Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Aralayın Kapınızı... (1 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır, hayır kapatmayın kapınızı açık kalsın. Aralayın biraz... Bakın bakın hissedebiliyor musunuz? Tatlı, latif bir esinti sarıyor bedeninizi. Teninizde dolaşan ve siz bütün hoşluğuyla saran bir esinti. Sanki bir bebeğin minicik, bembeyaz ve yumuk yumuk elleriyle size sarılması gibi. Teninizin, onun teninin sıcaklığıyla buluşması gibi. MUHTEŞEM değil mi?

Acaba bu esinti neler getirdi size uzaklardan, hangi hediyelerle geldi kapınıza. Belki güneyden uçup gelen bir esintidir bu. O mübarek memleketlerden hoş kokularla, miski amber kokularıyla geldi size. Hissedebiliyor musunuz?

Ravza_ı Mutahharadan geçerken Efendimizin Selamını aldı yanına belki.
Aleyna ve aleykümselam….Aleyna ve aleykümselam…O’nun sevgisini getirdi size.
Hiç beklenmedik bir anda gelmesi, Aslında Efendimizin her an bizlerle birlikte oluşunun bir ispatı gibi. Biz bunu fark etmesek bile.
Size sunduğu Serinliği, Efendimizin Merhametinden olsa gerek.
Yine hoşluğu, Efendimizin O gülleri bile bayıltan Kokusundan olsa gerek.
Bedeninizi sarması, Efendimizin Alemlere RAHMET olmasından olsa gerek.

Artık biraz daha aralayın kapınızı lütfen. Çünkü nice hediyeler var belki yanında sizin için.
Size ulaşmak için taa uzaklardan uçup gelen bu esinti MEKKEye uğramışmıdır acaba.
Hani oraları gören, o diyarlara ayak basan hacılarla konuşmak istersiniz ya. Hani onların gözlerinin içine bakarsınız ya. O gözleri ki KABEyi görmüşlerdir. Ona dokunan elleri öpmek istersiniz ya. İşte bu rüzgâr belki oralardan geçti.
Sizin O kutsal topraklara olan hasretinizi biliyor sanki değil mi? Oraların kokusunu hissedebilmek için çekin içinize hoş havayı.
Sonuna kadar açın artık kapınızı. Açın ki evinizin her köşesine yayılsın bu hoşluk.
Yanında BEDİR’den getirdiği şehitlerin selamı var belki.
Aleyna ve Aleykümselam…Aleyna ve Aleykümselam…

Ve nice Hoş Hediyeler...
Hayır Demeyin lütfen ve Açın Artık Kalbinizin Kapılarını...
Açın bütün güzelliklere, Açın bütün sevgilere...

ALLAHa emanet olunuz…
Selam ve dua ile…

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
eline sağlık kardeşim,selam ve dua ile...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam Ablacım...ALLAH razı olsun. Gözlerinize sağlık...
HAyırlı Cumalarınız olsun
ALLAHa emanet olunuz...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_________selamün aleyküm degerli kardeşim
hiç bu şekilde düşünmemiştim tatlı bir esintinin..
en güzel den gelen bir selam gibi
onun yanından geliyormuş gibi düşünmeyi karşılamayı...
cigerlerime kadar o havayı teneffüs etmeyi...
o esintinin içerisindeki rayihayı fark edip ve ona kalpimizin kapılarını ardına kadar açrak karşılamayı.....düşünmedim ..
düşünmedim çünkü bu mücrime uzak bir ütopya gibi...bulurmu o rüzgar beni... inşallah...yüzümüz olmasada ümit var olmak gerek hamdolsun...
emeginize saglık kardeşim
hayırlı nurlu geceler dilerim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile______

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
_________selamün aleyküm degerli kardeşim
hiç bu şekilde düşünmemiştim tatlı bir esintinin..
en güzel den gelen bir selam gibi
onun yanından geliyormuş gibi düşünmeyi karşılamayı...
cigerlerime kadar o havayı teneffüs etmeyi...
o esintinin içerisindeki rayihayı fark edip ve ona kalpimizin kapılarını ardına kadar açrak karşılamayı.....düşünmedim ..
düşünmedim çünkü bu mücrime uzak bir ütopya gibi...bulurmu o rüzgar beni... inşallah...yüzümüz olmasada ümit var olmak gerek hamdolsun...
emeginize saglık kardeşim
hayırlı nurlu geceler dilerim
rabbimize emanet olunuz
selam ve dua ile______

Ve aleykümselam Gönlü nurlu kardeşim. Hayırlı berektli Nurlu geceleriniz olsun...
ALLAH cümlemize O'nun aşkıyla yanmayı, her güzellikte O'nu bulmayı, Her an O'nu düşünmeyi nasip etsin. Yüzümüz yok belki ama buyurduğunuz üzre Ümit etmek gerek.
Ümit etmek gerek.
Dünyada ki Her güzellik O'nun varlığından dolayı bizlere ulaşıyor diye düşünüyorum. Güller Ona kavuşmak için açıyor..ve daha niceleri

ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Sonuna kadar açın artık kapınızı. Açın ki evinizin her köşesine yayılsın bu hoşluk.
Yanında BEDİR’den getirdiği şehitlerin selamı var belki.
Aleyna ve Aleykümselam…Aleyna ve Aleykümselam…

Ve nice Hoş Hediyeler...
Hayır Demeyin lütfen ve Açın Artık Kalbinizin Kapılarını...
Açın bütün güzelliklere, Açın bütün sevgilere...

selamunaleykum guzel duşunen öğretmenım
ne mutlu kı kapılarını acana
ne mutlu kı bekleyene

ne mutlu kı bu guzel esıntıyı tenınde yuzunde hıssedene

allah ıma şükürler olsun
ben uzun zamandır actım kapımı
oyl ebır actım kı
sonuna kadar
allah ümitsız bırakmasın bızlerı
ümıtlerımızın en hayırlarını versın
amın
sıze de öğretmenım
gununuz hayırlı ve bereketlı ollsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
~*~

Selamün Aleyküm değerli hocam.
Güzel bir paylaşımdı. Emeğinize sağlık. Allah c.c razı olsun.Beğeniyle okudum.. Resul (s.a.v)'in yaşadığı o güzel yerler ile, bizlerin aynı gökyüzünü paylaşması bile öyle güzel ki.. Kimbilir, ta oralardan esen bir rüzgar dokunuvermiştir belki yüzümüze..Biz hissetmiyoruz, farkında bile değiliz veya o Gül diyarının esintilerine layık görmediğimizden kendimizi... Bir rüzgarın tatlı esintisinde, bu güzellikleri yakalayabilmek, en azından Gül Sultan (s.a.v)'i düşünmek bile çok farklı bir mutluluk olsa gerek..Cumanız mübarek olsun değerli hocam. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve dua ile.

~*~

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
çok güzel bir paylaşım olmuş
soluduğumuz havanın değerini daha bi iyi biliriz inşallah
selam ve daimi dua ile...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm değerli kardeşim ALLAH c.c.razı olsun İNŞALLAH...emeğinize,
yüreğinize sağlık çok güzel bir paylaşım ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile

Hayal Gemİsİnde O'nu DÜŞÜnmek

Efendİmİz Varken Hayaller Sevgİ Davalari Üzerİne Kurulurdu Ve Hep Masum Sevgİlerİ DÜŞlerdİ Hafİzalar.rÜyalar GÜzellİklerden Bİr Demet Cenneten Bİr KÖŞeydİ.hayaller YÜrekten Kurulabİlİyor ,rÜyalar GÖnÜlden GÖrÜlebİlİyordu.gÜzel Bİr Hayalİn GÖnle VerdİĞİ FerhaliĞi KaÇ Nİmet Verebİlİr Kİ

Bİr Kutlu Hayal UĞrana Nİce BaŞlar SunulmuŞ KiliÇlara Nİce YİĞİtlere Umutlariyla KefenlenmİŞ Hayallerİn Ardindan.

Bazen ÇÖllerde Susuz KalmiŞlara Bengİsu Sunan ÇeŞme Olur Hayaller Afrİka Da AÇ Kalan ÇocuĞun Mamasi ....bazende Temmuz SicaĞinda Alaca DaĞlardan Kar Getİrİr Yanik YÜreklere Bazen De ResulÜ Ekrem İn İklİmİnde Bİlal Den Yanik NaĞmeler Dİnlettİrİr.hayallerİn En GÜzelİ De Bu DeĞİl Mİdİr Zaten.sonra Zalİmler Kiyama Durur Mazlumlarin Huzurunda Naz Makaminda Olan GÜller Degİl BÜlbÜller Olur Bazen.acilar ,kalbe Şefkat GÖsterİr Derİnden.

İŞte Bu YÜzden Kahredİcİ GerÇeklerİn Yildirimli İklİmİnden KaÇip Hayallerİn Sakİn Koylarina SiĞinir Sevgİ YÜreklİler.

