Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem için... (10 Kullanıcı)

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı akşamlar,
Uzun süredir, işyerinde internet kısıtlaması evde bilg. başına oturnamamaktan dolayı aranızda yoktum. Çok kötü günlerimi siz sevgili kardeşlerimin sayesinde atlatmaya çalıştım, sizlerden çok şey öğrendim. Hiç bitmeyen yanlızlığımın en büyük destekçileri oldunuz benim için. Sitede aranızda olamasamda dualarımda hep varsınız.
Sevgili kardeşlerim yarın annemin ameliyatı var ve ben ona belli etmemeye çalışsamda, ameliyat nasıl geçecek diye endişeleniyorum,geceleri uyuyamıyorum.Yaşı da var ve başka rahatsızlıklarıda olduğu için inanın onu kaybetmekten, onsuz olmaktan çok korkuyorum.
İnşallaha hayırlısı ile bu ameliyatı sağsalim atlatırız.
Sizlerden annem için dua etmenizi rica ediyorum, inşallah yarın bu vakitlerde atlatmış oluruz Rabbimin izniyle.
Rabbim hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
Allha emanet olun.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun kardeşim.
En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşAllah rabbimin izniyle.
"Hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur;" (Şuara Suresi, 80)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım benim hoş geldin Allah yar ve yardımcınız olsun Allah annene ve bütün şifa bekleyen hastalara tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Canım Allah'ın iziniyle Allah'ın izniyle annenin ameliyatı başarı ile geçer inşallah aynı şeyleri yazın bende yaşadım Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Sizlerde her zaman dualarımdasınız kardeşim Allah hepimiziğn sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı güzel günler geçirmek nasip etsin Rabbim.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

özgeöz

Yasaklı Kullanıcı
selamu aleykum kardeş. Allah acil şifalar versin annenize inşallah.. Rabbin Şafi ismiyle şifa dilersek daha hoş olur.. sevgilerimle..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum kardeşim.. Hoş geldiniz. Çok uzun bir aradan sonra sizi burada görmüş olduk..
Rabbim annenize Şafi ismiyle acil şifalar versin inşaallah.. Ameliyatı inşaallah hayırlısıyla atlatırsınız.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,çok geçmiş olsun.Rabbim tüm şifa bekleyenlerle beraber acil şifalar nasip eylesin.inşaALLAH ameliyatı çok kolay atlatır.Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.her zorlukta bir kolaylık vardır.
inşaALLAH hayırlı,güzel haberlerini alacağız teyzemin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,çok geçmiş olsun.rabbim tüm şifa bekleyenlerle beraber acil şifalar nasip eylesin.inşaallah ameliyatı çok kolay atlatır.rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.her zorlukta bir kolaylık vardır.
Inşaallah hayırlı,güzel haberlerini alacağız teyzemin.

ayşe rana kardeşim,
benimde annem rahatsızdı ameliyat oldu.
Ablam rahatsızlandı.
Bana çok destek olmuştunuz.
Siz ve tüm gönül dostlarımdan allah razı olsun.
Inanın dua çok önemli .dualar sayesinde atlattık şükürler olsun.
Eftal kardeşim,
dualarımız seninle inşallah.
şifa dualarını okumaya başladım.
Allah yar ve yardımcısı olsun.
Selametle kalın.

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim, hoşgeldiniz. Kusura bakmayın, geç gördüm konunuzu. Rabbim şifa versin inşaAllah, dualarımız sizinle,

Allah Celle Celalühu yar ve yardımcınız olsun inşaAllah

Herkese hayırlı akşamlar,
Uzun süredir, işyerinde internet kısıtlaması evde bilg. başına oturnamamaktan dolayı aranızda yoktum. Çok kötü günlerimi siz sevgili kardeşlerimin sayesinde atlatmaya çalıştım, sizlerden çok şey öğrendim. Hiç bitmeyen yanlızlığımın en büyük destekçileri oldunuz benim için. Sitede aranızda olamasamda dualarımda hep varsınız.
Sevgili kardeşlerim yarın annemin ameliyatı var ve ben ona belli etmemeye çalışsamda, ameliyat nasıl geçecek diye endişeleniyorum,geceleri uyuyamıyorum.Yaşı da var ve başka rahatsızlıklarıda olduğu için inanın onu kaybetmekten, onsuz olmaktan çok korkuyorum.
İnşallaha hayırlısı ile bu ameliyatı sağsalim atlatırız.
Sizlerden annem için dua etmenizi rica ediyorum, inşallah yarın bu vakitlerde atlatmış oluruz Rabbimin izniyle.
Rabbim hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
Allha emanet olun.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
ayşe rana kardeşim,
Ablam rahatsızlandı.
Eftal kardeşim,
Selametle kalın.

selamün aleyküm canım,Allah tüm şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun.
hastalıkla imtihan zor.özellikle yakınlarına çok zor.benim de annem rahatsız.
yarın ikinci kemoterapisini alacak inşaALLAH.hastalığından çok acı çekmesi,zorlanacak olmasına çok üzüldüm.bir kaç haftalık süreçte epey aklar düştü saçlarıma.
kardeşimizin annesi ameliyat oldu mu acaba?

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşlerim hepimizin kandili mübarek olsun.
Allahın izni sizin dualarınızla ameliyatı atlattık çok şükür. Şimdi iyileşme sürecinde, inşallah daha iyi olacak.
Kıymetli vakitlerinizden ayırıp mesaj yazdığınız, dua ettiğiniz için Rabbim sizlerden razı olsun.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim hoş geldin Allah yar ve yardımcınız olsun Allah annene ve bütün şifa bekleyen hastalara tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Canım Allah'ın iziniyle Allah'ın izniyle annenin ameliyatı başarı ile geçer inşallah aynı şeyleri yazın bende yaşadım Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Sizlerde her zaman dualarımdasınız kardeşim Allah hepimiziğn sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı güzel günler geçirmek nasip etsin Rabbim.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hoşbulduk Leyla kardeşim. Sizleri görmek, hala burda olduğunuzu bilmek ayrı bir sevinç benim için. Leyla kardeşim forumu düzenli takip edemiyorum, annen nasıl şimdi? İnşallah iyidir. Biz çok şükür Allahın izni ile zor kısmı atlattık.
Allah razı olsun kardeşim güzel duaların için. Herzaman dualarımdasınız, Allaha emanet olun.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
selamu aleykum kardeş. Allah acil şifalar versin annenize inşallah.. Rabbin Şafi ismiyle şifa dilersek daha hoş olur.. sevgilerimle..

Allah razı olsun kardeşim. Ya Şafi esması hiç dilimden düşmedi annem ameliyattayken, ama o bekleme süresi aylar yıllar gibi geldi. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum kardeşim.. Hoş geldiniz. Çok uzun bir aradan sonra sizi burada görmüş olduk..
Rabbim annenize Şafi ismiyle acil şifalar versin inşaallah.. Ameliyatı inşaallah hayırlısıyla atlatırsınız.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Hoşbuldum kardeşim. İmkanlarım elverdiğince daha fazla forumda olucam inşallah.
Ameliyatı Rabbimin izni ile atlattık. Allah razı olsun kardeşim duaların için.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
ayşe rana kardeşim,
Ablam rahatsızlandı.
Eftal kardeşim,
Selametle kalın.

Allah razı olsun kardeşim, annemin ameliyatını çok şükür atlattık. Annenize ve ablanıza çok geçmiş olsun.
Allaha emanet ol kardeşim.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim, hoşgeldiniz. Kusura bakmayın, geç gördüm konunuzu. Rabbim şifa versin inşaAllah, dualarımız sizinle,

Allah Celle Celalühu yar ve yardımcınız olsun inşaAllah
Hoşbuldum kardeşim, Allah razı olsun sizden.
Allaha emanet olun inşallah.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Çok geçmiş olsun..Allah şifasını versin annenizin
100 Ya Şafi okudum..Rabbim kabul etsin.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun, son zamanlarda ağrısı olsada durumu daha iyiye gidiyor. Rabbim hepinizden razı olsun.

supreme35

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim ŞAFİ ismiyle annenize şifa versin inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt