Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem için dua istesem (2 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ya bişey sorucam burda bi kalp var sayfanın en sagında ustte orda sizin isminiz bıda bıkaç kışinin ismi daha var siz bana ne gönderdiniz:D

Canım ben bir şey göndermedim. Arkadaşlarımızın, beğendiği konularda likes yazılı yere tıklaması sonucu o kalp çıkıyor.. ( :

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Canım ben bir şey göndermedim. Arkadaşlarımızın, beğendiği konularda likes yazılı yere tıklaması sonucu o kalp çıkıyor.. ( :
:))) ay ben yapıyomuşum meger farketmeden :D Allah razı olsun yardımın için teşekkür ederim :) yanlız hep begendiğim konuları özellikle seçmiş gibi yapmısım:D

mir_erhan

Moderator
Canım kardeşim rabbim tez zamanda senin annenin ,
ve tüm hasta olan dua bekleyen kardeşlerime ,
şafi sıfatıyla rabbim şifasını versin.
Dualarım annenle inşallah
allaha emanet ol.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Selametle kalın.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim rabbim tez zamanda senin annenin ,
ve tüm hasta olan dua bekleyen kardeşlerime ,
şafi sıfatıyla rabbim şifasını versin.
Dualarım annenle inşallah
allaha emanet ol.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Selametle kalın.

Allah razı olsun dualarınız beni çok mutlu etti mevlam yüzünüzü hep güldürsün :)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
buraya kaydoldugum ilk gün bu konuyu açmıştım...
Annem şuan bıraz daha iyi ama şimdi eve gittim tekrar işe dondum onu oyle bırakmak canımı sıktı hastalıklarından kurtulmasını çok isterdim...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı
slm peygamber efendimiz söyle buyurmustur:
henüz eceli gelmemis bir hastayi ziyaret eden bir mümin 7 defa su duayi okursa muhakkak afiyet bulur
Büyük Allahtan Büyük Arsin rabbi olan Allah´tan sana sifa vermesini istiyorum
Allah Azze ve Celle Annenize acil sifalar versin insallah

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin
ALLAHIM c.c. inş anneni daha iyi yapar şifasını verir ALLAHA c.c. emanet olun annene selımımı ilet canım
ve bende bir hastalıklı birisindenden yani tavsiye sanırım yapıyordur ama bunu yazmamın sebebi kendim yaşıyorum bu günleri devamlı annen zikir çeksin YÜCE RABBİMİZE c.c. SIĞINSIN bu sadece bir tavsiye ve inanın ilaçlar tabiki faydasını veriyor ama manevi bu zikirlerin faydasını gördüm görüyorum ve ben elimden hiç bırakmıyorum dilimden zikiri düşürmüyorum gece gözümü açıyorum hemen zikrediyorum ve bunu herkese söyleyeceğim ALLAHIMA c.c. söz verdim kesinliklede bırakmıyacağım bunun yanı sıra iabadetini bırakmasın gücü yettiğince yapsın inanın yemin ediyorum ben kendimi çok güzlü hissediyorum ALLAHIMIZA sığınmak o kadar güzelki ve buna kalbden ianmak gerekiyor
sakın yanlış anlamayın herkesin inancı var tabiki ama bunu hıssetmek demek istiyorum benim içim sımsıçak oluyor her zaman zikirve okumalarımı yaptığımda elimden gelse hiç yatmıcam hep ibadet edeceğim ama bazen olmuyor işte uykuda bir ihtiyaç değilmi o olmayınca vucud takatsız kalıyor
kusura bakmayın uzun oldu inş annen şifasını tez zamanda bulur canım ALLAHA c.c. emanet olun

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

100 Ya Şafi okudum.Rabbim,şifa kapıları açsın inşallah..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.
100 ya şafi okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kal.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah AMİN...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden Allah razı olsun
hepinize teker teker teşekkür etmek isterdim ama zamanım yok
Rabbim dualarınızdan razı olsun yorumlarınız için teşekkürler...

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM c.c. inş anneni daha iyi yapar şifasını verir ALLAHA c.c. emanet olun annene selımımı ilet canım
ve bende bir hastalıklı birisindenden yani tavsiye sanırım yapıyordur ama bunu yazmamın sebebi kendim yaşıyorum bu günleri devamlı annen zikir çeksin YÜCE RABBİMİZE c.c. SIĞINSIN bu sadece bir tavsiye ve inanın ilaçlar tabiki faydasını veriyor ama manevi bu zikirlerin faydasını gördüm görüyorum ve ben elimden hiç bırakmıyorum dilimden zikiri düşürmüyorum gece gözümü açıyorum hemen zikrediyorum ve bunu herkese söyleyeceğim ALLAHIMA c.c. söz verdim kesinliklede bırakmıyacağım bunun yanı sıra iabadetini bırakmasın gücü yettiğince yapsın inanın yemin ediyorum ben kendimi çok güzlü hissediyorum ALLAHIMIZA sığınmak o kadar güzelki ve buna kalbden ianmak gerekiyor
sakın yanlış anlamayın herkesin inancı var tabiki ama bunu hıssetmek demek istiyorum benim içim sımsıçak oluyor her zaman zikirve okumalarımı yaptığımda elimden gelse hiç yatmıcam hep ibadet edeceğim ama bazen olmuyor işte uykuda bir ihtiyaç değilmi o olmayınca vucud takatsız kalıyor
kusura bakmayın uzun oldu inş annen şifasını tez zamanda bulur canım ALLAHA c.c. emanet olun

Anneme selamınızı çoktan iettim ama hep yazmayı unuttum :)
Annem hepinize dua etti çok sevindi selamı duyunca Rabbim razı olsun onlardan dedi
Allah razı olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt