ALLAHIM oda ne...
bu nasıl bir güzellik nasıl bir nimet....
işte geldim geç oldu ama site sorunu yüzünden yoksa kaçırırmıydım bu güzelliği...eeee nasıl olcak şimdi kargo işi filan nasıl yapcaz ayarlamayı...:K
mümkünse pastanın hepsıni alayı arkadaşlar hiiç kusura bakmayın....bana ancak yeter.......:evet.
ve aleyküm selam ablacım....sanada hayırlı cumalar...yokluğuma çook üzülürsün diye hemen geldim iyi yapmışım dimi...:Ks.a yaramazım sorma dün siteye bende giremedim bi sorun var galiba sen olmayınca yarım gibi oluyo hayırlı cumalar:H
ve aleyküm selam ablacım....sanada hayırlı cumalar...yokluğuma çook üzülürsün diye hemen geldim iyi yapmışım dimi...:K
s.a üzülürüm tabi hoşgeldin ee napıyosn bakalım ablacımm
hoşbulduk ablacım ne yapayım uğraşıyoruz işte hayatla dostla düşmanla şeytanla nefisle....
sen neler yapıyosun...
uğraş bakalım allah yardım etsin bizde uğraşıyoruz benim bloğum var da onla uğraştım biraz bide ne eklesem buraya diye baktım ama pazartesi ekleyim yoksa tarif kalmıycak elimde:K
hımm aynı isimlemi..bende bakarım..
ne yani bunların devamı gelcek mi diyosun oooo işimiz var senle valla:K
inşallh gelicek ablacım ismimlede arayabilirsin pastalar2008 diyede arayabilirsin gerçi bulamıyolarmş ama olsun bulursan beklerim :H
inşaALLAH bakarımda sadece bakla kalırım yaniiii bilmem anlatabildimmi:K
s.a. hayırlı cumalar.
ama neslihan olmuyo bu senin yaptığın yaa.zate rejimdeyim ızdırap çekiyorum şu koyduğun resme bak:K
bende istiyorum bahanen de olamaz çünki aynı şehirdeyiz bekliyoruuum...selametle![]()
çok güzel bi pasta olmuş eline sağlık. keşke bende yemek yapabilsem yaaaaa![]()
anlaşıldı napalım:K:H
eeebekliyorumda bi faaliyet yok bu arada çok ortakçı çıktı hiiç kusura bakmasınlar yaniiii:K
nası bi faaliyet olsun bıdık engin fikirlerini bekliyorum :Kmerak etme en çok sanaaaaaa:H