Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ANNECİĞİM MENDİLİNİZ HAZIRMI (1 Kullanıcı)

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum abi bu siiri her dinledigimde çok hüzünlenirim. Allah razi olsun.:gulegule

yames

Kayıtlı Kullanıcı
abicim çok güzel olmuş eline sağlık.ben heralde cehennemliğim annemin hakkını ödeyemeyeceğimden dolayı........umarım ödeyebilirim.inan abi o kadar kötüyümki anlatamam

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMLARIN EN GÜZELİ ÜZERİNE OLSUN CEVDET ABİ Bu şiiri ne zaman dinlesem hep sol yanım acır

SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
abicim çok güzel olmuş eline sağlık.ben heralde cehennemliğim annemin hakkını ödeyemeyeceğimden dolayı........umarım ödeyebilirim.inan abi o kadar kötüyümki anlatamam
s.a yames kardeşim çehennem münafıkların yeri biz müminlere cennet yakışır kimin neriye gideceğini RABBİM bilir ne olursun böyle kötü şeyler düşünme ben senin gerçek müslümanlardan olduğuna inanıyorum kendine iyi bak ALLAH a emanet ol .aslında cevdet abiye yazmışsın cevap vermermeyecektim ama çok üzüldüm böyle düşündüğün için çehennem bizim aklımızın almayacağı kadar korkunç bir yer ona göre bir daha düşün hepimizin günahı var ama inşallah RABBİM af eder selametle kal hakkını helal et araya girdiğim için :evet

*el-fida*

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok sevdiğim bir şiir :(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM İNAN BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜNE COK ÜZÜLDÜ BENİ TANIDIĞIM KADARI İL SEN BÖYLE BİRİ DEĞİLSİN VE BÖYEDE DÜŞÜNME ASLA SEN CENNETLERİN EN BÜYÜĞÜNE LAYIKSIN VE ALLAHTAN DİYEĞİM BUDUR İNŞALLAH ALLAH SENİ İKİ CİHANDADA GÜLDÜRÜR Sevgi Gülü KARDEŞİMİN YAZDIKLARINADA HAK VERİYORUM COK DAĞRU YAZMIŞ ALLAH ONDANDA RAZI OLSUN RABBİM EMANET OL KIZIM

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Bir şiirdi Abim ...ağlattin Beni ....
Allah Razi Olsun...

A.e.ol.dua Ile....

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Bir şiirdi Abim ...ağlattin Beni ....
Allah Razi Olsun...

A.e.ol.dua Ile....

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM VALLA BENİM SUCUM YOK BEN SADECE BURAYA YAPTIM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM TABİ ŞAKAYDI ALLAH HİC BÖYLE AŞI YAŞATMASIN SAĞLICAKLA KAL KARDEŞİM.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ.
ELLERİNE SAGLIK.ÇOK SEVDİGİM BİR YORUM
BENİM SOL YANIM AGRIMIYOR AMA, YANIYOR.
ALLAHIM YANMAKTA DERMAN BULANLARDAN EYLESİN. AMİN. SELAMETLE ABİ.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ.
ELLERİNE SAGLIK.ÇOK SEVDİGİM BİR YORUM
BENİM SOL YANIM AGRIMIYOR AMA, YANIYOR.
ALLAHIM YANMAKTA DERMAN BULANLARDAN EYLESİN. AMİN. SELAMETLE ABİ.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN AMİN AMİN KARDEŞİM SİZDE SELAMTLE KALIN RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM .BENİM. B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ BUNU DİNLEYİNCE KENDİMİ ÖYLE BİR BOŞLUKTA HİSSETTİMKİ ÇOK ŞÜKÜR ANNE VE BABAM SAĞLAR ÇOK ŞÜKÜR AMA İNANIN BENİMDE SOL TARAFIM AĞIRDI TEK TESELLİMSE ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL YERLERDE RABBİMİN İZNİYLE SAĞ SALİM DÖNERLER İNŞALLAH NASIL ANLATILIR BİLMİYORUM ÖZLEMLE SABIR KARIŞIK BİR DUYGU RABBİM RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI RABBİME EMANET OLUN:gulegule

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ BUNU DİNLEYİNCE KENDİMİ ÖYLE BİR BOŞLUKTA HİSSETTİMKİ ÇOK ŞÜKÜR ANNE VE BABAM SAĞLAR ÇOK ŞÜKÜR AMA İNANIN BENİMDE SOL TARAFIM AĞIRDI TEK TESELLİMSE ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL YERLERDE RABBİMİN İZNİYLE SAĞ SALİM DÖNERLER İNŞALLAH NASIL ANLATILIR BİLMİYORUM ÖZLEMLE SABIR KARIŞIK BİR DUYGU RABBİM RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI RABBİME EMANET OLUN:gulegule

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM SİZİ ŞU AN COK İYİ ANLIYORUM VE BİRŞEY YAZAMIYORUM NEDİYEYİM ALLAH SİZEDE SABIR VERSİN İSTERSENİZ BİRAZ NASILSINIZ İYİMİSİNİZ BABANLAR NEZAMAN GELECEK İSTERSENİZ ANLATIN İSTEMEZSENİZ YAZMAYIN RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN:gulegule

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Bi şiir Dinlemiştim Bu şiiri Ama Bir Kez Daha Dinlettirdiğin Için Saol.allaha Emanet Ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt