Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem İçin Dua Edermisiniz? (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leylacım sanırım bu aralar basında cok dert var rabbim hayra yorsun inş bende bu gece cekebildigim kadar ya şafi cekerimde rabbim şafi adıyla şifa eyler annene inş 500 diyorum ama kısmet olursa daha fazlasınoıda cekerim

Amin Amin Amin İnşallah.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim. öyle kardeşim Allah beterin beterinden korusun inşallah annemin ameliyat olması gerekiyor amaliyat hayırlısıyla olsun hayırsızsa yerinde kalsın annem Allah korusun amaliyatta kalırım yeterince gücüm yok diye korkuyor Allah sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim inşallah.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.Anne gibisi var mı bazen üzdüğümüz bazen sevindiğimiz bazen ağladığımız bizlere kol kanat geren annelere bir kuş gibi ihtiyacımız var Allah yardımcımız olsun.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

G

gülderen özdemir

selam aleyküm kardeşlerim şu anda annem rahatsız annem için dualarınızı bekliyorum allah hepinizden razı olsun.
Insanın annesi gibi var mı acaba kimseyi allah anasız babasız bırakmasın özellikle annesiz bu mesajı yazıyorum ama yazamıyorum:(
evde annemden ve kardeşimden başka kimse yok annem benim canım annem insan kaç yaşında olursa olsun annelerin gözünden küçücük korumaya muhtaç bütün kötülüklerden korumak için bir siperdir anne.allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin bütün hastalarımızada inşallah.
Selam ve dua ile allah'a emanet olun.

ve aleyküm selam canim rabbimden annenize acil şifalar diliyorum rabbim ya şafi sifatiyla annenizle birlikte tüm hasta olan mümin din kardeşlerimizede acil şifalar versin
ana gibi yar bağdat gibi diyar bulunmazmiş
rabbim annelerimizi başimizdan eksik etmesin amin amin
allah c.c emanet olun sağlicakla ve esenlikle kaliniz

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ve aleyküm selam canim rabbimden annenize acil şifalar diliyorum rabbim ya şafi sifatiyla annenizle birlikte tüm hasta olan mümin din kardeşlerimizede acil şifalar versin
ana gibi yar bağdat gibi diyar bulunmazmiş
rabbim annelerimizi başimizdan eksik etmesin amin amin
allah c.c emanet olun sağlicakla ve esenlikle kaliniz

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm Canım kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.

K

kırıkkalp

RABBİM hayırlı şifalarını versin inşALLAHÜTEALA ben 1 YASİNİŞERİF okurum selametle.........

d.feneri

Kayıtlı Kullanıcı
Allah acil şifalar versin kardeşim tüm hastalarla birlikte annene de

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
RABBİM hayırlı şifalarını versin inşALLAHÜTEALA ben 1 YASİNİŞERİF okurum selametle.........

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah acil şifalar versin kardeşim tüm hastalarla birlikte annene de

Amin Amin Amin İnşallah.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim. öyle kardeşim Allah beterin beterinden korusun inşallah annemin ameliyat olması gerekiyor amaliyat hayırlısıyla olsun hayırsızsa yerinde kalsın annem Allah korusun amaliyatta kalırım yeterince gücüm yok diye korkuyor Allah sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim inşallah.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.Anne gibisi var mı bazen üzdüğümüz bazen sevindiğimiz bazen ağladığımız bizlere kol kanat geren annelere bir kuş gibi ihtiyacımız var Allah yardımcımız olsun.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Leylacım nasılsın görüşemedik, zamanım çok dar bu aralar

500 Ya şafi okudum elimden geldiğince devam edrim canım anneciğin için
çok üzülüyorum en kısa zamanda Rabbim selamete erdirsin sizi....
Rabbime emanet ol

not: ihlas hatmi duasını akşama ekleyebileceğim kısmetse
hakkını helal et güzelim...

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
selamün aleyküm leyla kardeşim.cuma gününüm hürmetine.okunan kur'anlar hürmetine.mekkede medinede edilen dualar hürmetine.peygamber efendimiz hürmetine.evliyalar ulemalar şühedalar hürmetine.imanli sadik abid kullar hürmetine rabbim anneçiğinize acil şifalar sağlik sihhat afiyet versin selam ve dua ile kalin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Leylacım nasılsın görüşemedik, zamanım çok dar bu aralar

500 Ya şafi okudum elimden geldiğince devam edrim canım anneciğin için
çok üzülüyorum en kısa zamanda Rabbim selamete erdirsin sizi....
Rabbime emanet ol

not: ihlas hatmi duasını akşama ekleyebileceğim kısmetse
hakkını helal et güzelim...

Allah razı olsun kardeşim sen hakkını helal et canım senin hakkın daha çok Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah bu aralar fazla duaya katılamıyorum birde rahatsızım kardeşim birde kursa başladım sınav vaktide yaklaştı ama fazla verim alamıyorum Allah mekelerimizi boşa salmasın inşallah kendi başka sıkıntılarım varken birde annemin rahatsızlığı ameliyatı çıktı Allah içinden bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim yanından kimselere fırsat vermeden inşallah.
Canım yarın yine İhlas Şerif duasını tekrar yaparsın bende elimden geldiğince dualara katılmaya çalışacağım inşallah. Bu aralar:(
Canım sık sık görüşemezsekte gönüler bir olsun her zaman aklımda dualarımdasınız kardeşim Allah seninde tez zamanda yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış nasip etsin Rabbim bu mübarek günlerin okuduğumuz Kur'anlar dualar yüzü zöü hürmetine Rabbim dualarımızı eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar..:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleyküm leyla kardeşim.cuma gününüm hürmetine.okunan kur'anlar hürmetine.mekkede medinede edilen dualar hürmetine.peygamber efendimiz hürmetine.evliyalar ulemalar şühedalar hürmetine.imanli sadik abid kullar hürmetine rabbim anneçiğinize acil şifalar sağlik sihhat afiyet versin selam ve dua ile kalin

Amin Amin Amin.
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayrılı cumalar..

G

gülderen özdemir

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm Canım kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.

ve aleyküm selam canım kardeşim amin amin amin dualarına yürekten amin diyorum rabbim cemi cümle muhammmed ümmetinin yar ve yardımcısı olsun ibedetlerimizi dualarımızı yüce katında kabul ve makbul eylesin amin inşaallah rabbime emanetsiniz sağlıcakla ve esenlikle kalınız hayırlı günler berat kandilinizde mübarek olsun canım kardeşim selametle

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hatim Dualari

Amin! Elhamdu lillahi rabbi’l-alemin, ve’l-akibetu lil-muttekin va’s-salatu ve’s-selamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain

Ey Yuce Rabbimiz !

Sen butun mahlukatina merhametli bilhassa inanmis kullarina pek lutufkarsin, el actik kapina geldik sana dua ve niyazlarimizla yalvariyoruz, dualarimizi kabul ederek bizlere af kapindan bos cevirme Allah’im !

Kiyamet gununun tek hakimi ve sahibi sensin bizlere orada aci, cehennem azabindan koru Ya Rabbi !

Biz yalniz sana kulluk eder ve yalniz senden yardim dileriz, bizleri ibadet ve ittaatin yolundan hic bir zaman ayirma Allah’im!

Hidayet uzere devamli kalmayi, muttaki kullarindan olmayi, dunya omrumuzu iffet ve serefimizle gecirmeyi cumlemize nasip eyle Allah’im !

Gadabindan hosnutluguna, cezandan affina, seytanin serlerinden senin sonsuz rahmetine siginiyoruz, sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affeyle Allah’im !

Okunan İhlas Hatimi serifi dergahinda Kabul eyle.

Hasil olan sevabi evvelen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin temiz ruhuna hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Diger Peygamberlerin, sahabeyi kiram ile tabiinin ruhlarina, dini İslam’a ilimleriyle ve kiliclariyla hizmet eden alimlerle sehitlerin ruhlarina hediyye eyledik sen vasil eyle Ya Rabbi !

Amin diyen cemaatimizin ahirete goc eylemis gecmislerinin ruhlarina, bu toplulugumuza sebep olanlarin butun olmuslerinin ruhlarina, dunyada anacak kimsesi kalmamis musluman kardeslerimizin ruhlarina hediyye eyledik, sen ulastir Ya Rabbi !

Ve hasseten bu hatimin yapilmasinda emegi gecen ve katilan ve katılmayan herkesin gecmislerinin ruhuna hediyye eyledik sen ulastir yarabbi!!

Gunahlari varsa, onlari hasenata tebdil eyle Allahim!

Hatime katılan katılmayan tüm kardeşlerimizin gönüllerindeki muratlarına hayırla birlikte kavuşmalarını iki cihanda senin nurunla pür nur olmalarını nasip eyle Allahım! Varsa butun sikintilarini sen gider ya Rabbi!

Senin affina merhametine ve lutfuna daha cok ihtiyac duydugumuz su zamanda bizleri sensiz birakma ya Rabbi! Dua dua sana yalvariyoruz, kapina geldik bizleri bos cevirme Ya Rabbi!

Allahim sende biliyorsun ki senden baskasina rabb demedik, sadece sana kulluk etttik ve sadece senden yardim istedik, ve biliyoruz ki Allahim senin razi olmadigin isler yaptik ama sen bizim rabbimizsin senden baskasina gidecek halimiz yok ki, ceza versende sen bizim rabbimizsin affetsende rabbimizsin, bizi bagislarsan sen gafur ve rahimsin.

Sen affedicisin affi seversin bizleri affeyle ya rabbi...

Ahirete goc eylemis kemikleri curumus bir fatihaya muhtac olanlarin kabirlerini Kur’an’in nuru ile aydinlat, makamlarini cennet eyle Allah’im !

Kabirlerinde imanlarinin ve Kur’an’in nurunu onlara ortak eyle ! Kabirlerini cennet bahcelerinden eyle. Cehennem cukuruna benzetme Ya Rabbi !

Beser olarak, sasarak isledikleri kusurlari sebebiyle kabir azabi cekenler varsa okunan Kur’an hurmetine sen onlari kurtar Allah’im !

Sevgili Peygamberin hurmetine onlari affet Allah’im !

Kabe-i Muazzama, Ravza-i mutahhera ve diger mukaddes yerler hurmetine sen onlara aci Allah’im !

Dunyanın dort bir yaninda zulme maruz kalmis bütün musluman kardeslerimizin halleri sana arz ediyoruz Allahim! Zulmedenleri islah eyle ya Rabbi! İslah olmalari mumkun degilse onlari Kahhar isminle kahreyle ya Rabbi!

Ozellikle suan dunyanin dort bir tarafinda, biz burada rahat bir mekanda karnimiz tok basimizda cati dua etmek bile nefsimize agir gelirken ya onlar, ya onlar Allahım! Gecenin bir saatinde, sogukta, karni ac ve bir kosede olmeyi bekleyen musluman kardesim “ben burada bu haldeyken benden bir duasini bile esirgeyen musluman kerdesimden hesabimi soracam gunu bekliyorum” diyorsa bunun hesabini nasil veririz Allahim! Bizlere bu suuru nasip eyle Allahim!

Devletimizi idare eden, kalbinde iman tasiyan butun yöneticilerimizin de yuzunu kara cikarma, onlara bu dine hizmet etmeye muvaffak kil Ya Rabbi !

Sahabe efendilerimiz gibi dunyanin her bucagina hizmet askiyla hicret eden gonul erlerini sen muzaffer eyle Allah'ım!

Ya rabb! Sana rab diyorum çünkü sen hepimizin terbiye edicisisin, bizleri agir seylerle terbiye etme Allahim!

Son nefesimizde kelimei sehadetle buyrun « Eshedu el la ilahe illallah ve eshedu enne Muhammeden abduhu ve rasuluh » diyerek bu dunyadan goc etmeyi, imanin ve İslamin dogru temiz ve nurlu yolundan ayrilmadan goc etmeyi cumlemize nasip eyle Ya Rabbi !

Serefimiz olan dinimizi, dunyamizi ahiretimizi mamur eyle.

Gozumuzun, kulagimizin kalbimizin ve diger butun azalarimizin serlerinden bizleri koru.

Ey kalpleri tasarrufunda bulunduran Mevlamiz, bizleri ve aile fertlerimizi sana itaatle hosnutluguna sebep olan islerde ve dogru yolunda daim eyle !

Kabul olmayacak dua ile sana el kaldirmaktan insanliga ve İslamliga faydali olmayan bilgiden, bir muslumana yakismayan acizlikten, tembellikten, cimrilikten sana siginiyoruz, bizleri de koru Ya Rabbi !

Amin diyen diyemeyen kullarini iki cihanda aziz eyle.

Cennetinle camelinle bizleri muserref eyle ve duamizi yuce dergahinda kabul eyle Ya Rabbi !

Hulasa dualarin ozu ; sevgili Peygamberimizin senden istedigi hayirli islerin tamamini biz de Senden istiyoruz, bizlere de nasip eyle Ya Rabbi !

Sevgili Peygamberimiz’in sana sigindigi butun serlerden, fitne, fesat ve nifaktan bizde Sana siginiyoruz, hepimizi koru Allah’im !

Hatim duasina katilan katilmayan herkesin gunahlarini genis magfiretinle affeyle ya rabbi

Bizlere hicbir zaman dusunemedigimiz kadar buyuk ve genis nimetler ihsan eyle ya rabbi

Hicbir golgenin olmadigi o dehsetli hesap gununde senin golgenin altinda bulunmayi nasip eyle Allah’im

Bu hatime katilan ve katılmayan arkadaslarla beraber cenette de komsu olmayi nasip eyle ya Rabbi

Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamun ale’l-murselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin

Butun olmuslerimizin ve Sevgili Peygamberimizin ruhu icin Allah’u Teala’nin rizasi icin. Elfatiha

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ve aleyküm selam canım kardeşim amin amin amin dualarına yürekten amin diyorum rabbim cemi cümle muhammmed ümmetinin yar ve yardımcısı olsun ibedetlerimizi dualarımızı yüce katında kabul ve makbul eylesin amin inşaallah rabbime emanetsiniz sağlıcakla ve esenlikle kalınız hayırlı günler berat kandilinizde mübarek olsun canım kardeşim selametle

Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim ne muradın varsa Rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin dualarını kabul etsin herşey gönlünce olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun hayırlı kandiller.:)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimizden acil şifalar diliyoruz inşaAllah...

Yüce Rabbimiz Yardımcısı olsun...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim yatsı namazından sonra hep beraber İhlas Şerif Hatim duasında buluşalım Allah'ın izniyle inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile edip Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah dünyada Kur'an ahirette iman dünyada dünya muradımızı ahirette ahiret muradımızı vermek nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı kandiller

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Rabbimizden acil şifalar diliyoruz inşaAllah...

Yüce Rabbimiz Yardımcısı olsun...

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırılı kandiller.

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Ben bir haftadır siteye rahatsızlığımdan dolayı girmiyordum. Dün senin formunu gördüm. Annem hiç ara vermeden hatmeder. Son hatmi bugün bitti. Buhatmide senin ailene duaları ile bağışlıyor. Hatim duasını bu mübarek günde sen yap. Allah ne muradın varsa versin annene şifalar versin.
Sağlık mutluluk ve dua ile......

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
Ben bir haftadır siteye rahatsızlığımdan dolayı girmiyordum. Dün senin formunu gördüm. Annem hiç ara vermeden hatmeder. Son hatmi bugün bitti. Buhatmide senin ailene duaları ile bağışlıyor. Hatim duasını bu mübarek günde sen yap. Allah ne muradın varsa versin annene şifalar versin.
Sağlık mutluluk ve dua ile......

selamün aleyküm abi ben seni heryerde arıyorum abi annemin ellerinden öperim o ne mübarek bir insandırki kuran elinden düşmez abiya ne diyeceyimi bilemiyorum hakkını helal et annemde etsin RABBİM CC bu mübarek gecenin hürmetine seninde anneminde her iki cihanda her isteyini hayırlısıyla versin inşallah abi bi helallik mesajı bırak ALLAH CC rızası için içimde büyük bir dert oldu annemin bana hatim bağışlaması hayatımda aldığım en güzel hediyeydi abi tekrar hakkını helal et kandiliniz mübarek olsun evinize nur dolsun inşallah bide abi annemin adını yazarsan dualarıma katmak istiyorum ALLAHA CC emanet ol

cennet gözlüm

Kayıtlı Kullanıcı
güzel rabbim annenize acil şifalar versin inşallah

bütün hastalara rabbim şifa versin sağlığına kavuştursun

rabbim annemizi babamızı başımızdan eksik etmesin inşallah

(AMİN)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt