Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem İçin Dua Edermisiniz? (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin amin leyla yılmaz can abimin annesi senin için hatim yapmış haberin varmı

Biraz önce mesajda okudumda bittiğini bilmiyorum başlayacak anladım Allah hepinizden razı olsun kardeşim inanki ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim hepinize her iki dünyada kat kat mükafatını versin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcıs olsun hepimizin dualarını kabul edip içinde buldunduğumuz sıkınılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Biraz önce mesajda okudumda bittiğini bilmiyorum başlayacak anladım Allah hepinizden razı olsun kardeşim inanki ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim hepinize her iki dünyada kat kat mükafatını versin inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcıs olsun hepimizin dualarını kabul edip içinde buldunduğumuz sıkınılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

amin amin amin leyla ALLAH CC bizler için istediyini fazlasıyla sana versin sen her şeye layıksın ALLAHA CC emanet ol hayırlı geceler olsun

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kandilin mübarek olsun canım kendi adınıda kardeşinin adınıda yaz bende dua edeyim

seninde kandilin mubarek olsun nilüfer ablacım, ben hatice, benim ve erkek kardeşim(ismini yazmamı istemiyormuş) için de dua ederseniz çok mutlu olurum , Rabbim daha ağırlarıyla imtihan etmesin inşaallah fakat bıçak kemiğe dayandı ....artık........Rabbim yardım et.....:a24:

Allah razı lsun:a14:

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim canım duaların için Allah her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin inşallah.
Bende bugün elimden geldiğince dua edeceğim Allah hepimizin duaları kabul olunan kullar olmak nasip edip bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etmek nasip etsin Rabbim mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anların duaların yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını eksizsiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim hayatımızdaki olumsuzkları hayırsızları olumsuz düşünceleri çıkmazları engelleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller Rabbim seni tez zamanda selametine çıkarsın kardeşim inşallah.

Allah razı olsun :a14:

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
seninde kandilin mubarek olsun nilüfer ablacım, ben hatice, benim ve erkek kardeşim(ismini yazmamı istemiyormuş) için de dua ederseniz çok mutlu olurum , Rabbim daha ağırlarıyla imtihan etmesin inşaallah fakat bıçak kemiğe dayandı ....artık........Rabbim yardım et.....:a24:

canım hepimizin duaları yalvarışları kabul olsun inşallah bu gece hep el açalım RABBİME CC önce af sonra huzur isteyelim olurda birimiz mazlumdur duası redolmaz inşallah RABBİM CC aydınlık huzur dolu günlere eriştirsin inşallah amin amin amin dua edip öyle yatıcam RABBİM CC kabul etsin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Canım Allah sabırlar dayanma gücü versin her imtihanımızdan başarı ile çıkmak Rabbim her iki dünyada mükafatını almak nasip etsin inşallah.
Ah kardeşim hepimizin hayatında ne imtihanlarlar var:( Allah beterin beterinden korusun yinede halimize şükürler olsun Rabbim bundan geriye koymasın inşallah.
Herşey özel olduğu için herşey anlatılmıyor biliyorsun canım.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahındanboş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah yardımcınız olsun:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin amin leyla ALLAH CC bizler için istediyini fazlasıyla sana versin sen her şeye layıksın ALLAHA CC emanet ol hayırlı geceler olsun

Amin Amin Amin Cümlemizin bizlerinde inşallah.
Allah razı olsun canım seninde olsun hayırlısıyla inşallah.

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Leyla-1 kardeşim nezaman istersen duasını yapabilirsin.
Ellerimizi açalım ve kalpten isteyelim sevgililer sevgilisinden.
İsteyelimki versin.
Bilirizki o kullarını korur ve gözetir
Yeterki kulları onu ansın ve dua etsin.
Sağlık ve dua ile.......

Suqunet

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHın rahmetini annenizin üzerine olsun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım akşam annene dua ettım ınşaallah kabul olur
allaha emanet ol

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleyküm
Leyla-1 kardeşim nezaman istersen duasını yapabilirsin.
Ellerimizi açalım ve kalpten isteyelim sevgililer sevgilisinden.
İsteyelimki versin.
Bilirizki o kullarını korur ve gözetir
Yeterki kulları onu ansın ve dua etsin.
Sağlık ve dua ile.......

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun bu sıkıntılı zamanda benim yardımıma yetiştiniz Rabbim'de her iki dünyada sizleri mutlu bahtiyar etsin her iki dünyada umduklarınıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin inşallah.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Rabbim nelere Kadir'dir Allah'ın yanında ne hazineler var Allah hazinesinden bizleri mahrum etmesin inşallah.
Anneciğimede selamlar hürmetle her iki ellerinden öperim Allah binlerce kez razı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAHın rahmetini annenizin üzerine olsun

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamunaleykum kardeşım akşam annene dua ettım ınşaallah kabul olur
allaha emanet ol
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam canım emeğine gönlüne yüreğine sağlık Allah razı olsun Rabbim her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın içinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamatimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları sıkıntıları engelleri çaresizlikleri olumsuz düşüceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.İnşallah bütün hastalar Alalh'ın izniyle tez zamanda iyileşir annemde inşallah.
İçinde bulunduğumuz mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine Rabbim her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.

ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELELRDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE SİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.

Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.

Senin herşeye gücün yeter.Amin..

SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim annem ve tüm hastalar için acil dualarınızı bekliyorum kardeşlerim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Alalh her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Alalh hepimizin dualarını mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anların yaptığımız duaların yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Dularınızı bekliyorum kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun..

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
Her agızda yapılan dua farklıdır Rabbim cümlesini kabul etsin annene acil şifalar versin inş.sağlık haberlerini almak duasıyla canım çok geçmiş olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Her agızda yapılan dua farklıdır Rabbim cümlesini kabul etsin annene acil şifalar versin inş.sağlık haberlerini almak duasıyla canım çok geçmiş olsun

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim..
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun...

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
ilk öncelik gecmiş olsun
allah annenise acil şifalar versin allah beterin beterinden korusun inş...
Rabbim annense hayirli ve salikli ömürler versin başinisdan eksik etmesin inş...

Rabbim tüm hastalara acil şifa versin inş...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Leyla Abla Selamun Aleyküm...

Rabbim Annenize El-Şafi İsmiyle Acil Şifalar Versin. Durumu Nasıl Acaba. ? Hastalığı İyileştimi...?

Rabbim Annenin Hastalığına Şifa Versin. Sıkıntılarını Giderecek Ferah Kapılarını Üzerine Açsın. (Amin)

...................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt