Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem içinde dua edermisiniz? (4 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Rabbimiz C.C. hastamıza sen şifa nasip et...İnşallah... Amin...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Allâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).

Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz." demekdir.

bir yasini şerif okudum Allah şifasını versin inşallah

Allah razı olsun Rabbim kabul eylesin inşallah sana sığındım Allahım duası kabul olanlardan eyle bizleri

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim tez zamanda şifa verir inşaallah ..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim inşallah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim nerde varsa şifa bekleyen selamete erdirsin inşallah benim anneciğimede şifa ihsan eylesin yüce Rabbim

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim nerde varsa şifa bekleyen selamete erdirsin inşallah benim anneciğimede şifa ihsan eylesin yüce Rabbim

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz Allah c.c sizin annenizede acil şifalar versin,gurubumuzca birazdan Anneniz hanımefendiye Şifa bulması için 40 yasin okunacak ve duasını bizzat sizin yapmanız için buradan bir saat içinde bildirilecektir.

Gurubumuz adına selam ve saygılarımızla.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım razı olsun ne diyeyim Rabbim gönlünüzde ne murat varsa versin inşallah Rabbim iki cihandada yüzünüzü güldürsün

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli kardeşimiz sağolunuz var olunuz.Bizim düyada tek hedefimiz Kur'an'a hizmetkâr olabilmek tıpkı Rahmetlik hocamız gibi.Sizin aracılığınızla site yetkililerine bildirmek isteriz'ki uzayan hatimler dua için adanmış Kur'an lar ve benzeri adaklar varsa hepsini okmaya hazırız.Sitede başkaca hiçbir konu ile ilgimiz olamayacaktır.Hafız kardeşlerimiz içeride sizin için okumaya başladılar bir saate kalmadan biter 20 hafız kardeşimiz ve şu anda hafızlığa çalışan 15 tanede öğrenci var.Size buradan bildiriceğiz.

Saygı ve selamlarımızla.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kabul eylesin inşallah bizlerede bu yolda hayırlı kul olabilmemizi nasip etsin
selametle..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli kardeşimiz sağolunuz var olunuz.Bizim düyada tek hedefimiz Kur'an'a hizmetkâr olabilmek tıpkı Rahmetlik hocamız gibi.Sizin aracılığınızla site yetkililerine bildirmek isteriz'ki uzayan hatimler dua için adanmış Kur'an lar ve benzeri adaklar varsa hepsini okmaya hazırız.Sitede başkaca hiçbir konu ile ilgimiz olamayacaktır.Hafız kardeşlerimiz içeride sizin için okumaya başladılar bir saate kalmadan biter 20 hafız kardeşimiz ve şu anda hafızlığa çalışan 15 tanede öğrenci var.Size buradan bildiriceğiz.

Saygı ve selamlarımızla.

selamun aleyküm verahmetullahi,
rabbim tüm okunan hatimlerinizi kabul etsin inşaALLAH.bende dua istiyorum sizlerden.müşkül bi durumum var çözülmesi için dua ediyorum.siz de bir duayla bana katılırsanız çok memnun olurum.allaha emanet olun,dualarda buluşmak üzere...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm verahmetullahi,
rabbim tüm okunan hatimlerinizi kabul etsin inşaALLAH.bende dua istiyorum sizlerden.müşkül bi durumum var çözülmesi için dua ediyorum.siz de bir duayla bana katılırsanız çok memnun olurum.allaha emanet olun,dualarda buluşmak üzere...

Aleykum selam

Kıymetli kardeşimiz Allah'u Teâlâ her müşkülünüzü kolaylıklara çevirsin gönlünüzdeki her muradınızı versin sizi her türlü müşkülünüzden selamete ulaştırsın vucudunuza sağlık ve afiyet rızkınıza bolluk ve bereketler ihsan eylesin.Dünya ve ahıret hayatınızda sizi ihya eylesin,şevkati ve merhameti ile muamele buyursun.

Saygılarımızla.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam

Kıymetli kardeşimiz Allah'u Teâlâ her müşkülünüzü kolaylıklara çevirsin gönlünüzdeki her muradınızı versin sizi her türlü müşkülünüzden selamete ulaştırsın vucudunuza sağlık ve afiyet rızkınıza bolluk ve bereketler ihsan eylesin.Dünya ve ahıret hayatınızda sizi ihya eylesin,şevkati ve merhameti ile muamele buyursun.

Saygılarımızla.

sağolun allah razı olsun.müminin mümine duası kabul edilirmiş dedi büyüklerimiz.rabbim inşaALLAH dualarımızı kabul eder...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşimiz 40 Yâsin'i Şerif tamamlanmış olup duası sizin tarafınızdan yapılmak üzere bilgilerinize arz olunur.

Saygılarımızla.

sağolun Allah razı olsun okuyan kardeşlerimizden herzaman duamdasınız İbrahim hocamdan bir kez daha Rabbim razı olsun sizler gibi insanlarla tanışmamıza vesile olduğu için bende şimdi İbrahim hocamız için bir yasin okuyacağım Rabbim kabul eylesin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt