Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aranızda psikolog var mı?hemen yazar mısınız? (1 Kullanıcı)

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
sabır selamettir dedim sabrettim ama arkadaşlar ben iyi değilim.aranızda psikolog var mı?
15.08.2007 tarihinden bu yana sıkıntılarım var daha önce de sıkıntım vardı ama bir şekilde halledebiliyordum şimdi ne halledebilecek gücüm var ne de sıkıntılarım halledilebilecek sıkıntılar.
ramazan ayında bazı şeyler paylaşmıştım size ve bir arkadaşımız yazdıklarıma bakarak haklı olarak tabii neden bu kadar özele indiğimizi yazmıştı?????
sanırım burda kimse bizi tanımadığı için derdimizi anlatabileceğimiz birilerini bu tür sitelerde güvenerek bulabileceğimizi sanıyoruz belki de..ama bence hayır dualarınız için içten geliyor dualar bazen okuduklarıma ben de dua ediyorum ve inanın çok içten ediyorum kendime ister gibi istiyorum.
beni dinlemek isteyen var mı?
bugün çok dertliyim

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
sabır selamettir dedim sabrettim ama arkadaşlar ben iyi değilim.aranızda psikolog var mı?
15.08.2007 tarihinden bu yana sıkıntılarım var daha önce de sıkıntım vardı ama bir şekilde halledebiliyordum şimdi ne halledebilecek gücüm var ne de sıkıntılarım halledilebilecek sıkıntılar.
ramazan ayında bazı şeyler paylaşmıştım size ve bir arkadaşımız yazdıklarıma bakarak haklı olarak tabii neden bu kadar özele indiğimizi yazmıştı?????
sanırım burda kimse bizi tanımadığı için derdimizi anlatabileceğimiz birilerini bu tür sitelerde güvenerek bulabileceğimizi sanıyoruz belki de..ama bence hayır dualarınız için içten geliyor dualar bazen okuduklarıma ben de dua ediyorum ve inanın çok içten ediyorum kendime ister gibi istiyorum.
beni dinlemek isteyen var mı?
bugün çok dertliyim

ne oldu ben sizi ilk defa görüyorum hayırdır ınsalah

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
15 aydır eşim ile ayrıyız ailemden uzaktayım yalnızım çok sıkılıyorum iş sorunlarım da var

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
artık rüyalarım bile rahat vermiyor psikolojim bozuldu galiba gördüğüm rüyalar bile canımı acıtıyor

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
artık rüyalarım bile rahat vermiyor psikolojim bozuldu galiba gördüğüm rüyalar bile canımı acıtıyor
konuyu siz actınız sorabılırım heralde esınız ıle ayrılmanızın nedenı nedır
bırde psıkolog a sız gıdın burdan bırı ıle olmaz kı

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
kaldığım yerde psikolog yok
işim gereği ayrıyım
bir kez psikoloğa gittim ama açılamadım utandım

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
kaldığım yerde psikolog yok
işim gereği ayrıyım
bir kez psikoloğa gittim ama açılamadım utandım

saglıgın için acılacaksın ama hep içine kapanırsan olmaz yanı tam olarak neler oldu hayatında bılmıyorum ama inşallah düzelir rabbıme dua et rabbım yardım eder

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
uydurma bir msn yok mu sen de uydur benim var anlatayım ama ne olur bu siteye de bana da zarar verecek biriysen eğer hiç bulaşmayayım

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
uydurma bir msn yok mu sen de uydur benim var anlatayım ama ne olur bu siteye de bana da zarar verecek biriysen eğer hiç bulaşmayayım

kardesım bı sıteye zarar versek burda olmayız heralde sen konuyu acmıssın burda paylasalaım sana elımızden geldıgınce yardım ederız sen yeter
rkı anlat

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
bak şöyle yapayım ben bir isimle yeniden üye olacağım yazacağım senin açtığın bir konuya cevap olarak olur mu

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
hangisine yazıyor kardeşimiz şimdi anlayamadım benim beklediğin biri mi var konumamı yazıyor.bir de yazdıktan sonra hemen okunur okunmaz silsin bence......

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
hangisine yazıyor kardeşimiz şimdi anlayamadım benim beklediğin biri mi var konumamı yazıyor.bir de yazdıktan sonra hemen okunur okunmaz silsin bence......
abla benım bı konum var ona yazacak heralde yıne de bılmıyorum ama benım konuya yazarsa daha ıı olur hem konu ıle ılgılı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt