp kardeşim bununla beraber insan yalnız olmadıgını bir destekmi desem acaba umuyor insan seninde dedigin gibi ALLAHU TEALADAN başka ilacımız yok aslında ben de yeganenur kardeşim gibi hjssediyorum aşırı hassas ve yıpranılmış düşünceler neyse
asude-beyaz kardeşim yusuf kardeş dogru olanı bizle paylaşmış kınanacak bir düşünce degil bence takdir edilecek bir cvp sevgi ve dualarımla.ALLAH C.C. KİMSEYİ KİŞİNİN KENDİ BOŞLUĞUNDA BIRAKMASIN ÇOK ZOR VE AGIR BİR DURUM .BİZİ BİZDE DEGİL BİZİ KENDİNDE KAYBETSİN.AMİN.......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt