Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

annemin ölümüne dayanamıyorum (1 Kullanıcı)

seda_ne

Kayıtlı Kullanıcı
konuya nasıl başlasam... bu konuyu neden açıyorum... benimde hiç bir fikrim yok sadece acılarımı artık birilerne anlatmak istiyorum. annem 17 gün önce vefat etti bu 17 gün bana sanki 17 yıl gibi geliyor. bu kadar zamandır üzüntülerimi hep erteledim sanki. annem her an kapıdan içeri girecekmiş gibi hissediyorum. hastanede vefat ettiği için ölümünden (tedavisinden) şüphe de duyuyorum(kolundaki deri bayağı bi sıyrılmıştı kıpkırmızı eti görünüyordu) ve bu şüphe beni daha da bitiriyor.bu süre iiçinde 2 kez hataya düştüm ve intihar etmeye çalıştım.( ilk önce annemin tansiyon ve psikoloji haplarından 1 avuç içtim ama ne hikmettir ki hiç bir şey olmadı halsizlik bile. ikincide de yine annemin bir kutu hiç açılmamış yüksek şeker için kulandığı hapları içtim yine birşey olmadı ) tabi sonra hatamı anladım ama annemin geri dönmeyeceğini hissetmek onun boş yatağını dolaptaki kıyafetlerini... görmek beni daha da üzüyor ve yine aynı hatalaya düşmekten korkuyorum. keşke diyorum hastaneye yatırmasaydım... o kadar çok şeyden pişmanım ki. keşke bilgisayar başında bu kadar çok durmasaydım da annemle ilgilenseydim onu öpseydim koklasaydım. bazen gece rüyamda annemin yaşadığını görüyorum yine bana döndüğünü uyanıp rüya olduğunu anlayınca içimden hastaneye koşmak geliyor sanki hala ordaymış gibi... acılarımı kimseye anlatamıyorum. çevremdekilere elimden geldiğince bu durumu atlatmışım gibi görünüyorum. ama eve adımımı attığım ve artık o evde tek başıma yaşayacağımı anladığım ilk anda nefesim kesiliyor boğazımı sanki birşey tıkıyor nefes alamıyorum. içimden çığlık atmak anneme koşmak geliyor. ne kadar dua ettsemde acım hiç hafiflemiyor sanki göğsümde birşeyler yanıyor. bunları şimdiye kadar kimseye anlatamadım. ki hep içime attığımdan olsa gerek artık dayanmam daha da zorlaştı. artık birilerine bu halimi anlatmak istedim... forumu meşgül ettiysem özür dilerim...

neyzenözkan

Kayıtlı Kullanıcı
allah rahmet eylesin rabbim mekanını cennet kılsın... tabiki de ölümü kabullenmek çok zor fakat bunun şuuruna kaybettiği vakit varabiliyoruz ama yinede ölümü bi son olarak görmemek lazım çünkü ölüm gerçek ve ebedi hayatın başlangıcıdır.. rabbim tüm sevdiklerimizle bizi gerçek hayatta kavuşturması ümidiyle selam ve dua ilee.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım azıcık sarılayammı sana annen gibi olmasada bi anne şefkatiyle...:(
sakın hataya düşme evet çok zor ama ölüm hak meleğim.. elden bişey gelmiyor... niye yanlızsın kimsen yokmu başka...
hem niye vazgeçiyorsun? bir müslümana yakışırmı vazgeçmek kendine gel sakin ol.. annen ne isterdi senin için... pes etmenimi hayır hiç sanmam çok gençsin allaha sığın... annenin çektiği acılar günahlarına kefarettir insallah.. sen dua et hep beraber dua edelim ha olmazmı hep beraber... sende katıl aramıza inan burda sana kimse yanlızlık hissettirmez...
çok zor yaşadığın dayanağımız herşeyimiz annelerimiz ama onlarını bile yetmediği yerde ALLAH yetişiyor bize! bak diyorsunki iki kez intihar girişiminde bulundum ama bişey olmadı, demekki ALLAH seni çok seviyor ve hataya düşmeni istemiyor.. ha belki sevse annemi elimden almazdı diyeceksin deme sakın ALLAH sevdiklerini en zoruyla sınar... peygamberimizi hatırla neler yaşadı:( biz burdayız unutma nolursun... hadi dua bölümünde annen için bi başlık açalım sen aç dua edelim annene.. yapacağımız en güzel şey bu değilmi he güzelim

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum,
Basin sag olsun, Rabbim sana guzellikler ihsan etsin, bunu vesile kilip, senin uyanmani saglasin...
Ölüm aci elbet, elbet sevdiklerimizi kaybetmek canimizi yakar ama ahiret var, yeniden dogmak var, yeniden kavusmak var , birde guzel seyler
dusun guzel kardesim..
Anneni sevmeye devam edebilirsin, ona hediyeler gonderirsin, okursun dua, okursun kur-an hediye yollarsin, kendinde feraha çikarsin
Bu dusuncelerden çik, seytanin vesvesesi, seni umudsuzluga surukler, isyana gider , Rabbim korusun...
Sadece annen mi ölecek ,? ölecekti? hepimiz gidecegiz, önemli olan nasil yasamak? inanmak,
Kendini toparla, sakin intihar fikrinden çik, Rabbul alemin boyle birseye razi olmaz(bu isyan demek, nasil çikariz karsinina?)
Ne desem acin gecmez ama sabir gerek, iyi gunlerin gelmesi için çaba gerek, kendini iyi seylere ver, iyi seyler dusun, burda ki dualara katil
feraha çik, ölum karsinda elimiz mahkum, onlar bize gelemez ama biz onlara gideriz,...
Hadi hediye gonderelim annene, bir yasin, üç ehad, bir fatiha okuyayim annen için ... sende bol bol oku, hem annene , hem sana iyi gelir
Rabbim yardimcin olsun, guzel gunler gelir, lütfen gayret ... teslim olma kotulere ...
Bu bir imtihan! deme sakin isyan, baska varmi ? Rabbul alemin sunduysa biraz kendinden utan! )yani burda dikkat edecegiz, isyan etmeyip
daha çok Rabbimize yönelecegiz ki o bizi korusun, bize cikacak yol gostersin...
Yaz , yaz da insallah feraha çikarsin ... daha çocuk çoluga karisacaksin.. Lutfen can kardesim...
Allah'a emanet ol, Rabbim seni her kotulukten korusun...

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
her olaya bir müslüman olarak bakmamız gerektiği için,şöyle diyebilirim

annenin olmayaşını kabul etmemen Allaha, sen bana hep güzellikler vermek zorundasın ben bunu kabul etmiyorum ve yaşamak istiemiyorum demektir,hemde Allahın bizi insanları ancak bize kulluk etsinler diye yarattık demesine rağmen
hemde annenin babanın eşin çocuğun imtihan için birer vesile olduğunu bilmen gerektiğine rağmen

belki de müslüman olarak en büyük sorunumuz bu,yaşamımızı dünyadaki güzellik ve kötülüklere endekslemişiz

kabuğumuzdan çıkıp da Allahtan geldik yine Allaha döneceğiz diyemiyoruz

dünyevi sonuçlara o kadar bağlanmışız ki,ahiret inancımız o kadar zayıf ki belki de

acılarımızı yada sevinçlerimizi ahiret bazında düşünemiyoruz kısacası cenneti de cehennemi de bu dünyaya bağlamışız
hangi dünyaya?
doğduğun yerin,cinsiyetinin,güzelliğinin ,sağlığının ,annenin, babanın, zekanın ,yeteneklerinin ,fikirlerine yön veren konuşmaların
sadece ve sadece Allahın taktiriyle belirlendiği,bizim zerre kadar dahlimiz olmadığı bir dünyaya

nice insanlarlar var bırak kaybetmeyi annesini babasını hiç tanımamış ,annesi olmasının bi insan için ne ifade ettiğini bilmeyen

durumun nice insandan daha iyiyken
Allahın sana karşına senden daha kötü insnaları bir bir göstermesini mi istiyorsun

emin ol ki böyle bir hikmet tecelli ederse Allaha cevap veremezsin,kendinden yaptıklarından utanırsın hatanı anlarsın
senden daha kötü durumda olup da ölmeyi istemeyen insanlar varken yaptığın yada yapacağın hatalar Allaha karşı nankörlük olacaktır

ve Allah korusun hata yaparsan hem bu dünyada hemde ahirette kaybedenlerden olursun

ölümler unutulur illa ki,binlerce yıldır kimler ölmedi ki,kimler ne zor şartlarla yaşadı ne eziyetler çekti

bugün onlardan bir ses duyabiliyor musun? ne oldu o anda yaptıkları yanlarına kar kaldı bi yerden sonra bitti imtihan ve kazananlarbelirlendi

peki ya ahirette annenin ölümü karşısında yaptığın hataların hesabını veremezsen ne olacak hiç düşündün mü?

bi yerden sonra yerini ölüme bırakan acılar gidecek

yerine hiçbir mutluluk getirmeyecek sonsuz acı ve eziyet kalacak

sabret, Allah sabredenlerle beraberdir.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet etsin canım..Mekanı cennet olsun inşAllah..Sanada Rabbim peygamber sabrı versin.. :(

seda_ne

Kayıtlı Kullanıcı
allah rahmet eylesin rabbim mekanını cennet kılsın... tabiki de ölümü kabullenmek çok zor fakat bunun şuuruna kaybettiği vakit varabiliyoruz ama yinede ölümü bi son olarak görmemek lazım çünkü ölüm gerçek ve ebedi hayatın başlangıcıdır.. rabbim tüm sevdiklerimizle bizi gerçek hayatta kavuşturması ümidiyle selam ve dua ilee.....
amin.son olarak görmüyorum zaten hayata bağlanmamın tek sebebi de bu.

canım azıcık sarılayammı sana annen gibi olmasada bi anne şefkatiyle...:(
sakın hataya düşme evet çok zor ama ölüm hak meleğim.. elden bişey gelmiyor... niye yanlızsın kimsen yokmu başka...
hem niye vazgeçiyorsun? bir müslümana yakışırmı vazgeçmek kendine gel sakin ol.. annen ne isterdi senin için... pes etmenimi hayır hiç sanmam çok gençsin allaha sığın... annenin çektiği acılar günahlarına kefarettir insallah.. sen dua et hep beraber dua edelim ha olmazmı hep beraber... sende katıl aramıza inan burda sana kimse yanlızlık hissettirmez...
çok zor yaşadığın dayanağımız herşeyimiz annelerimiz ama onlarını bile yetmediği yerde ALLAH yetişiyor bize! bak diyorsunki iki kez intihar girişiminde bulundum ama bişey olmadı, demekki ALLAH seni çok seviyor ve hataya düşmeni istemiyor.. ha belki sevse annemi elimden almazdı diyeceksin deme sakın ALLAH sevdiklerini en zoruyla sınar... peygamberimizi hatırla neler yaşadı:( biz burdayız unutma nolursun... hadi dua bölümünde annen için bi başlık açalım sen aç dua edelim annene.. yapacağımız en güzel şey bu değilmi he güzelim

sağolun. birileri ile paylaşmak gerçekten rhatlattı. arkadaşlarım var ama hepsi de uzak şehirlerdeler.buradaki ortam bana sıcak geldiği için üye oldum. nasıl bi başlık açmam gerekiyor daha yeni üye olduğum için pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim. annem için elimden gelni yapmak istiyorum biraz da olsa rahatlıyorum bu şekilde.

seda_ne

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum,
Basin sag olsun, Rabbim sana guzellikler ihsan etsin, bunu vesile kilip, senin uyanmani saglasin...
Ölüm aci elbet, elbet sevdiklerimizi kaybetmek canimizi yakar ama ahiret var, yeniden dogmak var, yeniden kavusmak var , birde guzel seyler
dusun guzel kardesim..
Anneni sevmeye devam edebilirsin, ona hediyeler gonderirsin, okursun dua, okursun kur-an hediye yollarsin, kendinde feraha çikarsin
Bu dusuncelerden çik, seytanin vesvesesi, seni umudsuzluga surukler, isyana gider , Rabbim korusun...
Sadece annen mi ölecek ,? ölecekti? hepimiz gidecegiz, önemli olan nasil yasamak? inanmak,
Kendini toparla, sakin intihar fikrinden çik, Rabbul alemin boyle birseye razi olmaz(bu isyan demek, nasil çikariz karsinina?)
Ne desem acin gecmez ama sabir gerek, iyi gunlerin gelmesi için çaba gerek, kendini iyi seylere ver, iyi seyler dusun, burda ki dualara katil
feraha çik, ölum karsinda elimiz mahkum, onlar bize gelemez ama biz onlara gideriz,...
Hadi hediye gonderelim annene, bir yasin, üç ehad, bir fatiha okuyayim annen için ... sende bol bol oku, hem annene , hem sana iyi gelir
Rabbim yardimcin olsun, guzel gunler gelir, lütfen gayret ... teslim olma kotulere ...
Bu bir imtihan! deme sakin isyan, baska varmi ? Rabbul alemin sunduysa biraz kendinden utan! )yani burda dikkat edecegiz, isyan etmeyip
daha çok Rabbimize yönelecegiz ki o bizi korusun, bize cikacak yol gostersin...
Yaz , yaz da insallah feraha çikarsin ... daha çocuk çoluga karisacaksin.. Lutfen can kardesim...
Allah'a emanet ol, Rabbim seni her kotulukten korusun...

çok teşekürler. imtihan olduğunu biliyorum isyan etmiyorum yaptıklarımdan pişman da oldum zaten. ama annemi özlüyorum yinede kalbim söz dinlemiyor sürekli onu görmek istiyorum onu düşünüyorum.

her olaya bir müslüman olarak bakmamız gerektiği için,şöyle diyebilirim

annenin olmayaşını kabul etmemen Allaha, sen bana hep güzellikler vermek zorundasın ben bunu kabul etmiyorum ve yaşamak istiemiyorum demektir,hemde Allahın bizi insanları ancak bize kulluk etsinler diye yarattık demesine rağmen
hemde annenin babanın eşin çocuğun imtihan için birer vesile olduğunu bilmen gerektiğine rağmen

belki de müslüman olarak en büyük sorunumuz bu,yaşamımızı dünyadaki güzellik ve kötülüklere endekslemişiz

kabuğumuzdan çıkıp da Allahtan geldik yine Allaha döneceğiz diyemiyoruz

dünyevi sonuçlara o kadar bağlanmışız ki,ahiret inancımız o kadar zayıf ki belki de

acılarımızı yada sevinçlerimizi ahiret bazında düşünemiyoruz kısacası cenneti de cehennemi de bu dünyaya bağlamışız
hangi dünyaya?
doğduğun yerin,cinsiyetinin,güzelliğinin ,sağlığının ,annenin, babanın, zekanın ,yeteneklerinin ,fikirlerine yön veren konuşmaların
sadece ve sadece Allahın taktiriyle belirlendiği,bizim zerre kadar dahlimiz olmadığı bir dünyaya

nice insanlarlar var bırak kaybetmeyi annesini babasını hiç tanımamış ,annesi olmasının bi insan için ne ifade ettiğini bilmeyen

durumun nice insandan daha iyiyken
Allahın sana karşına senden daha kötü insnaları bir bir göstermesini mi istiyorsun

emin ol ki böyle bir hikmet tecelli ederse Allaha cevap veremezsin,kendinden yaptıklarından utanırsın hatanı anlarsın
senden daha kötü durumda olup da ölmeyi istemeyen insanlar varken yaptığın yada yapacağın hatalar Allaha karşı nankörlük olacaktır

ve Allah korusun hata yaparsan hem bu dünyada hemde ahirette kaybedenlerden olursun

ölümler unutulur illa ki,binlerce yıldır kimler ölmedi ki,kimler ne zor şartlarla yaşadı ne eziyetler çekti

bugün onlardan bir ses duyabiliyor musun? ne oldu o anda yaptıkları yanlarına kar kaldı bi yerden sonra bitti imtihan ve kazananlarbelirlendi

peki ya ahirette annenin ölümü karşısında yaptığın hataların hesabını veremezsen ne olacak hiç düşündün mü?

bi yerden sonra yerini ölüme bırakan acılar gidecek

yerine hiçbir mutluluk getirmeyecek sonsuz acı ve eziyet kalacak

sabret, Allah sabredenlerle beraberdir.

kabul etmiyor değilim kabul edemiyorum. bi şey yaşadığımda güzel veya kötü paylaşabileceğim sığınabileceğim insan yok artık elbette Allah a sığınıorum ama seni anlayan dinleyen sana şefkat gösteren birini aniden kaybedince insan mantıklı düşünemiyor.

Allah rahmet etsin canım..Mekanı cennet olsun inşAllah..Sanada Rabbim peygamber sabrı versin.. :(
amin. sağolun :(

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Canım Annene Yasin okuyabilrsin..Kuran okumak insanı rahatlatır..biliyorum senin yaşadığını bizler anlamayabiliriz..Allah kimseye anne acısı yaşatmasın gearçekten zor..Dilerim inşallah sen evlendiğinde senin çocukların bu acıyı yaşamazlar..Allah yardımcın olsun..Dua et..dua ederek iyi olabilirsin..

seda_ne

Kayıtlı Kullanıcı
Canım Annene Yasin okuyabilrsin..Kuran okumak insanı rahatlatır..biliyorum senin yaşadığını bizler anlamayabiliriz..Allah kimseye anne acısı yaşatmasın gearçekten zor..Dilerim inşallah sen evlendiğinde senin çocukların bu acıyı yaşamazlar..Allah yardımcın olsun..Dua et..dua ederek iyi olabilirsin..

yapabildiğimce dua okuyorum. zaten acımı hafifleten şeylerden biri de dua okuyarak anneme yardımcı olduğumu düşünmek :(

ayla.se

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sabır versin kardeşim anneciğinin mekanı cennet olsun zor elbet ölüm kolay değil biz aciz kullar bunu kabullenmekte zorluk yaşıyoruz ama üzülme sakın RABBİNE sığın onu düşün ona yaslan bak RABBİMİZ biz günahkar olduğumuz halde o bizi hiç bırakmaz sever duamıza karşılık verir üzülme lütfen bende bir ablan olarak burdayım hepimiz kardeşiz ve iyi günde kötü günde birbirimizi tanısakta tanımasakta yardımcı olmak zorundayız dualarımızda anmak zorundayız kardeşimizin derdiyle dertlenmek zorundayız anneciğine bende dua edeceğim isminide yazarsan ismiyle dua edelim canım kardeşcim ..ezan okunuyor şuanda ve ben anneciğine tüm yüreğimle bir Fatiha gönderiyorum :(

seda_ne

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sabır versin kardeşim anneciğinin mekanı cennet olsun zor elbet ölüm kolay değil biz aciz kullar bunu kabullenmekte zorluk yaşıyoruz ama üzülme sakın RABBİNE sığın onu düşün ona yaslan bak RABBİMİZ biz günahkar olduğumuz halde o bizi hiç bırakmaz sever duamıza karşılık verir üzülme lütfen bende bir ablan olarak burdayım hepimiz kardeşiz ve iyi günde kötü günde birbirimizi tanısakta tanımasakta yardımcı olmak zorundayız dualarımızda anmak zorundayız kardeşimizin derdiyle dertlenmek zorundayız anneciğine bende dua edeceğim isminide yazarsan ismiyle dua edelim canım kardeşcim ..ezan okunuyor şuanda ve ben anneciğine tüm yüreğimle bir Fatiha gönderiyorum :(

amin :( çok sağolun Allah kabul etsin :( annemin adı Emine'ydi :(

ayla.se

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım üzülme sakın Yaradanımız ne güzel ne büyük hadi dayan ona dua ediyoruz Emine annemize
senin için de Ya Fettah okuyacağım gönlüne ferahlık versin RABBİM

ayla.se

Kayıtlı Kullanıcı
cümlemizden kardeşcim cümlemizden

ilka

Yasaklı Kullanıcı
Başınız sağ olsun efendim...Bilin ki ömür bitince vefat edilir...Ömür bitmesini Cenabı Allah C.C. emreder...
Her insan Allah C.C. nun yanına gidecektir...Acı büyük çare yok sabır gerekir...Hastanede vefatı CENNETE vesile olur inşallah...Lütfen Allah C.C. na sığının...
Anne eşyalarını layık fakir fukaraya dağıtın giysin ...Hayır ona ulaşır...Kur'an-ı Kerim okutun iyi olur...Selamlar...

seda_ne

Kayıtlı Kullanıcı
Başınız sağ olsun efendim...Bilin ki ömür bitince vefat edilir...Ömür bitmesini Cenabı Allah C.C. emreder...
Her insan Allah C.C. nun yanına gidecektir...Acı büyük çare yok sabır gerekir...Hastanede vefatı CENNETE vesile olur inşallah...Lütfen Allah C.C. na sığının...
Anne eşyalarını layık fakir fukaraya dağıtın giysin ...Hayır ona ulaşır...Kur'an-ı Kerim okutun iyi olur...Selamlar...

amin. sağolun :(

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve rahmaetullah kardeşim..
Başın sağolsun.. Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin, sana çok büyük sabırlar versin..
Sabredebilmek çok zor ama ölüm er geç hepimizin başına gelecek..
Ölümü bir son olarak değil de, yeni bir başlangıç olarak görmemiz, bir mekan değiştirme olarak düşünmemiz gerekiyor..
Bol bol dua et annen için, ruhuna Kur'an'ı Ker'im oku kardeşim.. Annenin en çok ihtiyacı olan şey, ona dua etmen..
Yasinler, tebareke, amme, fatiha, ihlas sureleri...
Bizler her zaman yanındayız canım..
İstediğin zaman, istediğn her konuda sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz..
Anneciğine dua köşesi açar, dualar ederiz hep birlikte..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

İnsan ölünce, üç ameli dışında bütün amellerinin sevabı kesilir:

Sadaka-i câriye, kendisinden istifade edilen ilim,
arkasından dua eden hayırlı evlât.

Müslim, Vasiyyet 14. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Vasâyâ 14; Tirmizî, Ahkâm 36; Nesâî, Vasâyâ 8

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim başınız sağolsun ALLAHIM RAHMET EYLESİN mekanı cennet olsun inşallah allahım sizi cennetin de kavuştursun size de bol sabırlar versin ALLAHIM biliyorum ben de annemi kaybettim acısı çok zor Allahım yardımcınız olsun

EBU HUREYRE(RA) DEN RİVAYET EDİLDİĞİNE GÖRE PEYGAMBER EFENDİMİZ(SAV) ŞÖYLE BUYURDU ;

''İNSANOĞLU ÖLDÜĞÜ ZAMAN ,BÜTÜN AMELLERİNİN SEVABI DA SONA ERER.ŞU ÜÇ ŞEY BUNDAN MÜSTESNADIR;SADAKA-İ CARİYE

İSTİFADE EDİLEN İLİM,KENDİSİNE DUA EDEN HAYIRLI EVLAT'' BOL BOL DUA EDELİM İNŞAALLAH ONLAR BİZDEN DUA BEKLİYORLAR 1 FATİHA 3 İHLAS OKUDUM ALLAHIM KABUL EYLESİN İÇİN SIKILDIĞI ZAMAN BOLBOL YASİN SÜRESİ OKU ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM DUALARIMDASINIZ İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
en azından şu sanal alemde dahi anlattıklarına gerçekten üzülen ,senin için dua eden şu insanların varlığına istinaden

bu arkadaşların hatrına kendini toparlaman gerekir bence

insanalrın bu kadar bencilleştiği,hep kendi menfaatini düşündüğü şu dünyada senin için yazılmış sayfalar dolusu paylaşım var

derdini dert edinmiş hepsi,şimdi mutlu olabilirsen eğer bunu başarırsan derdini paylaştığın bu arkadaşlarınla mutluluğunu da paylaşmış olacaksın ve buraya iyi niyetle bişeyler karalayan herkesi sevindireceksin

sevindir burdakileri

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt