Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Aöf Sinav Soçlari Ne Zaman Açiklanacak Bilgisi Olan Var Mi???? (2 Kullanıcı)

syntax

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ve rahmetullah. Bir dersiniz varmış Allah'tan . Ama üzülmeyiniz inşallah çalışırsanız hakkından gelirsiniz. Muhasebe zor bir ders ama çalışınca yapılıyor. İnşallah geçersiniz kardeşim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin. Siz de içinizden amin dermisiniz?
Hayırlı günler.

aminnnnnnnnn

belgeledim bile :)

syntax

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlısısı olsun kardeş napalım
keşke muhasebeden geçip diğer 6 dersten kalsaydım

syntax

Kayıtlı Kullanıcı
amin Kardeşim Amin Sağolun

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
saolun kardeslerim evet abi muhasebe kasiyor adami biraz zira teferruati cok alengirli bayagi bende haz etmedim ama 3 deki mal muhasebesi gordugum en kazik dersidi

syntax

Kayıtlı Kullanıcı
Işin Ilginci Ben Muhasebeden Aldiğim En Düşük Not 47 Idi Ama Son Siniftaki Sorular Uzaydan Gelmiş Gibiydi..

asilkiz

Kayıtlı Kullanıcı
asilkiz************finaller

asilkiz************finaller

2008 final sonuçları haziran 20 ve 25 i arasında açıklanacagı bildirildi bana umarım herkesin hakkına hayırlısı olur arkadaşlar

asilkiz

Kayıtlı Kullanıcı
ben iletişim bilimleri halkla ilişkilerde okuyorum 2 sınıfa geçecegim Allah izin verirse 2. sınıf derslerini bilen var mı bu bölümün çalışmaya şimdiden başlamak istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt