Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem Öldü "ölmek istiyorum" (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. teşekkür ederim sizinde cumanız hayırlı olsun Allah razı olsun hakkınızı helal edin yaşım 25 a.e.o.
S.A KARDEŞİM İSMİNİZ NEYDİ BEN BAŞKA Bİ SİTEYE ÜYE OLDUM İKİ DAKİKALIĞINA.İSMİNİZİ SÖYLEYİN DEDİLER AMA ORDADA 16 TANE YASİN OKUNMUŞ.İSMİNİZİ SÖYLERMİSİNİZ A.E.O

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardesim allah sabiri ihsan etsin ben annemi kaybedeli tam 23 sene-babami kaybedeli 13 sene ve hala alismis degilim ama tek ttesellim bir gun olupta kavusacagimiz bol bol dua et onun duadan baska birseye ihtiyaci yok sen üzüldükce oda üzülüyor tabiki kolay degil allah aciyi veriyor ama sabirida veriyor allaha emanet ol

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim Rabbim sabır versin yar ve yardımcınız olsun annenizin mekanı cennet olsun Rabbim size teselli verecek kendinizi meşgul edecek birşey bulun, ilim öğrenin ilim tüm sıkıntıları giderirmiş selametle...

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM Canım kardeşim güzel ALLAHIM Annene rahmet eylesin mekanı cennet olsun sanada bol sabır versin inan seni benim kadar kimse anlayamaz okadar üzüldümki anlatamam. Bende seneler önce canim Annemi kaybettim senin yaşadığın acıların aynısını bende yaşadım benim iki tanede kardeşim vardı küçük kardeşim daha sekiz yaşındaydı RABBİM okadar büyük ve merhametliki inan sabrını veriyor yoksa dayanılmaz ben hiç bıkmadan yılmadan sabırla tevekkülle ve duayla hayata sarıldım çünkü artık kardeşlerim vardı ve onlar bana ANNEMİN emanetiydi inan anlatacak o kAdar çok şey varki ne zaman yeter nede yazım. ALLAH hepimize ezelde bir ömür takdir etmiş doğduğumuz gibi bir gün gelecek öleceğiz önemli olan ALLAHIN huzuruna imanımızla gitmek

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
başın sağolsun arkadaşım.allah rahmet eylesin kabri cennetten bir bahçe olur inş..
unutmıyalaımki resulümüz doğmadan babasını küçük yaşta annesi kaybetmiştir.
bende küçük yaşta babmı kaybettim.babam öleli 15yıl olmasına rağmen rüyalarımda babamı hep geri gelmiş olarak görüyorum.anne baba acısı çok zor bilirim......

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
sabır kardeşim

sabır kardeşim

OKİ HANGİNİZİN AMELİ DAHA GÜZELDİR DİYE HAYATI VE ÖLÜMÜ YARATMIŞTIR mülk suresi.2. ayet ........

kardeşim seni çok iyi anlıyorum ama imtihandayız ve en agırıyla imtihan ediliyorsun sabır kardeşim ben babamı kaybettigimde ben14 kardeşim 6 yaşındaydı babam 39 yaşındaydı ve çok ani oldu bak annen hastahanede yatmış kendini onu kaybetme ihtimaline hazırlamış olman gerekiyo babam bigün işe gitti ve eve cenazesi geldi inan herşeyin beteri var .. ve çok şükür o günleri isyansız geçirdigme inanıyorum KİŞİ EN SEVDİGNİ VERMEDİKÇE İMAN ETMİŞ OLMAZ zaman sabır zamanı,zaman kazanma zamanı kardeşim...allaha emanet ol..

nazo83

Kayıtlı Kullanıcı
bende babami aybettigimde cok zor gunler yasamistim hatta senin yasadiklarindan daha kotusunu anliyorum insan o zaman ic yanmasinin ne demek oldugunu biliyor hani orda 44 yasinda yaziyor diye sanmayin o annemin yasi annem kaydolmustu ben yaziyorum arada ayni bilgisayar oldugu icin iki kayit yapmak istemedim bende 22 yasinda kaybettim babami ve evin en buyuguydum hemde bir bayandim erkekte degildim erkek her isi yapar toplummuza gore ama bayanlari bilirsin babamin rahatsizliginda yapilan borclarda kaldimi ustumuze universitemi biraktim benden kucuk daha bebek denecek yast kardeslerim vardi cunku aileden cok kisi vardi ama nedense kalabalik icinde yapayalniz kalmistik ozamanlar ne yaptim nasil yasadim hic hatirlamiyorum aslinda hatirlamak istemiyorum bak ben dogru duzgun babamin acisina bile yanamadim sikintilardan seneler gecti her aklima geldiginde yine icin yanar ama tek soz solerim kendime Allah veriri Allah alir cani verende Allah alicak olanda eger bir insanin omrunu okadar yazmissa biz bisey diyemeyiz senin tek yapman gereken dua etmek ben babam olmus olsa daha onu hep Allah ima emanet ederim cunku ruhlar olmez yasarlar babam ordada mutlu olsun derim cok zor anliyorum Allah mekanini cennet yapsin insallah

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır selamet versin bende Anneciğimi ağustosun 28 de kaybettim annemin yokluğu hiç aklımdan çıkmıyor ama ne yapalım emir büyük yerden bende dayanamam yaşayamam diyordumama geride kalanlar yaşamını bir şekilde sürdürmek zorunda hep Rabbime dua ettim Allahım yüreğimi soğut dayanma gücü ver diye hala annemi konuşurken Rahmetli diyemiyorum o kadar zor geliyorki senin acını anlıyorum ama sakın ölmeyi hele hele intiharı hiç düşünme o zaman anneni temelli kaybedersin şimden sonra onlara sevgimizi dualarımızla vericez bol bol dualar et dua ettiğim zaman sanki annecim rahatlıyormuş gibime geliyor canım annecim benim Allahım seni ve tüm annelerin yattıkları yerler nur mekanları cennet olsun Peygamber annelerinize komşu etsin amin amin amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt