Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

<< ANNELERİN FEDAKARLIĞI << (2 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: <<< ANNELERİN FEDAKARLIĞI <<<

Canım kardeşim. s.a

Allah razı olsun inşallah...Rabbim anneni cennet hatunlarından eylesin inş..Efendimize

komşu eylesin..Anneni unutmuyorum Aliye'cim dualarımda...Rabbim kabul eyler inş. güzel

kardeşim..Allah'a emanet ol..Selametle ve dua ile inş..B)B)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B):(:(:(

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bi paylaşım.teşekkür ederim.annemi kırdığım üzdüğüm günler geldi birden gözümün önüne de.......annem ben senin hakkını nasıl öderim.....:(:(:(:(:(

a.e.o.
selametle......

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM PAYLAŞIMIN COK GÜZELDİ ANNENİN KIYMETİNİ BEN COK İYİ BİLİRİM HELE BİRDE ANNEN YOKSA O DAHA BAŞKADIR ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM KARDEŞLERİM ONLARI KIRMAYALIM SELAMÜN ALEKÜMB)B)B)B)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
RECEB BOZKUS yazdı:
HIIMM ALLAH RAZI OLSUN YA NE GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN..BEN DÜŞÜNEMEDİM ALİYE KARDEŞ HAKKINI HELAL EDER İNŞALLAH..

cümlemizden kardeşim sağoalsınız. est. memnun olurum ya:p
ALLAH RAZI OLSUNB):D

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

S.A CANIM KARDEŞİM DÜN OKUMUŞTUM YAZINI AMA FIRSATIM OLMADIĞI İÇİN YAZAMAMIŞTIM...OKUDUĞUM ZAMAN ÇOK ETKİLENDİM...HATTA AĞLADIM DESEM YERİDİR.:(:(:(..BİN ANNENİN FEDAKARLIĞI ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATILABİLİR..ANNEMDEN UZAĞIM ŞUAN...ARKADAŞLAR BELİRTMİŞLER GİDİNCE ANNEMİZE SARILACAĞIZ DİYE..İÇİM GEÇTİ..KEŞKE BENDE BU YAZIYI OKUDUKTAN HEMEN SONRA GİDİP ANNEME SARILMA İMKANIM OLSAYDI...AMA MALESEF...İNANIN BU HAFTA MEMLEKETE GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUM AMA SIRF BU YAZI İÇİN ANNEME SARILMAK İÇİN GİDİCEM.....ANNESİ,BABASI YANINDA OLAN ARKADAŞLAR DAİMA ŞÜKREDİN VEDE ONLARIN KIYMETİNİ BİLİN....YANLARINDA OLDUĞUMUZ ZAMAN İNANIN BU KIYMET ANLAŞILMIYO...AMA BİRAZ AYRI KALIN BAKIN NE KADAR DEĞERLİ VARLIKLAR OLDUKLARINI DAHA İYİ ANLAYACAKSINIZ...ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM ANNEM UZAKTA AMA HAMDOSUN YAŞIYOR..BİRDE ANNELERİ VE BABALARI ALLAHIN (cc) RAHMETİNE KAVUŞMUŞ ARKADAŞLARIMIZ VAR...ONLARA SABIR DİLİYORUM..ANNE VE BABALARINA RAHMET DİLİYORUM...B)B)..ÇOK UZATTIM HAKKINIZI HELAL EDİN...BU YAZIYI BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN GÜZEL KARDEŞİM RAHMAN (CC) SENDEN RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

siyah_inci87 yazdı:
çok güzel bi paylaşım.teşekkür ederim.annemi kırdığım üzdüğüm günler geldi birden gözümün önüne de.......annem ben senin hakkını nasıl öderim.....:(:(:(:(:(

a.e.o.
selametle......

Allah razı olsun kardeşim, beğendiğinize sevindim. anneleri üzmeyelim bundan sonra inşallah. onların hakkı ödenmez.selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM PAYLAŞIMIN COK GÜZELDİ ANNENİN KIYMETİNİ BEN COK İYİ BİLİRİM HELE BİRDE ANNEN YOKSA O DAHA BAŞKADIR ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM KARDEŞLERİM ONLARI KIRMAYALIM SELAMÜN ALEKÜMB)B)B)B)

ve aleyküm selam öyle gerçekten.. rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin ve kıymetlerini bilelim inşallah. Allah razı olsun. selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

ne hakları ödenir ne de yerleri dolar anaların...
hele yoklukları :(:(:(
emeğine sağlık ,selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ireme yazdı:
S.A CANIM KARDEŞİM DÜN OKUMUŞTUM YAZINI AMA FIRSATIM OLMADIĞI İÇİN YAZAMAMIŞTIM...OKUDUĞUM ZAMAN ÇOK ETKİLENDİM...HATTA AĞLADIM DESEM YERİDİR.:(:(:(..BİN ANNENİN FEDAKARLIĞI ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATILABİLİR..ANNEMDEN UZAĞIM ŞUAN...ARKADAŞLAR BELİRTMİŞLER GİDİNCE ANNEMİZE SARILACAĞIZ DİYE..İÇİM GEÇTİ..KEŞKE BENDE BU YAZIYI OKUDUKTAN HEMEN SONRA GİDİP ANNEME SARILMA İMKANIM OLSAYDI...AMA MALESEF...İNANIN BU HAFTA MEMLEKETE GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUM AMA SIRF BU YAZI İÇİN ANNEME SARILMAK İÇİN GİDİCEM.....ANNESİ,BABASI YANINDA OLAN ARKADAŞLAR DAİMA ŞÜKREDİN VEDE ONLARIN KIYMETİNİ BİLİN....YANLARINDA OLDUĞUMUZ ZAMAN İNANIN BU KIYMET ANLAŞILMIYO...AMA BİRAZ AYRI KALIN BAKIN NE KADAR DEĞERLİ VARLIKLAR OLDUKLARINI DAHA İYİ ANLAYACAKSINIZ...ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM ANNEM UZAKTA AMA HAMDOSUN YAŞIYOR..BİRDE ANNELERİ VE BABALARI ALLAHIN (cc) RAHMETİNE KAVUŞMUŞ ARKADAŞLARIMIZ VAR...ONLARA SABIR DİLİYORUM..ANNE VE BABALARINA RAHMET DİLİYORUM...B)B)..ÇOK UZATTIM HAKKINIZI HELAL EDİN...BU YAZIYI BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN GÜZEL KARDEŞİM RAHMAN (CC) SENDEN RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...

ve aleyküm selam kardeşim.. çok haklısın, inşallah onlara hak ettikleri değeri verelim ve onları üzmeyelim inşallah. rabbim seni inşallah annene kavuşturur kardeşim. Allah razı olsun güzel yorumun için. selametle kal

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: << ANNELERİN FEDAKARLIĞI <<

ANNELER BU DÜNYADAKİ EN GÜZEL VARLIKLAR İNŞ.DEĞERLERİNİ İİ BİLİRİZ ZATEN AİLEDE EN FEDAKAR ANNELERDİR ÖYLE DEĞİL Mİ?

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum..
Çok güzel bir hikayeydi kardeşim çok etkilendim:( Allah c.c. razı olsun..
Boşuna dememişler "Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar" diye..
Annemize gereken sevgiyi ve saygıyı verebilmek duası ile Allah'a emanet ol güzel kardeşim..
SelametleB)B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

desertrose yazdı:
Selamun aleykum..
Çok güzel bir hikayeydi kardeşim çok etkilendim:( Allah c.c. razı olsun..
Boşuna dememişler "Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar" diye..
Annemize gereken sevgiyi ve saygıyı verebilmek duası ile Allah'a emanet ol güzel kardeşim..
SelametleB)B)B)B)

ve aleyküm selam canım kardeşim.. çok haklısın.. Anne gibi yar olmuyor gerçekten.. duana gönülden amin kardeşim.. güzel yorumun için Allah razı olsun inş. Allaha emanet ol.. selam ve selametle kal inş.B);)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt