Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anket 6.kampanya için (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM

BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN
"ALLAH RIZASI İÇİN" KÜRRE-İ ARZ'DA ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN

AŞR'I ŞERİFLERDEN (HER HANGİ BİRİ OLABİLİR) 41.000 ADET OKUYALIM.

SÜRE OLARAKTA 41 GÜN İLE LİMİTİZE EDELİM

DUASINIDA (İNŞALLAH-Ü RAHMAN) ALİYE KARDEŞİMİZ İFA EDER.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli Resul abim,
İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşının dinmesi adına hepimiz duacıyız, Rabbimiz c.c aciz dualarımızı bizlerden kabul buyursun inşallah..Bu arada duasını yaparım inşallah abim, grubumuzdaki arkadaşlarımla birlikte burada kararlaştırılacak olan seçenek hangisi olursa, kardeşlerimiz de bu yönde karar alırlarsa biz duasını alırız inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah.

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli Resul abim,

İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşının dinmesi adına hepimiz duacıyız, Rabbimiz c.c aciz dualarımızı bizlerden kabul buyursun inşallah..Bu arada duasını yaparım inşallah abim, grubumuzdaki arkadaşlarımla birlikte burada kararlaştırılacak olan seçenek hangisi olursa, kardeşlerimiz de bu yönde karar alırlarsa biz duasını alırız inşallah..Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah.

SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM
"ALLAH" SENDEN RAZI OLSUN, ALLAH SENİ İKİ CİHANDA'DA AZİZ EYLESİN İNŞAALLAH.
BU, YAPMAYA NİYET EDİLEN ZİKR'İN DUASINI SENİN GIYABINDA SANA TEVDİ ETMİŞ OLMAM BİR HATA İDİ, OLA Kİ SENİ ÜZDÜ İSEM ÖZÜR DİLİYORUM, HAKKINI HELAL ET.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE KALINIZ

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
benim bir fikrim yok olsada zaten söylemem çünkü ben hakkımı kullandım ama çok bekledik bence tabı yınede sizler bilirsiniz selametle

Arkadaşlar ben bencillik yapmak istemiyorum yoksa şimdiye kadar 10 sefer kampanya acardım ama herkesin fikrini almak istedim umarım beni anlayan olmuştur isterseniz akşam resul abimizin dedigi acalım a.e.olun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar gönül kırmaya gerek yok zaten neden de yok konu ne olursa olusun bizler katılıyoruz selametle :B

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm sübahaneke duasını okuyalım
anlamı

Allahım! Sen eksik sıfatlardan pak ve uzaksın. Seni daima böyle tenzih eder ve överim. Senin adın mübarektir. Varlığın her şeyden üstündür. Senden başka ilah yoktur.

bizim siteden alıntı yaptım allaha emanet olun dualarınızda beni unutmayın allaha emanet olun
ahmet abi bu senin için

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Geldim Sana :.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar gönül kırmaya gerek yok zaten neden de yok konu ne olursa olusun bizler katılıyoruz selametle :B

Selamunaleykum arkadaşlar kesinlikle gonul kırmak benim yapımda yok olmazda yanlış anlaşıldıysam hakkınızı helal edin sakın aklınıza yanlış bişey gelmesin lütfen a.e.olun helede cennet agacına karşı asla olmaz onun emekleri cok onun hakkı odenmez anlata bildimse ne mutlu bana

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM
"ALLAH" SENDEN RAZI OLSUN, ALLAH SENİ İKİ CİHANDA'DA AZİZ EYLESİN İNŞAALLAH.
BU, YAPMAYA NİYET EDİLEN ZİKR'İN DUASINI SENİN GIYABINDA SANA TEVDİ ETMİŞ OLMAM BİR HATA İDİ, OLA Kİ SENİ ÜZDÜ İSEM ÖZÜR DİLİYORUM, HAKKINI HELAL ET.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE KALINIZ

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli abim, hakkım yoktur benim, varsa da helal hoş olsun daimen.. Est. ben aksine çok memnun oldum:)..Teşekkür edecek olan da benim, çünkü bu güzel duanın sevabına bizleri de ortak edeceksiniz..Özür dilenecek bir durum yok değerli abim, est. ismim geçince çok mutlu oldum hatta. Bizim dua grubumuz var..Onlarla her zaman hatimlerin, tefriciyelerin ve yasinlerin bağışlama duasını yapıyoruz..Seve seve ilgileniriz, ne demek..Çok mutlu oldum..Rabbimiz c.c sizden de daimen razı olsun, dünya ve ahirette en yüksek derecelere eriştirsin inşallah..Amin..Rabbimize emanet olun.Selam ve dua ile inşallah.

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli abim, hakkım yoktur benim, varsa da helal hoş olsun daimen.. Est. ben aksine çok memnun oldum:)..Teşekkür edecek olan da benim, çünkü bu güzel duanın sevabına bizleri de ortak edeceksiniz..Özür dilenecek bir durum yok değerli abim, est. ismim geçince çok mutlu oldum hatta. Bizim dua grubumuz var..Onlarla her zaman hatimlerin, tefriciyelerin ve yasinlerin bağışlama duasını yapıyoruz..Seve seve ilgileniriz, ne demek..Çok mutlu oldum..Rabbimiz c.c sizden de daimen razı olsun, dünya ve ahirette en yüksek derecelere eriştirsin inşallah..Amin..Rabbimize emanet olun.Selam ve dua ile inşallah.

SELAMÜN ALEYKÜM (MÜCAHİDE) KARDEŞİM
AMİN ECMAİN CÜMLEMİZDEN İNŞAALLAH.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm KArdeş Allah razı olsun emeklerinden dolayı Benim içinde farketmez Bir şeye karar verelim Artık ....

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşlar ben bencillik yapmak istemiyorum yoksa şimdiye kadar 10 sefer kampanya acardım ama herkesin fikrini almak istedim umarım beni anlayan olmuştur isterseniz akşam resul abimizin dedigi acalım a.e.olun

beni yanlış anladınız ben bencillik yaptıgınızı dile getırmedim özür dilerim yanlış anlaşıldım herhalde kusura bkmayın hakkınızı helal edın hayırlı aksamlar...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
beni yanlış anladınız ben bencillik yaptıgınızı dile getırmedim özür dilerim yanlış anlaşıldım herhalde kusura bkmayın hakkınızı helal edın hayırlı aksamlar...

Selamunaleykum neyse bi karışıkllık oldu galiba hemen unutalım bu olayı aksam resul abimizin dedigini yapalım inşallah kampanya 6 hep beraber acalım Allah hepimizden razı olsun a.e.olun

asaint

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.asaint.tr
selamun aleyküm iyi akşamlar hayırlı cumalar arkadaşlar bir kampanya varmış bende geldim hadi hayırlısı bekliyoruz selametle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN
"ALLAH RIZASI İÇİN" KÜRRE-İ ARZ'DA ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN

AŞR'I ŞERİFLERDEN (HER HANGİ BİRİ OLABİLİR) 41.000 ADET OKUYALIM.

SÜRE OLARAKTA 41 GÜN İLE LİMİTİZE EDELİM

DUASINIDA (İNŞALLAH-Ü RAHMAN) ALİYE KARDEŞİMİZ İFA EDER.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Selamunaleykum sitenin abisi oldu olacak abim aşrı şeriflerden hangisi olsun soylede ozaman hemen acalım ne dersin ?

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum sitenin abisi oldu olacak abim aşrı şeriflerden hangisi olsun soylede ozaman hemen acalım ne dersin ?

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

1- AMENERRESÜLÜ
2, AYET-EL KÜRSİ
3- LEVENZELNA

BUNLARDAN BİRİ OLABİLİR. ARKADAŞLAR ADINA TERCİHİ SANA BIRAKALIM İNŞ.
HANGİSİ OLURSA...

BEN ŞİMDİLİK 4100 ADET ALIYORUM İNŞ.
ALLAH CÜMLEMİZİN TİLAVETLERİNİ KABUL EYLESİN İNŞ

ALLAH"A EMANET OLUN

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

1- AMENERRESÜLÜ
2, AYET-EL KÜRSİ
3- LEVENZELNA

BUNLARDAN BİRİ OLABİLİR. ARKADAŞLAR ADINA TERCİHİ SANA BIRAKALIM İNŞ.
HANGİSİ OLURSA...

BEN ŞİMDİLİK 4100 ADET ALIYORUM İNŞ.
ALLAH CÜMLEMİZİN TİLAVETLERİNİ KABUL EYLESİN İNŞ

ALLAH"A EMANET OLUN

Vealeykumselam abim tamam ozaman birazdan amener resulu ile 6. acalım 7 ve 8 de de ayetel kursi vb olanlardan acarız inşallah
Allah şimdiden kabul etsin Allahın rahmeti üzerimize olsun a.e.olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt