1 Fatiha ve 3 İhlas Okudum....
Mekanı Cennet Olsun
Allah Rahmet Eylesin
Annenizi Allah Gittiği Yer de Utandırmasın.
.....
Selamun aleykum kardesim
Rabbimyar ve yardimciniz olsun ben 200 adet tefriciye aliyorum bitiririz insallah kardeslerimizin yardimiyla eminim herkes alacaktir..selametle dua ile....
canım boşver ALLAHIM Arkadaşımızında okuduklarını şifa niyetine saymıştır inşallah..
200 tane daha aldım inşalalh...
Tefrriciye için başka bi başlık var oradan dene istersen
selamun aleykum kardeslerim kardesimiz annesinin hastaligina sifa niyetiyle tefriciye okumaya baslamis yarina kadar bitirmek istiyor ve duasini yarin kandilde yapmak istiyor lutfen yardim edelim herkes alabildigi kadar alip okuyalim selametle dua ile.......
Selamun Aleykum
Çok kıymetli Vefalı kardeşimiz derhal isteğiniz yerine getirelecektir 1544 tefriciye gurubumuzdan 8 hafız tarafından bu gece bitirilecek ve size bildirilecektir. Bu hafız osman kardeşiniz anne ismini duyunca ve anne için her şeyi yapmaya emre amade bir kuldur.Ben annemi 3 yaşında babamıda 9 yaşında kaybetmiş Rahmetlik İbrahim hocamın evinde bir nur parçası olan adıda Nur hanım olan hocamızın 8 yıl önce kaybettiği muhterem eşi tarafından öz evlat gibi büyütülmüş bir kardeşiniz olarak bütü annelere canım fedadır.
Selam ve saygılarımızla.