Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem İçin Dua Edermisiniz? (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum leyla kardeşım allah bu mubarek gece de edılen duaları kabul etsın
annene şifa versın
uzuntulerınızı gıdersın
amın
allaha emanet ol kardeşım

sümeyye_84

Kayıtlı Kullanıcı
teselli

teselli

sevgili kardeşim Rabbim annene acil şifalar versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur buarada hayırlı kandiller

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Leyla-1 Kardeşim hatim senin. Formu sen açtın diye isim yazmadım.
Selam ve dua.......

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Dinci kardeşim helallik ne demek.Yapılan iş Allah rızası için. Allah rızası için yapılan işte helallik zaten verilmiştir. Annemin adı Munise.
Sağlık ve dua ile.....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleyküm
Ben bir haftadır siteye rahatsızlığımdan dolayı girmiyordum. Dün senin formunu gördüm. Annem hiç ara vermeden hatmeder. Son hatmi bugün bitti. Buhatmide senin ailene duaları ile bağışlıyor. Hatim duasını bu mübarek günde sen yap. Allah ne muradın varsa versin annene şifalar versin.
Sağlık mutluluk ve dua ile......
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah hepinizden razı olsun emeğinize gönlünüze yüreğinize sağlık ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine inşallah.Geçmiş olsun Rabbim sizede hayırlı şifalar versin.Annenizede selamlar ellerinden öpüyorum Alalh razı olsun.
İnşallah kardeşim Hatim bittiği zaman haber verirseniz ona göre mübarek üç aylarda duasını yaparız Allah hepimizin her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Rabbim içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah dermansız dert hastalık vermesin verenlerede hayırlı şifalar versin Rabbim.
Allah bu mübarek güneleri okduğumuz Kur'anların yaptığımız duaların yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamünaleyküm
Selam ve dua.......

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim her iki dünyada kat kat mükafatınızı vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile hayırlı geceler.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
güzel rabbim annenize acil şifalar versin inşallah

bütün hastalara rabbim şifa versin sağlığına kavuştursun

rabbim annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin inşallah

(AMİN)

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırılı kandiller.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm leylacım
forumu şimdi gördüm buraya fazla bakmıyorum. ne hastalığı var bilmiyorum ama Allah annene şifa versin. annelerimiz bizim kolumuz kanadımız ciğerimiz. inşallah iyileşir de eskisinden daha sağlam olur.

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Leyla kardeşim birazdan senin ve ailen için yasin okuyup dualar edeceğim inşaallah

Sende benim ve kardeşim için sadece içinden gele gele bir dua ediver nolur, çok ihtiyacımız var.....Rabbim yardımcımız olsun :(

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamunaleykum leyla kardeşım allah bu mubarek gece de edılen duaları kabul etsın
annene şifa versın
uzuntulerınızı gıdersın
amın
allaha emanet ol kardeşım

Amin Amin Amin

Aleyküm Selam Canım Allah razı olsun Rabbim mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine içinde buldunuğumuz sıkıntıladan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin bütün kötülüklerden kazalardan kötü art niyetli insanların şerrinden ani ölümlerden gelmeden esiregyip bizleri korusun Rabbim.
Allah herkese hayırlı şiflar versin anneme ve tüm hastalarada inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

RABBİM BU GECENİN FEYZ VE BEREKETİNDEN BİZLERİ MAHRUM ETMESİN DOYA DOYA YAŞAMAYI NASİP ETSİN. AMİN. SELAM VE DUA İLE

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
sevgili kardeşim Rabbim annene acil şifalar versin inşallah biran önce sağlığına kavuşur buarada hayırlı kandiller

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm leyla kandilin mübarek olsun RABBİM CC dualarını hayırla kabul etsin beni unutma dualarında sana bir şey sorucam fatmana için bir forum açmıştım kaldırılmış acaba kavga falanmı çıktı bi bilgin varmı

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leylacım
forumu şimdi gördüm buraya fazla bakmıyorum. ne hastalığı var bilmiyorum ama Allah annene şifa versin. annelerimiz bizim kolumuz kanadımız ciğerimiz. inşallah iyileşir de eskisinden daha sağlam olur.

Amin Amin Amin.
Aleyküm Selam Canım kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.Forma yazmıştım detaylı geri sildim canım ameliyat olması gerekiyor hakkında ameliyat olması hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın inşallah.Başka doktora daha gidecek Allah hayırlı şiafar versin hiç görmemişe döndersin Rabbim inşallah.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Selam ve dua.......

abi karışıklık çıksın istemedim ALLAH CC razı olsun ben seni bulamıyordum ancak bulmuşken hemen yazdım ki sana ulaşabileyim kusura bakma

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leyla kandilin mübarek olsun RABBİM CC dualarını hayırla kabul etsin beni unutma dualarında sana bir şey sorucam fatmana için bir forum açmıştım kaldırılmış acaba kavga falanmı çıktı bi bilgin varmı

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun hiç haberim yok canım bir ara baktığımda öyle birşey yoktu ama sonra oldumu bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Seninde tekrar kandilin mübarek olsun canım birazdan dua edeceğim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamlarımıza bir düzen bir yön versin Rabbim olumsuzlukları hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller Rabbim seni de tez zamanda selametine çıkarsın kardeşim.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Dinci kardeşim helallik ne demek.Yapılan iş Allah rızası için. Allah rızası için yapılan işte helallik zaten verilmiştir. Annemin adı Munise.
Sağlık ve dua ile.....

aleyküm selam abi şükür seni bulabildim abi günde kaç saat siteye girsem hep gözüm seni arıyordu RABBİM CC berat gecesinin bereketini gösterdi seni bulabildim abi ALLAH CC izin verirse son nefesime kadar bütün fatihalarımda sense Munise annemde olacak inşallah bende kuran okumayı öğrenirim Munise annem gibi her ay hatim yaparım ALLAH CC cennetin bütün güzelliklerini size tattırsın ben kuran okumayı bilmiyordum annem bana kuranı okuyup hediye etti hakkını helal et abi RABBİM CC bizi cennetinde görüştürsün inşallah amin amin amin

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun hiç haberim yok canım bir ara baktığımda öyle birşey yoktu ama sonra oldumu bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsam.
Seninde tekrar kandilin mübarek olsun canım birazdan dua edeceğim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı gönül muradlarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan bu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamlarımıza bir düzen bir yön versin Rabbim olumsuzlukları hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller Rabbim seni de tez zamanda selametine çıkarsın kardeşim.

amin amin amin leyla yılmaz can abimin annesi senin için hatim yapmış haberin varmı

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Leyla kardeşim birazdan senin ve ailen için yasin okuyup dualar edeceğim inşaallah

Sende benim ve kardeşim için sadece içinden gele gele bir dua ediver nolur, çok ihtiyacımız var.....Rabbim yardımcımız olsun :(

Allah razı olsun kardeşim canım duaların için Allah her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin inşallah.
Bende bugün elimden geldiğince dua edeceğim Allah hepimizin duaları kabul olunan kullar olmak nasip edip bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etmek nasip etsin Rabbim mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anların duaların yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını eksizsiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim hayatımızdaki olumsuzkları hayırsızları olumsuz düşünceleri çıkmazları engelleri olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller Rabbim seni tez zamanda selametine çıkarsın kardeşim inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt