Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ANNE,AL ŞU KIRMIZI GÜLÜ SÖZLÜME VER...
(5 Kullanıcı)
selamün aleyküm kardeş paylaşımın için Allah razı olsun..ne denilebilir ki işte teslimiyet işte tevekkül....şehitler ölmez ölmez ölü demeyin.....dua ile..
zeliha66 yazdı:
B) SELAM SEVGİLİ KARDEŞİM ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN BENİMDE 1 OĞLUM 3 TANEDE YİĞENİM VAR ONLARIN ASKERLİK YAŞI GELDİGİNDE BU HİKAYENİ UNUTMAYACAGIM..ALLAHA EMANET OL B)
AAAAA ÇOK GÜZELMİŞ BEN YENİ BAKTIM.YANİ GÖRÜYORDUM AMA HİÇ BAKMAMIŞTI.ALLAH RAZI OLSUN DUAYA AMİN.RABBİM KİMSEYİ KALDIRAMAYACAĞI ACIYLA SINAV ETMESİN...BURDAN BU ÇIKMAZ AMA İÇİMDEN GELDİ