Aşkâ Mecnun
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Annelerden neler öğrendik?
Selamünaleyküm;
Kaan kardeşim sitemizde daha önceden iletişim adresileri profillerden veriyiyordu ancak bize gelen şikayetler sayısızca olunca güvenlik açısından bunu kaldırma kararı alındı. bu sebepledir ki. site içinde forumlarda, imzalarda iletişim adresi vermek yasaktır. bir uyarıdan sonra tekrarı olduğu sürede atılır. Bilgine kardeşim selametle. s.a.
KAAN ERDEM yazdı:
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM SAĞ OL SEN NASILSIN...İYİSİNDİR..UMARIM...NERELERDESİN YOKSUN YADA BEN DENK GELMEDİM...BİRDE BU MSN ADRESLERİ NASIL ALINIYOR BULMADIM..BENİ BULAN BULUYODA BEN BİR TÜRLÜ SENİNKİNİ BULAMADIM..BİR SELAM VERMEK İÇİN...NEYSE UMARIM BİR MUHABBET LE KARŞILAŞMAK DİLEĞİ İLE. ALLAH CC EMANET OL...SELAM VE DUA İLE.........
sert yazdı:
Selamunaleyküm Kaan kardeşim iyisindir İNŞAALLAH.Gönderdiğin resimlerin hepsi birbirinden ilginç gerçekten bazen yorum ekliyorum bazen de yazacak bir şey bulamıyorum sadece şaşırıp kalıyorum.Allah'a emanet ol
Selamünaleyküm;
Kaan kardeşim sitemizde daha önceden iletişim adresileri profillerden veriyiyordu ancak bize gelen şikayetler sayısızca olunca güvenlik açısından bunu kaldırma kararı alındı. bu sebepledir ki. site içinde forumlarda, imzalarda iletişim adresi vermek yasaktır. bir uyarıdan sonra tekrarı olduğu sürede atılır. Bilgine kardeşim selametle. s.a.