Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bi tam ögrensemkavrıyamadım hala
Yavaş yavaş öğrenirsin inşaallah...
Allah razı olsun bi tam ögrensemkavrıyamadım hala
ya bişey sorucam burda bi kalp varYavaş yavaş öğrenirsin inşaallah...
ya bişey sorucam burda bi kalp var sayfanın en sagında ustte orda sizin isminiz bıda bıkaç kışinin ismi daha var siz bana ne gönderdiniz![]()
Canım ben bir şey göndermedim. Arkadaşlarımızın, beğendiği konularda likes yazılı yere tıklaması sonucu o kalp çıkıyor.. ( :
ALLAH Celle Celalühü annenize şifa vesin kardeşim.
Canım kardeşim rabbim tez zamanda senin annenin ,
ve tüm hasta olan dua bekleyen kardeşlerime ,
şafi sıfatıyla rabbim şifasını versin.
Dualarım annenle inşallah
allaha emanet ol.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Selametle kalın.
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin
ALLAHIM c.c. inş anneni daha iyi yapar şifasını verir ALLAHA c.c. emanet olun annene selımımı ilet canım
ve bende bir hastalıklı birisindenden yani tavsiye sanırım yapıyordur ama bunu yazmamın sebebi kendim yaşıyorum bu günleri devamlı annen zikir çeksin YÜCE RABBİMİZE c.c. SIĞINSIN bu sadece bir tavsiye ve inanın ilaçlar tabiki faydasını veriyor ama manevi bu zikirlerin faydasını gördüm görüyorum ve ben elimden hiç bırakmıyorum dilimden zikiri düşürmüyorum gece gözümü açıyorum hemen zikrediyorum ve bunu herkese söyleyeceğim ALLAHIMA c.c. söz verdim kesinliklede bırakmıyacağım bunun yanı sıra iabadetini bırakmasın gücü yettiğince yapsın inanın yemin ediyorum ben kendimi çok güzlü hissediyorum ALLAHIMIZA sığınmak o kadar güzelki ve buna kalbden ianmak gerekiyor
sakın yanlış anlamayın herkesin inancı var tabiki ama bunu hıssetmek demek istiyorum benim içim sımsıçak oluyor her zaman zikirve okumalarımı yaptığımda elimden gelse hiç yatmıcam hep ibadet edeceğim ama bazen olmuyor işte uykuda bir ihtiyaç değilmi o olmayınca vucud takatsız kalıyor
kusura bakmayın uzun oldu inş annen şifasını tez zamanda bulur canım ALLAHA c.c. emanet olun