Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Aöf Sinav Soçlari Ne Zaman Açiklanacak Bilgisi Olan Var Mi???? (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli Cumalar Cümlenize...
Ben Açiköğretim öğrencisiyim De Vize Sonuçlari Ne Zaman Elimize UlaşiR Ya Da Nasil öğrenebiliriz Bilgisi Olan Var Mi? Sitelere Baktim Ve Derslerin Karşiliğinda Herhangi Bir Sayisal Değer Yok Ya Da Kayda Değer Birşey Yok. Bileniniz Varsa Bu Konuda Beni De Aydinlatabilir Mi Acaba? çok Merak Ediyorum Vallahi ...
Inşallah Hepimiz Başarili Olmuşuzdur Dostlarim.
Selamun Aleyküm .
:]:]:]:]

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
bilen Kişiler Yok Mu? Vize Sinav Sonuçlarinin Ne Zaman Açiklanacaği Konusunda.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim Bende Sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyorum .. Ne zaman açıklanacağını kimse bilemez .. bu ayın sonuna doğru okunur geçen seneden hatırladığım kadarıyla internette açıklandıkdak 3 veya 4 gün sonrada evlere ulaşır .. bilen yokmu demişsinya 10 dk içinde kimse görmemiştir sanırım .. İnşallah Sonuçlar hepimizi mutlu eder .. Allah'a emanet olun selametle ..

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
normalde bır ay sonra falan ama bıraz daha uzayabılıyor takrıben en kotu 10 u gıbı fılan acıklanır allahın ıznı ıle ınsallah.

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
selamüaleyküm kardeşim sınav sonuçları açıklandı haberin olsun a.e.o. iyi akşamlar

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
sınavlar açıklanmış evet :( Finallere çalışmaya şu an itibarıyla başlıyorum çok kötü notlarım

mustafa7704

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

ıyı gunler arkadaslar ben su 31 mayıs 1 hazıran tarıhınde yapılan sınav sonuclarının acıklanıp acıklanmadıgı hakkında bılgısı olana varsa cevap yazarmısınız sındıden ALLAH razı oolsun

mustafa7704

Kayıtlı Kullanıcı
eger acıklandıysa nerden ogrenebılırım

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim Bende Sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyorum .. Ne zaman açıklanacağını kimse bilemez .. bu ayın sonuna doğru okunur geçen seneden hatırladığım kadarıyla internette açıklandıkdak 3 veya 4 gün sonrada evlere ulaşır .. bilen yokmu demişsinya 10 dk içinde kimse görmemiştir sanırım .. İnşallah Sonuçlar hepimizi mutlu eder .. Allah'a emanet olun selametle ..

Ve aleyküm selam ve rahmetullah. Evet vizeler açıklandıda şimdi de finalleri merak ediyorum. Allah yardımcımız olsun. Teşekkür ederim cevap için .
Hayırlı günler.
:H

syntax

Kayıtlı Kullanıcı
Genelde Finaller Haziranib Son Haftasinda Aciklanir

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu. Allah razı olsun yanıtınızdan dolayı. Hayırlı günler.

a.s kardesim haziran sonuda acikliyorlar bazen bu arada acik oretim ile ilgili safiye kardesin actigi ayri bir form daha var arkadaslarin ilgisine hoscakalin

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
sınavlar açıklanmış evet :( Finallere çalışmaya şu an itibarıyla başlıyorum çok kötü notlarım

İnşallah finallerden iyi almışızdır hepimiz. Derslerden başarız olan kimse olmaz inşallah. Ben çalışmıştım ama heyecanlanıyorum bazı bildiklerimi yanlış yapabiliyorum . Neyse hayırlısı Allah'tan .
Hayırlı günler.

syntax

Kayıtlı Kullanıcı
ben son sınıf işletme ama muhasebeden kaldım mezun olamadım Eylüle kaldı artık dua edin geceyim

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
ıyı gunler arkadaslar ben su 31 mayıs 1 hazıran tarıhınde yapılan sınav sonuclarının acıklanıp acıklanmadıgı hakkında bılgısı olana varsa cevap yazarmısınız sındıden ALLAH razı oolsun

Selamun aleyküm . Sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Beklemek zorundayız çaresiz. Arkadaşlar bilgisini vermişler. Allah'a emanet olun.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
ben son sınıf işletme ama muhasebeden kaldım mezun olamadım Eylüle kaldı artık dua edin geceyim

Selamun aleyküm ve rahmetullah. Bir dersiniz varmış Allah'tan . Ama üzülmeyiniz inşallah çalışırsanız hakkından gelirsiniz. Muhasebe zor bir ders ama çalışınca yapılıyor. İnşallah geçersiniz kardeşim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin. Siz de içinizden amin dermisiniz?
Hayırlı günler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt