gul_i rana
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum abi bu siiri her dinledigimde çok hüzünlenirim. Allah razi olsun.:gulegule
Selamun aleykum abi bu siiri her dinledigimde çok hüzünlenirim. Allah razi olsun.:gulegule
s.a yames kardeşim çehennem münafıkların yeri biz müminlere cennet yakışır kimin neriye gideceğini RABBİM bilir ne olursun böyle kötü şeyler düşünme ben senin gerçek müslümanlardan olduğuna inanıyorum kendine iyi bak ALLAH a emanet ol .aslında cevdet abiye yazmışsın cevap vermermeyecektim ama çok üzüldüm böyle düşündüğün için çehennem bizim aklımızın almayacağı kadar korkunç bir yer ona göre bir daha düşün hepimizin günahı var ama inşallah RABBİM af eder selametle kal hakkını helal et araya girdiğim için :evetabicim çok güzel olmuş eline sağlık.ben heralde cehennemliğim annemin hakkını ödeyemeyeceğimden dolayı........umarım ödeyebilirim.inan abi o kadar kötüyümki anlatamam
abicim çok güzel olmuş eline sağlık.ben heralde cehennemliğim annemin hakkını ödeyemeyeceğimden dolayı........umarım ödeyebilirim.inan abi o kadar kötüyümki anlatamam
SELAMLARIN EN GÜZELİ ÜZERİNE OLSUN CEVDET ABİ Bu şiiri ne zaman dinlesem hep sol yanım acır
SELAM ve DUA ile kal ALLAHA EMANET OL
Allah razı olsun çok sevdiğim bir şiir
çok anlamlı bir paylaşım olmış...Allah Razı olsun.
çok Güzel Bir şiirdi Abim ...ağlattin Beni ....
Allah Razi Olsun...
A.e.ol.dua Ile....
SELAMÜN ALEYKÜM ABİ.
ELLERİNE SAGLIK.ÇOK SEVDİGİM BİR YORUM
BENİM SOL YANIM AGRIMIYOR AMA, YANIYOR.
ALLAHIM YANMAKTA DERMAN BULANLARDAN EYLESİN. AMİN. SELAMETLE ABİ.
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ BUNU DİNLEYİNCE KENDİMİ ÖYLE BİR BOŞLUKTA HİSSETTİMKİ ÇOK ŞÜKÜR ANNE VE BABAM SAĞLAR ÇOK ŞÜKÜR AMA İNANIN BENİMDE SOL TARAFIM AĞIRDI TEK TESELLİMSE ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL YERLERDE RABBİMİN İZNİYLE SAĞ SALİM DÖNERLER İNŞALLAH NASIL ANLATILIR BİLMİYORUM ÖZLEMLE SABIR KARIŞIK BİR DUYGU RABBİM RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI RABBİME EMANET OLUN:gulegule
çok Güzel Bi şiir Dinlemiştim Bu şiiri Ama Bir Kez Daha Dinlettirdiğin Için Saol.allaha Emanet Ol