GÜzel Hayallere Dalmak İÇİn Hoyrat GerÇeklerİn Sesİ Kisilir Ve GÖrÜntÜsÜ Sİlİnİr Hafizalardan AŞiklar Sevgİlİlerİn GÖrmek İÇİn Hayallerİn Zİrvelerİnde DolaŞir Dururlar Kalbİ Aciyanlara Hayal Eczanelerİnden İlaÇ Verİlİr Tuz Yanigini YÜreklere Şirilti Sular Sunulur ÇÖllerİn Ortasinda Bİle Irmaklar Akitilir Ve Akrepler Sokup Yilanlarin Isirmaz Hayallerde
ÇÖlde Susuz KalmiŞ Çatlak Dudaklar İÇİn Parmaklarin Arasindan Akan Suya Şahİt Olur İnsan.sonra Zalİmlerİn GÖzlerİne Perde Çekİlmesİnİ Atlarinin Gİdemeyİp Kuma Saplanmasi MÜŞahede Eder.

GÜl YÜzlÜ Sevgİlİ Ye KomŞu Olmak Hayalİyle Nİce YİĞİt Erler Can Verdİler.en Sevgİlİ Ye Sevgİlerİnİ Sunamayanlar O Cemalİpak In Huzuruna Gİrdİler Hayallerde.bu YÜzden Şaİrler En GÜzel SÖzlerİnİ Hayallerİnİ Bİllur Irmaklarindan Topladila.en Kutlu Sevgİlerİnİ Hayallerde Tatrilar.bÜlbÜller GÜllerİn Hayallerde Kokladilar.en GÜzel Sevgİlİ Sevgİlİler Sevgİlİsİefendİmİz İdİ Tarİh Boyunca.Şİmdİ Hayallerİmİzİn Mumdan Gemİlerİyle AteŞ Denİzlerİnde DolaŞmaktayiz.sahabelerİn Kurduklari Kadar Kutlu Hayallerİmİz Şehİtlerİn GÖzlerİ Gİbİ Kapali Şİmdİ.nİce Zamandir GerÇeklerİ Kİrletenler Hayallerİmİzİ Kabuslarla BÖlmekteler.nİce Zamandir Hayallerİmİze Şeytanİ Nazarlar Gİrmekte.gerÇeklerİn İzbe KÖŞelerİnde Bİle Hayal Kuracak Sakİn KÖŞeler Birakmamaya ÇaliŞilmakta.

Bİzler Hayllerİmİzİ De Yİtİrİr Olduk.dÜŞÜncelerİmİzİ Kara Kurumlar BaĞladi.susuzluĞumuzun KatiĞina Tuzlu Sular KariŞti.bebeklerİmİz AĞlayark DoĞup AĞlayarak ÖlÜyorlar.

Oysa Nİce GÜzel Hayallerİmİz Vardi Sevgİlİ Ye Daİr.

GerÇek İklİmlere Gİtmek MÜmkÜn DeĞİl.vurulan Ketlere RaĞmen GÜl Devrİne Hayallerİmİzle Gİtmek Var Şİmdİ.gerÇek İklİmlerİn Esİntİsİnİ Hayal DÜnyamiza TaŞimak Var.ve En Önemlİsİ Alemlerİn Sevgİlİsİnİn (aleyhİsselatÜ Vesselam) İklİmİnde Hayalen DolaŞarak O İklİmİ GerÇek DÜnyamiza TaŞimak Var.

HerŞey ÇÜrÜmeye YÜz TutmuŞsa Da BugÜn GÜl Kokusu Hayatimizdan ÇekİlmİŞse De BugÜn Bİzİ GÜl Devrİne GÖtÜrecek Hayal Gemİmİz Var.

Neden Bİnmeyelİm O Gemİye?
alıntı

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim ellerine yüreğine saglık çok güzel bir paylaşım rabbim razı olsun hocam:)
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşlerim..
Gözlerinize sağlık, yüreğinize sağlık hepinizden ALLAH razı olsun...

ALLAHa emanet olunuz, hayırlı akşamlar
selam ve dua ile...

nurışığı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabb'im razı olsun kardeşim çok duygulu bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık. Nihalim kardeşim sizin paylaşımınızda yüreğimize dokundu. Rabb'im Teala inşAllah bu paylaşımları katında bizim için makbul sayar. Selametle Allah'a Celle Celalüh emanet olasınız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt