Amin Amin AminSelamünaleyküm
Ben bir haftadır siteye rahatsızlığımdan dolayı girmiyordum. Dün senin formunu gördüm. Annem hiç ara vermeden hatmeder. Son hatmi bugün bitti. Buhatmide senin ailene duaları ile bağışlıyor. Hatim duasını bu mübarek günde sen yap. Allah ne muradın varsa versin annene şifalar versin.
Sağlık mutluluk ve dua ile......
Selamünaleyküm
Leyla-1 Kardeşim hatim senin. Formu sen açtın diye isim yazmadım.
Selam ve dua.......
güzel rabbim annenize acil şifalar versin inşallah
bütün hastalara rabbim şifa versin sağlığına kavuştursun
rabbim annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin inşallah
(AMİN)
selamunaleykum leyla kardeşım allah bu mubarek gece de edılen duaları kabul etsın
annene şifa versın
uzuntulerınızı gıdersın
amın
allaha emanet ol kardeşım
sevgili kardeşim Rabbim annene acil şifalar versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur buarada hayırlı kandiller
selamün aleyküm leylacım
forumu şimdi gördüm buraya fazla bakmıyorum. ne hastalığı var bilmiyorum ama Allah annene şifa versin. annelerimiz bizim kolumuz kanadımız ciğerimiz. inşallah iyileşir de eskisinden daha sağlam olur.
Selamünaleyküm
Leyla-1 Kardeşim hatim senin. Formu sen açtın diye isim yazmadım.
Selam ve dua.......
selamün aleyküm leyla kandilin mübarek olsun RABBİM CC dualarını hayırla kabul etsin beni unutma dualarında sana bir şey sorucam fatmana için bir forum açmıştım kaldırılmış acaba kavga falanmı çıktı bi bilgin varmı
Selamünaleyküm
Dinci kardeşim helallik ne demek.Yapılan iş Allah rızası için. Allah rızası için yapılan işte helallik zaten verilmiştir. Annemin adı Munise.
Sağlık ve dua ile.....
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun hiç haberim yok canım bir ara baktığımda öyle birşey yoktu ama sonra oldumu bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Seninde tekrar kandilin mübarek olsun canım birazdan dua edeceğim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamlarımıza bir düzen bir yön versin Rabbim olumsuzlukları hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller Rabbim seni de tez zamanda selametine çıkarsın kardeşim.
Leyla kardeşim birazdan senin ve ailen için yasin okuyup dualar edeceğim inşaallah
Sende benim ve kardeşim için sadece içinden gele gele bir dua ediver nolur, çok ihtiyacımız var.....Rabbim yardımcımız olsun![]()
:a09: :a17:
Leyla kardeşim birazdan senin ve ailen için yasin okuyup dualar edeceğim inşaallah
Sende benim ve kardeşim için sadece içinden gele gele bir dua ediver nolur, çok ihtiyacımız var.....Rabbim yardımcımız olsun![]()