Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem için dua istesem (13 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
allahım en yakın zamanda sağlığına kavuşturur inşallah bu dualar geri çevrilmez canım sabırlı olmak gerekior.
Allah yardımcınız olsun annenede acil şifalar...

Allah ım isyan etmek gibi olmasın ama
bu bana artık inandırıcı gelmıyor
çunku kendimi bildim bileli annem hep hasta....

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
100 ya nur okudum Allah kabul etsin inşallah öyle tecrübeler edindim ki ve sonucunda anladım her şerde bir hayır her hayırda bir şer olabilirmiş buna inan hastalığın hayırı olur deme bir tanıdığım büyük bir kaza yapıyor ve hastaneye kaldırılıyor hastanede kolunda çok büyük bir iltihap olduğunu ve son anda doktora yetiştiğini anlıyor duyunca çok şaşırmıştım bunun gibi daha ne olaylar var Allah kimin duasını kabul eder belli olmaz o yüzden inanaraK dua et inşallah birimizin duası kabul olacak inanıyorum her zaman hayırlısını isteyin

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
100 nur okudum Allah kabul etsin inşallah öyle tecrübeler edindim ki ve sonucunda anladım her şerde bir hayır her hayırda bir şer olabilirmiş buna inan hastalığın hayırı olur deme bir tanıdığım büyük bir kaza yapıyor ve hastaneye kaldırılıyor hastanede kolunda çok büyük bir iltihap olduğunu ve son anda doktora yetiştiğini anlıyor duyunca çok şaşırmıştım bunun gibi daha ne olaylar var Allah kimin duasını kabul eder belli olmaz o yüzden inanaraK dua et inşallah birimizin duası kabul olacak inanıyorum her zaman hayırlısını isteyin

Allah razı olsun ablacım
çok güzel özetlemişsin...

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Annenin sekeri varsa,Insulinin dozu düsük oldugu icin sekeri yüksek oluyor.Biranönce Insulinin dozuna ihtiyacina göre yükseltilmesi gerekir,yada aynizamanda Antidiabetik kullanabilir.Bunu bir Doktorla konussaniz iyi olur.Aksi taktirde yüksek kansekeri yan etgi olarak Gözlere/Böbreklere/Sinirsistemine tahris ediyor,tabiiki haliyle bu sekilde daha hizlasiyor.
Anladigima göre annende Risikofaktörler mevcut.Soruna göre tedavi olmasi gerekir.Yüksek tansiyonda dogru hapla normale inmesi gerekir,demekki oda eksik tedavide.Bedenine cok iyi bakmasi gerekir,yara olmamasi icin,iyilesmesi gec oluyor.
Gönlüm isterdiki yaninizda olup yardim edebileyim.
Bu konularda Doktorun size iyi bilgi vermesi ve degisik semtomlarda tedavilere uygunlasdirmasi gerekir.
Yemesine icmesine ve önemli olan yürüyüse dikkat etmesi lazim.

Birden fazla hastalik insani bitkinlestiriyor,pskolojik olarak yipratiyor,aynizamanda aileleri icinde gecerli.
Yardimim olursa yazarsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım benim Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.5oo Ya Şafi 1 Yasin okuyacağım inşallah allah kabul etsin.
Allah yar ve yardımcınız olsun Alah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Annenin sekeri varsa,Insulinin dozu düsük oldugu icin sekeri yüksek oluyor.Biranönce Insulinin dozuna ihtiyacina göre yükseltilmesi gerekir,yada aynizamanda Antidiabetik kullanabilir.Bunu bir Doktorla konussaniz iyi olur.Aksi taktirde yüksek kansekeri yan etgi olarak Gözlere/Böbreklere/Sinirsistemine tahris ediyor,tabiiki haliyle bu sekilde daha hizlasiyor.
Anladigima göre annende Risikofaktörler mevcut.Soruna göre tedavi olmasi gerekir.Yüksek tansiyonda dogru hapla normale inmesi gerekir,demekki oda eksik tedavide.Bedenine cok iyi bakmasi gerekir,yara olmamasi icin,iyilesmesi gec oluyor.
Gönlüm isterdiki yaninizda olup yardim edebileyim.
Bu konularda Doktorun size iyi bilgi vermesi ve degisik semtomlarda tedavilere uygunlasdirmasi gerekir.
Yemesine icmesine ve önemli olan yürüyüse dikkat etmesi lazim.

Birden fazla hastalik insani bitkinlestiriyor,pskolojik olarak yipratiyor,aynizamanda aileleri icinde gecerli.
Yardimim olursa yazarsin.

Ben annemi tedavi ettiriyordum zaten
sonradan doktoru değişti öyle birine denk geldikki
Annemin hergun ilaç içmesi gerekirken günlerce içmedi doktorun yüzünden
1 ay boyunca ugraştım testleriyle konturolleriyle hergun hastaneye git gel yaptık. hiçbişey değil gider gelirim ama bagzı vurdum duymaz insanlar var işte
en sonunda annemi dışarı oturtturdum sen bekle ben eczaneye bi gidip gelcem dedim
eczaneye bi gittim ordakı adam kızım hiçbişey yapılmamış doktorun veya sekreter onaylamamış dedi ben artık oturdum orda durdum tepkisiz kaldım adam halıme acıdı resmen...her neyse bi şekilde hallettim ilaçlarını ve ignelerini aldım
şuan kullanıyor ama hiç gelişim yok bobrekleri çok agrıyor ...

Ben isterimki sizin açtıgınız saatte bende açıyım görüşelim annem için
nerde oturuyorsun abla istanbuldayım ben
bana internete girebilecegin saati yaz ben de açmaya çalısıyım

cevabını beklıyorum
Allah razı olsun....

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim Allah tez zamanda Ya Şafi ismi ile hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.5oo Ya Şafi 1 Yasin okuyacağım inşallah allah kabul etsin.
Allah yar ve yardımcınız olsun Alah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

Teşekkür ederim abla duan için

Allah hepinizden razı olsun....

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Seni çok iyi anlıyorum,fakat lütfen metin olmaya çalış,inan Rabbim neylerse güzel eyler.Yaşını bilmiyorum ama,ben senin annen yaşındayımdır belki,hamdolsun benimde bir takım rahatsızlıklarım var, teşhis bile konamadan yaşamaya çalıştığım,17 ile 37 yaşlar arası,ben Allahın izni ile yaşam ünitesinden kalkmış biriyim.O zaman 29 yaşında idim.24 yaşında felç geçirdim,rahatsızlıklarımı saymayacağım.Bunları niçin mi anlatıyorum.Nasıl teselli ediyorum kendimi oraya geleceğim.
Benim şer gördüğümde mutlaka hayır vardır,bu benim imtihanım,Rabbim neylerse güzel eyler,kimbilir bu rahatsızlıklarım, yaşayabileceğim ne gibi kötü durumlara engel,......gibi birçok şey.
Canım kardeşim,Yüce Rabbim inş. tez zamanda anneciğine ve ümmeti Muhammedin hastalarına acil şifalar versin.Rabbim kabul buyurursa sitedeki kardeşlerim denmedik dualarımız yok inş,Annen için 300 Ya Şafi okudum,Rabbim acil şifalar versin.
Selam ve Dua ile

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Seni çok iyi anlıyorum,fakat lütfen metin olmaya çalış,inan Rabbim neylerse güzel eyler.Yaşını bilmiyorum ama,ben senin annen yaşındayımdır belki,hamdolsun benimde bir takım rahatsızlıklarım var, teşhis bile konamadan yaşamaya çalıştığım,17 ile 37 yaşlar arası,ben Allahın izni ile yaşam ünitesinden kalkmış biriyim.O zaman 29 yaşında idim.24 yaşında felç geçirdim,rahatsızlıklarımı saymayacağım.Bunları niçin mi anlatıyorum.Nasıl teselli ediyorum kendimi oraya geleceğim.
Benim şer gördüğümde mutlaka hayır vardır,bu benim imtihanım,Rabbim neylerse güzel eyler,kimbilir bu rahatsızlıklarım, yaşayabileceğim ne gibi kötü durumlara engel,......gibi birçok şey.
Canım kardeşim,Yüce Rabbim inş. tez zamanda anneciğine ve ümmeti Muhammedin hastalarına acil şifalar versin.Rabbim kabul buyurursa sitedeki kardeşlerim denmedik dualarımız yok inş,Annen için 300 Ya Şafi okudum,Rabbim acil şifalar versin.
Selam ve Dua ile

Allah razı olsun ogüzel duan için aminnnn...

Ben 18 yaşındayım hanı demişsin ya metin olmaya çalış dıye annem hep hastaydı halada oyle
Hep kendimi dık tutmaya çalıştım ama işte artık dayanamıyorum annem için çok üzülüyorum....

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ogüzel duan için aminnnn...

Ben 18 yaşındayım hanı demişsin ya metin olmaya çalış dıye annem hep hastaydı halada oyle
Hep kendimi dık tutmaya çalıştım ama işte artık dayanamıyorum annem için çok üzülüyorum....

Canım,yavrum inş.Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin.Dualarımdasınız inş.

Selam ve Dua ile

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi annemle konuştum
sesi çok fazla tıtrıyordu nefes bile alamıyordu çok yorgunum bugun neden bilmiyorum
camıye bile gidemedim içim titriyo dedi anne şekerini ölç kesin düşmüştür dedim
Daha ne diye bilirim içim acıyor gerçekten canım daralıyor
Ahh anne ah hiç hastalıksız görmedim senı......

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Ranacim elimden geleni seve,seve yaparim.Dedimya yaninizda olup size yardim edebilmeyi cok isterdim.

Ben Isvicrede kaliyorum ve Köy Hemsiresi olarak calisiyorum.Hastalari kendi evlerinde bakiyoruz.
Maalesef hayirli bir Doktor olmadimi hastanin halinden anlayan,cok zordur bilirim.Bizde zaman zaman hasta icin Doktorlari baski yaptigimiz oluyor.
Ben genelde sabahlari giriyorum Internete.Söyle yapalim bu pazartesi sabahi senin icinde uygunsa, Türkiye saati olarak 9:30da burda bulusalim.Zaten asagida kimin online olduguna görebiliyorsun.
Bana sorunlari tek tek yaz.
Insulini kac defa vuruyorsunuz ve dozu kac.
Annenin aldigi ilaclari bana yaz.
Tansiyonu hap ile kac ve bunun icin hangi hapi kullaniyor.
Annen günde kac litre su iciyor,Böbreklerinden kontrol oldumu?
Kücük abdest yaptiginda aciyormu?Annen oturdugunda sen elinle iki Böbrek tarafina hafifce vur ve sonuca bana yaz.
Kan alinibda 3 aylik kansekeri ortalamasi yapildimi?
Aklina geleni yaz,Allahin izniyle herseyin bir caresi vardir.Benim senin karsina cikmamda bile hayir vardir.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Canim Ranacim elimden geleni seve,seve yaparim.Dedimya yaninizda olup size yardim edebilmeyi cok isterdim.

Ben Isvicrede kaliyorum ve Köy Hemsiresi olarak calisiyorum.Hastalari kendi evlerinde bakiyoruz.
Maalesef hayirli bir Doktor olmadimi hastanin halinden anlayan,cok zordur bilirim.Bizde zaman zaman hasta icin Doktorlari baski yaptigimiz oluyor.
Ben genelde sabahlari giriyorum Internete.Söyle yapalim bu pazartesi sabahi senin icinde uygunsa, Türkiye saati olarak 9:30da burda bulusalim.Zaten asagida kimin online olduguna görebiliyorsun.
Bana sorunlari tek tek yaz.
Insulini kac defa vuruyorsunuz ve dozu kac.
Annenin aldigi ilaclari bana yaz.
Tansiyonu hap ile kac ve bunun icin hangi hapi kullaniyor.
Annen günde kac litre su iciyor,Böbreklerinden kontrol oldumu?
Kücük abdest yaptiginda aciyormu?Annen oturdugunda sen elinle iki Böbrek tarafina hafifce vur ve sonuca bana yaz.
Kan alinibda 3 aylik kansekeri ortalamasi yapildimi?
Aklina geleni yaz,Allahin izniyle herseyin bir caresi vardir.Benim senin karsina cikmamda bile hayir vardir.

çokk teşekkür ediyorum inşallah bunların hepsini yazıcam sana inşallah
ben çalıştıgım için ilaçların ismini tam bilmiyorum o yuzden akşam hepsini alıcam.....

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim nasibederse, Dilara kardeşimizden sonra,sana Tefriciye başlayacağız.Niyetini Yazarmısın.
Selam ve Dua ile

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim nasibederse, Dilara kardeşimizden sonra,sana Tefriciye başlayacağız.Niyetini Yazarmısın.
Selam ve Dua ile

Ayy Allah razı olsun çok sevindim
Benım nıyetim Annemin şifa bulması
Ewimizin huzur bulması
Dinine baglı hayırlı bır eş
Rabbim kabul etsin...

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.
Anne denildi mi durur yürekte akan ne varsa
göster başka bir şey ki Anne kadar yarsa.

Allah ım onlar binbir zorlukla bizleri yetiştirdiler
Sen onlara acı yaşatma Rana kardeşimizin Annesine de
biz biliriz ki herşey sendendir senki karıncadan bile haberdarsın YA HABİR
Senden geldiğine inandığımız Hastalıkların Şifasını da Sende olduğunu biliyoruz YA ŞAFİİ
Bütün kalbimizle ellerimizi açtık yüce ve ulu dergahının kapısına dayandık.
BiZ YALNIZ SANA KULLUK EDER Birtek SENDEN YARDIM DiLERİZ...
yine Senden Diliyoruz. Sen bütün Hasta annelerimize şifalar nasip eyle
Başta Rana Kardeşimizin ANESİNE . amin.

Amin.

Geçmiş olsun. Rabim şifasını versin.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım sen butun hastalara
Ya Şafi adınla şifa ver Amin....

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyim çok sukur geldini hiç farketmemişim

Sen nasılsın abla?