Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

annemin ölümüne dayanamıyorum (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm canım benim Allah rahmet eylesin anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun Allah sabır dayanma gücü nasip etsin Rabbim. Biliyorum kolay bir şey değil insanın sevdiği birini kaybetmesi özellikle annesini kaybetmesi düşünmesi bile ne kadar zor bizler ne desek boş zaten ne söylesem ne yazsam Allah'ın dediği olur taktir ilah annenize bol bol dua edin Rabbim cennetinde buluşmak nasip etsin. Allah sabrınızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm....inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Rabbim derdiyle beraber sabrını verir güzel kardesim....
Sen bir anne olsan ve evladın zindanda pislik ve rutubetin icinde korku ve kaygıyla yasasa
Sonra sana deselerki onu ordan kurtarabiliriz ama sen sonradan geleceksin ....mutlu olmazmısın ...olursun Rabbim annenin akıbetini güzel eylesin...
Bu da gecer Ya Hu....

denizderya35

Kayıtlı Kullanıcı
allah annenizin mekanını cennet etsin. ben annemi 3 yaşımdayken kaybettim hatırlamıyorum bile. annem beni doğurmakla kendi ölümünü seçmiş bir kadın. ve o kadını ben tanıyamadım ona dair tek bir anım bile yok. kendimi leylekler getirmiş gibi yapayalnız bomboş kimsesiz hissediyorum. annen şuan gerçek alemde hala seni izliyordur emin ol. intihar düşüncesini sil at kafandan hayata geldiysek tüm acılara rağmen yaşamak zorundayız canım. annenin seni görmek isteyeceği gibi dimdik ol, ona dair anılarının tadını çıkar ve bol bol dua et onun adına hayır yap.

yesilyol

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim Allah rahmet eylesin.Başın sağolsun .öncelikle bir daha intihar etmeyi aklından bile geçirçe ablacığı ve keşke dememeye bak çünkü keşke şeytandandır. Ama Rabbimden af mağfiret dileyebilirsin. Sen annen için sadakayı cariyesin İyi bir evlat olarak ona vazifelerini şimdi de yapabilirsin. sabır ilk toslama anıdır. hadisi şerif. Rabbim sabrını daim gönlünü huzurlu 2 dünyanı da güzel eylesin inş. selam ve dual ile AEO

Kaan Erdem

Yönetici
Bende ilkez uslup hal ve tavırlarımın dışına çıkarak samimi bir izah yapmak istiyorum...Seni çok iyi anlıyorum,bende hıc ağlamaz,acı çekmez,acıkmaz,yorulmaz,asla devrilmez dediğim ve cansız bedenine sarılıp deliler gibi ağladığım kıymetli zümrüt gözlü babacığımı kaybettim....Ellerini sıkı sıkı tuttum bir daha elleyemeceğim.Yanaklarını defalarca öptüm,sarılıp yattım ustune ve bir daha dokunamayacağımı bilerek.Ama asla isyana düşmedim,neden niye nıcın demedim.Allah celle celaluh yarattı,yasattı ve aldı.Hepimiz aynısını yasacağız.Onun yokluğuna alışmak,sesini duyamamak ve oturduğu yerde olmaması en önemlisi direğimizin ansızın gitmesi cok ama cok zor geldi.Ama ne oldu biliyormusun zaman herseye ılac oldu.Zamanla unutmadık asla unutamazdık ama bizi dahada dayanır kıldı.Özlem başladı onu özlemek vardı artık.Bizler geride kalanlar olarak ınancımız gereği hayır hasenat yaptık hediye eyledik sevaplarını,bu durumda senınde en asli görevlerindendir bu sekilde davranmak kardeşim.Hataya isyana düşme seytan ustunde galip gelmesin.Elinden geldiğince arkadan kalan olarak hakkıyla evlat ol onun ıcın yapabıleceğin cok sey var.Hayırlı evlat olduğunu göster.Dayan,inan ve güven,o zaman neler değişecek sende göreceksin..Şükür ve sabır inşaALLAH.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle herkese selamün aleyküm
sedacım naptın sabahın bu saatinde bitirdin beni seni okadar çok anlıyorumki 17gün olmuş rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yerde huzur versin inşallah çok zor bi acı ama takdir yüce rabbimin ben 7 senedir görmiyürum annemi 7 sene önce kaybettim kokusunu sesini bakışını sarılmasını öpmesini okadar özledimki ama elden gelen birşey yok sabır ve dua dan başka şimdi yazdıklarını okudum ya boğazım düğümlendi 7 yıl öncesine döndüm içim cayır cayır yanıyo üzülmemeye çalış sedacım sen üzülürsen emin ol annecinde çok üzülür hep dua et onun için rabbim sabırlar versin inşallah AMİN...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim mekanını cennet eylesin anacığının kardeşim sakın kötü düşüncelere kapılma ne kadar zor anlayabiliyorum benim annemde yıllardır hastalıklarla uğraşıyor düşüncesi bile kötü Rabbim gecinden versin bol bol dua et anneciğine hediye eyle senin dualarınla daha huzurlu olur annen Rabbimin izniyle bu şekilde yaparsan onuda üzersin dua dua dua senide kendine getirecek tek şey Rabbime yönel inşallah

seda_ne

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve rahmaetullah kardeşim..
Başın sağolsun.. Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin, sana çok büyük sabırlar versin..
Sabredebilmek çok zor ama ölüm er geç hepimizin başına gelecek..
Ölümü bir son olarak değil de, yeni bir başlangıç olarak görmemiz, bir mekan değiştirme olarak düşünmemiz gerekiyor..
Bol bol dua et annen için, ruhuna Kur'an'ı Ker'im oku kardeşim.. Annenin en çok ihtiyacı olan şey, ona dua etmen..
Yasinler, tebareke, amme, fatiha, ihlas sureleri...
Bizler her zaman yanındayız canım..
İstediğin zaman, istediğn her konuda sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz..
Anneciğine dua köşesi açar, dualar ederiz hep birlikte..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

İnsan ölünce, üç ameli dışında bütün amellerinin sevabı kesilir:

Sadaka-i câriye, kendisinden istifade edilen ilim,
arkasından dua eden hayırlı evlât.

Müslim, Vasiyyet 14. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Vasâyâ 14; Tirmizî, Ahkâm 36; Nesâî, Vasâyâ 8

soğolun. amin. elimden geleni yapmaya çalışıyorum annem için :( bende bir son olarak görmüyorum tabiki ama yine de ondan uzak olmak çok acı verci bir şey :(

dua köşesini nasıl nereye açmam gerekiyor bilgi vermeniz mümkün mü acaba

selamün aleyküm kardeşim başınız sağolsun ALLAHIM RAHMET EYLESİN mekanı cennet olsun inşallah allahım sizi cennetin de kavuştursun size de bol sabırlar versin ALLAHIM biliyorum ben de annemi kaybettim acısı çok zor Allahım yardımcınız olsun

EBU HUREYRE(RA) DEN RİVAYET EDİLDİĞİNE GÖRE PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) ŞÖYLE BUYURDU ;

''İNSANOĞLU ÖLDÜĞÜ ZAMAN ,BÜTÜN AMELLERİNİN SEVABI DA SONA ERER.ŞU ÜÇ ŞEY BUNDAN MÜSTESNADIR;SADAKA-İ CARİYE

İSTİFADE EDİLEN İLİM,KENDİSİNE DUA EDEN HAYIRLI EVLAT'' BOL BOL DUA EDELİM İNŞAALLAH ONLAR BİZDEN DUA BEKLİYORLAR 1 FATİHA 3 İHLAS OKUDUM ALLAHIM KABUL EYLESİN İÇİN SIKILDIĞI ZAMAN BOLBOL YASİN SÜRESİ OKU ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM DUALARIMDASINIZ İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE

sağolun:( amin. sizin de başınız soğolsun Allah rahmet eylesin :( evet gerçekten insanın içi yanıyor :( dünya birden bire kocaman oldu sanki .

seda_ne

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm canım benim Allah rahmet eylesin anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun Allah sabır dayanma gücü nasip etsin Rabbim. Biliyorum kolay bir şey değil insanın sevdiği birini kaybetmesi özellikle annesini kaybetmesi düşünmesi bile ne kadar zor bizler ne desek boş zaten ne söylesem ne yazsam Allah'ın dediği olur taktir ilah annenize bol bol dua edin Rabbim cennetinde buluşmak nasip etsin. Allah sabrınızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.

selamun aleyküm....inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Rabbim derdiyle beraber sabrını verir güzel kardesim....
Sen bir anne olsan ve evladın zindanda pislik ve rutubetin icinde korku ve kaygıyla yasasa
Sonra sana deselerki onu ordan kurtarabiliriz ama sen sonradan geleceksin ....mutlu olmazmısın ...olursun Rabbim annenin akıbetini güzel eylesin...
Bu da gecer Ya Hu....

amin. sağolun:(

allah annenizin mekanını cennet etsin. ben annemi 3 yaşımdayken kaybettim hatırlamıyorum bile. annem beni doğurmakla kendi ölümünü seçmiş bir kadın. ve o kadını ben tanıyamadım ona dair tek bir anım bile yok. kendimi leylekler getirmiş gibi yapayalnız bomboş kimsesiz hissediyorum. annen şuan gerçek alemde hala seni izliyordur emin ol. intihar düşüncesini sil at kafandan hayata geldiysek tüm acılara rağmen yaşamak zorundayız canım. annenin seni görmek isteyeceği gibi dimdik ol, ona dair anılarının tadını çıkar ve bol bol dua et onun adına hayır yap.

Allah rahmet eylesin. annem benim hayatımdaki herşeydi diyeblirim onu kaybettiğim için bende şuan bomboş ve kimsesiz hissediyorum :(

Canım benim Allah rahmet eylesin.Başın sağolsun .öncelikle bir daha intihar etmeyi aklından bile geçirçe ablacığı ve keşke dememeye bak çünkü keşke şeytandandır. Ama Rabbimden af mağfiret dileyebilirsin. Sen annen için sadakayı cariyesin İyi bir evlat olarak ona vazifelerini şimdi de yapabilirsin. sabır ilk toslama anıdır. hadisi şerif. Rabbim sabrını daim gönlünü huzurlu 2 dünyanı da güzel eylesin inş. selam ve dual ile AEO

amin. sağolun intihar düşüncesini aklımdan sildim zaten. doğrusu annemin vefatından önce pek dini bilgim yoktu ve biraz araştırınca çok günah olduğunu öğrendim ve buna kalkıştığım, düşündüğüm için bile çok utandım kendimden.

Bende ilkez uslup hal ve tavırlarımın dışına çıkarak samimi bir izah yapmak istiyorum...Seni çok iyi anlıyorum,bende hıc ağlamaz,acı çekmez,acıkmaz,yorulmaz,asla devrilmez dediğim ve cansız bedenine sarılıp deliler gibi ağladığım kıymetli zümrüt gözlü babacığımı kaybettim....Ellerini sıkı sıkı tuttum bir daha elleyemeceğim.Yanaklarını defalarca öptüm,sarılıp yattım ustune ve bir daha dokunamayacağımı bilerek.Ama asla isyana düşmedim,neden niye nıcın demedim.Allah celle celaluh yarattı,yasattı ve aldı.Hepimiz aynısını yasacağız.Onun yokluğuna alışmak,sesini duyamamak ve oturduğu yerde olmaması en önemlisi direğimizin ansızın gitmesi cok ama cok zor geldi.Ama ne oldu biliyormusun zaman herseye ılac oldu.Zamanla unutmadık asla unutamazdık ama bizi dahada dayanır kıldı.Özlem başladı onu özlemek vardı artık.Bizler geride kalanlar olarak ınancımız gereği hayır hasenat yaptık hediye eyledik sevaplarını,bu durumda senınde en asli görevlerindendir bu sekilde davranmak kardeşim.Hataya isyana düşme seytan ustunde galip gelmesin.Elinden geldiğince arkadan kalan olarak hakkıyla evlat ol onun ıcın yapabıleceğin cok sey var.Hayırlı evlat olduğunu göster.Dayan,inan ve güven,o zaman neler değişecek sende göreceksin..Şükür ve sabır inşaALLAH.

Allah rahmet eylesin. bende şu an annem için aynı duyguları hissediyorum. İnşallah bende zamanla dayanabilir hale gelebilirim bu duyulara :(

öncelikle herkese selamün aleyküm
sedacım naptın sabahın bu saatinde bitirdin beni seni okadar çok anlıyorumki 17gün olmuş rabbim mekanını cennet eylesin yattığı yerde huzur versin inşallah çok zor bi acı ama takdir yüce rabbimin ben 7 senedir görmiyürum annemi 7 sene önce kaybettim kokusunu sesini bakışını sarılmasını öpmesini okadar özledimki ama elden gelen birşey yok sabır ve dua dan başka şimdi yazdıklarını okudum ya boğazım düğümlendi 7 yıl öncesine döndüm içim cayır cayır yanıyo üzülmemeye çalış sedacım sen üzülürsen emin ol annecinde çok üzülür hep dua et onun için rabbim sabırlar versin inşallah AMİN...

amin. Allah rahmet eylesin. elimden geldiğince dua ediyorum:( umarım bu acı biraz da olsa hafifler :(

Rabbim mekanını cennet eylesin anacığının kardeşim sakın kötü düşüncelere kapılma ne kadar zor anlayabiliyorum benim annemde yıllardır hastalıklarla uğraşıyor düşüncesi bile kötü Rabbim gecinden versin bol bol dua et anneciğine hediye eyle senin dualarınla daha huzurlu olur annen Rabbimin izniyle bu şekilde yaparsan onuda üzersin dua dua dua senide kendine getirecek tek şey Rabbime yönel inşallah

amin. Allah şifa versin :(

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim nerde varsa

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt