selamünaleyküm eğer başınızı ağrıtmazsam annemden nasihatları anlatmak isterim başınızı ağrıttıysamda hakkınızı helal edin inşallah
bak kızım şimdi söyleyeceklerim kulağına küpe aklının bir köşesine not vicdanınada nasihat olsun...
sen sen ol büyüğünü küçüğünü sev say sen sen ol her zaman yerini bil, dünya ne kadarda ters giderse gitsin seni dünya değil Rahman ilgilendirir... efendim müminlere iki şey bıraktı miras vede emanet olarak birincisi kuranı kerim ikinciside hadisi şerifleri dedi elime bir kuran verdi... al kızım bu kitap Allahın sözüdür onu okudukça rahmanla konuşurursun bu kitaba sen canın kanın gibi bakacak içindekileri harfiyen uygulayacaksın vede her cuma bana okuyacaksın artık bu kitap senin namusun namusunu nasıl korursan okitabıda o öyle koruyacaksın bunuda o kitaptan öğreneceksin derdi... seni tek doğru yola ileten bu kitap olacak derdi rahmetli o günden buyana bir çok nasihatı hala kulağımda küpe aklımda not vicdanımda nasihat o mübarek yüzünü ellerini kokusunu özlesemde biricik annemin biliyorum ki bir gün bende gideceğim oraya sayın muhammed kardeşim mesajın bana gelince çok duygulandım Rabbim niyetinize göre kalbinize hgöre versin dünya değilde ahiret yolcusu olanlardan eylesin inaşallah bu güzel hatırlatmalı mesajından dolayı size şükranlarımı sunuyorum değerli kardeşim