SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM CÜMLEMİZİN ÖLMÜŞLERİNİ İNŞALLAH 'ALLAH'IMIZ (C.C) CENNETİNE KOYAR.A.E.O.DUA'LARIMIZDASINIZ.esselamü aleyküm Rabbim annenızın ve babnızın mekanını cennet eylesin inşaALLAH ben 1000 tane tevhit alıyorum selam ve dua ile hayırlı geceler...
S.A.KARDEŞİM 'ALLAH' (C.C)RAZI OLSUN İNŞALLAH BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZİN RUHUNA GİDER.!'ALLAH'A EMANET OL.DUA'LARIMIZDASINIZ.1000 tanede ben alayım bitirdiğimde yeniden alırım inşALLAH.ALLAH'a emanet olun...
S.A.KARDEŞİM 'ALLAH'SENDENDE RAZI OLSUN RABBİM CÜMLEMİZİN ÖLMÜŞLERİNİN RUHUNU ŞAD ETSİN.!A.E.O.DUA'LARIMIZDASINIZselamünaleyküm 3.000 tane kelimeyi tevhid 5. cüzü alayım okuduktan sonra tekrar cüz alırım selamlar
S.A.KARDEŞİM 'ALLAH'SENDENDE TÜM KARDEŞLERİMİZDEN DE RAZI OLSUN CÜMLEMİZİN DUA'LARINI KABUL ETSİN.A.E.O.DUA'LARIMIZDASINIZs.a. 1000 tane tevhıd alıyorum Rabbım en ıı sekılde kabul eder ınsaAllah
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM'RABBİM HEPİMİZİN ÖLMÜŞLERİNİ CENNET'İNDEN BİR BAHÇE İHSAN ETSİN GÜNAH'LARINI AFFETSİN. 'A.E.O.DUA'LARIMIZDASINIZesselamü aleyküm kardeşim.ALLAH rahmet eylesin,peygamber efendimizin s.a.v. şefaati üzerlerine olsun.bende 1000 tevhid alıyorum inşALLAH.ALLAH cümle kardeşlerimizin dualarını ve iştiraklarını kabul etsin.selametle
S.A.KARDEŞİM 'ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN CÜMLEMİZİN ÖLMÜŞLERİNİN RUHUNA GİTSİN.A.E.O.DUA'LARIMIZDASINIZ.:evetben 1000 tane daha alayım ALLAH kabul eder inşALLAH
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET BİR YANLIŞLIK OLDU ONUN İÇİN İKİ TARAFADA YAZMAK ZORUNDA KALDIM ASLINDA İKİ KONUMDA AYNI TEK HATİM VE TEK KELİME-İ TEVHİD.'ALLAH RAZI OLSUN 22.BİN TEVHİDİ ALDINIZ.90.000.TÜM KARDEŞLERİMİN SAYESİNDE TAMAMLADIK.ŞİMDİ HATİM KALDI İNŞALLAH ONUDA BİTİRİRİZ.! DİLERİM RABBİM HEPİMİZİN DUA'LARINI KABUL ETSİN. CÜMLEMİZİN ÖLMÜŞLERİNİ CENNETİNE KABUL ETSİN PEYGAMBERİMİZ HZ MUHAMMED(S.A.V.)KOMŞU EYLESİN.A.E.O.DUA'LARIMIZDASIN:Bselamün aleyküm kardeşim siz iki forum acmışsınız ben anlamadım burayadamı topluyacağız öyleyse buranında kalanını bildirin ve toplayayım rabbime emanet olun