cherry_jam
Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kareşim mekanı cennet olur inş peygamberimiz s.a.v. komşu olur inş evet kardeşim çok zor ama bu kadar kendini suçlama ben annemi kaybedeli 27 sene babamı kaybedeli 17 sene oluyor ve hala alışamadım hala özlüyorum ama beni tek teselli eden inş ahirette beraber olacağız hiç ayrılmayacağım ve kardeşim en güzeli arkadaşımızında dediği gibi oku dualar et sende biliyorsun tabiki yanlış anlamayın amel defterleri hep açık hayır yap güzel şeyler yap ozaman huzurlu olurlar ama sanırım annen bunu unutmuştur bile bende anneyim anneler o an kızar kırılır ama 24 st geçmez unuturuz ve arkalarından hayır duaları ederiz içini rahat tutmaya çalış ve başka şeyler yap ne yaparsak ibadetin ne şekli olursa olsun onlara da gidiyor bende bir fatiha okudum ALLAH c.c. sabır versin kardeşim
amin. saolun.. önceden günler ne çabuk geçiyor derdim, şimdi ise günlerin geçmesi için gün sayıyorum. her gün biraz daha yaklaşmak istiyorum anneme yaşarken değerini bilememek ne acı yarabbim... bir kor.. sönmüyor, alevleniyor.. tek dileğim öldüğümde ilk onu görebilmek.. bu düşünceyle yaşıyorum.. gün geçtikçe daha da kötü oluyorum
güzel yüreğin ve dileklerin için teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. Allah kabul etsin.. sağolasın..