Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ANNEMDEN NEFRET EDERDİM (1 Kullanıcı)

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ANNEMDEN NEFRET EDERDİM

Allah razi olsun. Etkilendim bu paylisiminizdan. Allah bizelere hayirli evlat olmayi nasip eylesin ayrica hayirli evlat buyutmeyide . dualarda bulusmak uzere, hayirli geceler

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

çok üzücü bir hikaye Allah razı olsun senden Hafize annem ders verici bir paylaşımda bulunmuşsun... insan annesinden nefret edermi hiç yaa... bu mesajı okuyan kardeşlerim eğer anneleriniz yanınızda ise ellerinden öpün bir defada benim için öpün... hayatta olmasına rağmen annesinden çok uzakta olan ben sizler kadar şanslı değilim... ne kadar kıymetlilerle birlikte olduğunuzu anlayın... uzak kalınca keşke yanımda olsaydı dersiniz sonra... haddimi aşmışsam kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin...:(:(:(

Hafize annem ellerinden öpüyorumB)B)B)

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH RAZI OLSUN NEFES TÜKENDİ CAN TÜKENDİ OKURKEN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİM BU DURUMLARA DÜŞMEKTEN MUHAFAZA EYLESİN ANNEMMMMMMMMM ANNEMİ İSTİYORUM BEN.....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

cennet anaların ayagının altındadır ama galıba gunumuz unlu annelerının dııldır tabıkı degılmı_?

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
:(:(:( ağladım hafize annem. hiç anneden nefret edilir mi yaa :( Allah böylelerini ıslah etsin. Rabbim anne ve babalarımıza hayırlı evlat olabilmeyi ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasib etsin inşallah. emeğinize sağlık hafize anne. Allah razı olsun.B)

Sadece, “..vah vaah,” “böyle evlâdın da..!” “Tüh, yazıklar olsun böyle evlâda!..” yada “ bu ..gibi sitemler neye yarar ki?

Bütün anneleri yüce Allah c.c., duygusal, şefkat ve merhâmet yüklü olarak yaratmıştır.

Herhalde bu fedakârlıkları nedeniyle de, sevgili habîbi Hz. Muhammed s.a.v.’e, “Cennet annelerin ayakları altındadır” müjdesini verdirmiştir... B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
çok üzücü bir hikaye Allah razı olsun senden Hafize annem ders verici bir paylaşımda bulunmuşsun... insan annesinden nefret edermi hiç yaa... bu mesajı okuyan kardeşlerim eğer anneleriniz yanınızda ise ellerinden öpün bir defada benim için öpün... hayatta olmasına rağmen annesinden çok uzakta olan ben sizler kadar şanslı değilim... ne kadar kıymetlilerle birlikte olduğunuzu anlayın... uzak kalınca keşke yanımda olsaydı dersiniz sonra... haddimi aşmışsam kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin...:(:(:(

Hafize annem ellerinden öpüyorumB)B)B)

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

Anne deyince içimiz ısınır. Ama artık dendiği anda anne olmaya layık olmayan bir cani geliyor aklıma... Allah annelere merhametini vermiş ki anneler çocuklarını sevgiyle şefkatle büyütsünler korusunlar diye.... Ya bu anne demeye dilim varmayan kadın?... Anneler bile bunu yapıp buna göz yumuyorsa artık kıyamet yakındır bence... Allah sonumuzu hayır etsin...
Ben de bir anneyim ve canım feda çocuklarım için.B)B)yok canım haddini aşacak bir şey yok anneler söz konusu olunca insan kendini tutamıyor Annen uzakta bile olsa elinden geldiğince onu aramaya bak evladından ayrı olması onu çok üzüyordur anne olmayan bunu bilemez Selam ve dua ile B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

karapece yazdı:
S.A ALLAH RAZI OLSUN NEFES TÜKENDİ CAN TÜKENDİ OKURKEN ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİM BU DURUMLARA DÜŞMEKTEN MUHAFAZA EYLESİN ANNEMMMMMMMMM ANNEMİ İSTİYORUM BEN.....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

o zaman sende anneni ara sevdiğini söyle anne evladından sevgiden başka birşey istemez :D:D:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Tugbis yazdı:
Allah razi olsun. Etkilendim bu paylisiminizdan. Allah bizelere hayirli evlat olmayi nasip eylesin ayrica hayirli evlat buyutmeyide . dualarda bulusmak uzere, hayirli geceler

AMİN İNŞ :D:D:D

esen80

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim farkında olup/olamadan anne-babalarımıza yaptıklarımız kötülükleri af eyle.Onlara karşı HAYIRLI evlat olmayı, HAYIRLI evlat büyütmeyi nasip eyle.
AMİN İNŞALLAH

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

esen80 yazdı:
Rabbim farkında olup/olamadan anne-babalarımıza yaptıklarımız kötülükleri af eyle.Onlara karşı HAYIRLI evlat olmayı, HAYIRLI evlat büyütmeyi nasip eyle.
AMİN İNŞALLAH

AMİN AMİN AMİN :D

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
Bir uzakdoğu hikayesi;

Annem den nefret ederdim.Çünki sadece bir gözü vardı.Ailemizi geçindirmek için okulda aşcılık yapıyordu.. Birgün okuldayken arkadaşlarımın yanında bana "Merhaba" dedi annem.. Yerin dibine girmiştim..bunu bana nasıl yapabilirdi.Onu görmezden geldm.Ona nefretle bakıp ondan kaçtım. Ertesi gün okulda bir arkadaşım dedi ki "E senin annenin bi gözü var" o an yerin dibine girmek istedim ve annemin ortadan kaybolmasını istedim ve ona; "Beni gülünç duruma düşüreceğine ölse daha iyi" dedim.Arkadaşım karşılık vermedi... Dediklerim hakkında bir an bile durup düşünmedim çünkü ona çok sinirliydim.Onun duyguları beni ilgilendirmiyodu. Onu evde istemiyordum.Çok çalıştım ve Singapur'a okumaya gittim. Evlendim,kendi evimi aldım,çocuklarım oldu,çok memnundum hayatımdan. Birgün annem ziyarete gelmişti.Kaç yıldır beni görmüyordu ve torunlarını tanımamıştı.Kapıda çocuklarım ona güldüler.Ona "Evime gelip çocuklarımı korkutuyorsun hemen burdan git" dedim. Annem sessizce "Kusura bakmayın yanlış adrese gelmişim galiba" dedi ve gitti.. Birgün mezunlar toplantısı için okuldan mektup aldım. Eşime "iş toplantısına gidiyorum" deyip gittim. Toplantıdan sonra sırf merak için eski evime gittim.Komşularım bana annemin öldüğünü söyleyip bana verilmesi için annemin bıraktığı mektubu verdiler. Mektubu açıp okumaya başladım. Ey sevgili oğlum.... Herzaman seni düşündüm.Singapur'a gelip çocuklarını korkuttuğum üzgünüm.Mezunlar gününe geleceğin için çok sevindim ama seni görmek için yataktan kalkabilirmiyim bilmiyorum.sen büyürken sürekli utanç kaynağı olduğum için üzgünüm.. Biliyor musun, sen küçükken bir trafik kazası geçirmiştin ve gözünün birini kaybetmiştin.Bir anne olarak senin tek gözle büyümene razı olamazdım.Sana gözümün tekini verdim. O gözle benim yerime görüyorsun diye seninle o kadar çok gurur duyuyordum ki..
Bütün sevgimle Annen....
ALLAH RAZI OLSUN HAFIZE ABLA COK GÜZEL

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı

ne yaparsak yapalım annelerimizin hakkını ödüyemeyiz inş. bizlere haklarını helal ederler ve bizde onlara hayırlı bir evlat olabiliriz aeo

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

mmhn yazdı:
ne yaparsak yapalım annelerimizin hakkını ödüyemeyiz inş. bizlere haklarını helal ederler ve bizde onlara hayırlı bir evlat olabiliriz aeo

AMİNNNNNNNNNN İNŞALLAHHHHH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt