malesef ben de gördüm sonuçları yaa..bi kaç ders kötü duanızı bekliyorum bu sene de olmazsa seneye kışladan çağırcaklar..dua edinyesil_03 yazdı:
S.A. ARKDAŞLAR SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞ. BENİM DURUM PEK İYİ DEĞİL. ZAYIF YOK ALLAHA ŞÜKÜR AMA BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİL. HEPİNİZE BAŞARILAR.B)
RECEB BOZKUS yazdı:
malesef ben de gördüm sonuçları yaa..bi kaç ders kötü duanızı bekliyorum bu sene de olmazsa seneye kışladan çağırcaklar..dua edinyesil_03 yazdı:
S.A. ARKDAŞLAR SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞ. BENİM DURUM PEK İYİ DEĞİL. ZAYIF YOK ALLAHA ŞÜKÜR AMA BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİL. HEPİNİZE BAŞARILAR.B)
RECEB BOZKUS yazdı:
YA Bİ KAÇ TANE DERS KÖTÜ DUA EDİN DE SON SINAVDA GEÇEYİM...aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim, benim de abim AÖF öğrencisi, kamu yönetimi bölümünde. sonuçları çok güzel.. inş. rabbim herkesin yardımcısı olsun. Allah zihin açıklığı versin herkese
sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm ben bu sınava başımı açıp giremedim bilmiyorum doğrumu yaptım ama o yüzden hepsi sıfır
S.A BACIM KUSURA BAKMA BİRŞEY SORACAM PERUK TAKIPTA GİRMENİZE İZİN VERMİYORLARMIYDI KEŞKE O ŞEKİLDE GİRSEYDİNİZ ÇOK ÜZÜLDÜM YAAAsevvalmina yazdı:
selamünaleyküm ben bu sınava başımı açıp giremedim bilmiyorum doğrumu yaptım ama o yüzden hepsi sıfır
VE ALEYKÜMSELAM..BENCE EN DOĞRU OLANINI YAPMIŞSINIZ..ÇÜNKÜ İNSANIN BU DÜNYAYA GÖNDERİLMESİNİN ASIL GAYESİ ALLAH'IN BUYURDUĞU EMİR VE YASAKLARI UYGULAMASIDIR..TAMAM İLİM ÖĞRENMEKTE GÜZEL BİŞEY AMA BU BİZİM DEĞERLERİMİZE,ÖZÜMÜZE ZARAR VERİYORSA ASLA...ÇÖZÜM BULUNABİLİRDİ BELKİ AMA NASİB..SİZ DOĞRUSUNU YAPMIŞSINIZ VE ASIL SINAVI GEÇMİŞSİNİZ İNŞALLAH..RABBİM SİZİ VE SİZİN DURUMUNUZDA KALAN KARDEŞLERİMİZİ BİRDAHA BU İKİLEME DÜŞÜRMESİN VE İNŞALLAH BU OLAYIN EN KISA ZAMANDA DÜZELMESİNDE VE DÜZELMESİ İÇİN UĞRAŞ VERENLERİN YARDIMCISI OLSUN..AMİN AMİN AMİN..DUA EDİNİZsevvalmina yazdı:
meftun61 yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
BENİM KADAR KÖTÜ KİMSE OLMAZ TAMAMMI BOŞUNA ÜZÜLÜPTE TEPEMİ ATTIRMAYIN.ANAA KIZA BAK ZAYIFI YOKMUŞ AMA BEKLEDİĞİ GİBİ OLMAMAIŞ.
ALIN SİZE NOT :YAZAYIM DA TESELLİ ALIN
FİNANSAL YÖNETİM: 17
TÜRK VERGİ SİSTEMİ : 23
MALİYET MUHASEBESİ : 50 ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR SANA
ancak siz çalışmadan 50yi almışsınız bense çalışarak. anlayacağınız benim durum sizinkinden daha kötü. neyse RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
NOT: HİÇ ÇALIŞMADIM.NOTLARDAN BELKİ ANLAMAZSINIZ YAZAYIM DEDİM.![]()
sevvalmina yazdı: