Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anket 6.kampanya için (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum arkadaşlar tüm kampanyalarımızda en cok emegi olan sizlersiniz bu yüzdende 6.kampanyamızın konusunu belirlemekte sizin hakkınız fikirlerinizi bekliyoruz a.e.olun

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum fikri olan yoksa yine ben açacagım .

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum fikri olan yoksa yine ben açacagım .
a.s. kardesım HAYIRLII BAYRAMLAR bencede sız acın zaten suan pek kımse aktıf deıl olanlarında belırtmedıklerıne gore bı fıkrı yok sanırım Rabbıme emanet olun selam ve dua ıle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
a.s. kardesım HAYIRLII BAYRAMLAR bencede sız acın zaten suan pek kımse aktıf deıl olanlarında belırtmedıklerıne gore bı fıkrı yok sanırım Rabbıme emanet olun selam ve dua ıle

Vealeykumselam haklısın su anda pek kımse yok fikri olan olur biraz daha bekleyelımde olmassa zaten ben acarım a.e.ol

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bence senin aklında biey varsa aç okumaya başlayalım.benim aklıma şuanda bişey gelmedi..bidahaki kampanyada fikri olan olursa onu okuruz..allaha emanet ol.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
s.a bence senin aklında biey varsa aç okumaya başlayalım.benim aklıma şuanda bişey gelmedi..bidahaki kampanyada fikri olan olursa onu okuruz..allaha emanet ol.

Vealeykumselam ya şimdi kasım abiler falan yok onlarında bi fikrini alalım olmassa ben acarım inşallah a..e.olun

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Bayraminiz Mübarek Olsun Bende Yenii üye Oldum Tesadüf Rastladim Ama Site Cok Hoş Cok Begendim Dualariniza Benide Eklerseinz Cok Sevinrim Allaha Emanet Olun

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Bayraminiz Mübarek Olsun Bende Yenii üye Oldum Tesadüf Rastladim Ama Site Cok Hoş Cok Begendim Dualariniza Benide Eklerseinz Cok Sevinrim Allaha Emanet Olun

Vealeykumselam hosgeldin inşallah 6.kampanyamızı actıgımız zaman sende katılırsın a.e.ol

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum bence boykot kampanyasi baslatalim bilmiyorum haberiniz varmi fakat isviçre de bir yerel dergide peygamber efendimizin karikaturleri yayinlandi ve onu (hasa) bir hayvana benzettiler ... lanet olsun onlara onlari israili ve amerikayi boykot edebiliriz.. bu ulkelerin hepsi muslumanlara ve islamiyete karsi ulkeler.bizlerin onlara ait aldigimiz herhengi bir mala verdigimiz helal paralarimiz sayensinde yine bizim kendi din kardeslerimize birer kursun daha fazlalik atmis oluyoruz... bir dusunelim isterseniz,bu amerika askerleri bacilarimiza o namusuna duskun ablalarimiza zorla hayvan gibi sahip oldular (lanet olsun onlara) ve onlardan hamile kalanlar bile var .bir digerleri ise kallesçe hiçbir gerekçe olmaksizin ters baktigi için 3 çocuk babasi olan bir vatandasi oldurdu ve pisman olmadigini beyan etti.. dusunelim kardeslerim bos durmayalim ve ben ne yapabilirim demeyelim.hiç olmazsa boykot edelim... emin olunki en çook bizlerden yani muslumanlarin elinden ve cebinden para kazanip bu katliamlari yapiyorlar .. bu konuda çok doluyum umarim sizlerde dusuncelerime katilirsiniz selam ve dua ile...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
6. Kampanya Tekbir çekmek olabilir diye düşünüyorum :cool:
selametle :H

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
6. Kampanya Tekbir çekmek olabilir diye düşünüyorum :cool:
selametle :H

Vealeykumselam cok güzel düşünmüşün Allah razı olsun inşallah biraz daha bekleyelim fikri olan kardeşlerimiz olabilir sonra hep beraber inşallah 6.kampanyamızı sunarız a.e.ol

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM.
AHMEDİM SENDE GELDİGİNE GÖRE KAMPANYAMIZI ARTIK BAŞLATALIM.
KARDEŞLERİMİZ NASIL İSTERSE O OLSUN. SEN NE ZAMAN BAŞLATIRSAN O ZAMAN BİZDE BAŞLARIN.İNŞALLAH. SELAMETLE.

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM

BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN
"ALLAH RIZASI İÇİN" KÜRRE-İ ARZ'DA ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN

AŞR'I ŞERİFLERDEN (HER HANGİ BİRİ OLABİLİR) 41.000 ADET OKUYALIM.

SÜRE OLARAKTA 41 GÜN İLE LİMİTİZE EDELİM

DUASINIDA (İNŞALLAH-Ü RAHMAN) ALİYE KARDEŞİMİZ İFA EDER.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Kampanyalarınıza Katılırım...
Siz Ne Derseniz...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN
"ALLAH RIZASI İÇİN" KÜRRE-İ ARZ'DA ZÜLME UĞRAYAN ÜMMET-İ MUHAMMEDİN BU ZULÜMLERDEN BİR AN ÖNCE KURTULMALARINA VESİLE OLMASINA BİNAEN

AŞR'I ŞERİFLERDEN (HER HANGİ BİRİ OLABİLİR) 41.000 ADET OKUYALIM.

SÜRE OLARAKTA 41 GÜN İLE LİMİTİZE EDELİM

DUASINIDA (İNŞALLAH-Ü RAHMAN) ALİYE KARDEŞİMİZ İFA EDER.

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Vealeykum selam sitenin abisi nasılsın abi cok guzel dusunmussun biraz daha bekleyelım arkadaslarda razı olurlarsa hemen acarız a.e.ol seni seviyoruz abi

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN...
Kardeşim Sizlerden...Ben Dedimya Kampanyanızı Desteklerim...
İnan Bu Siteye Üye oldum Olalı Manavi Hayatım Degişti...
O Kadar İyisinizki...
O kadar Temiz...
Rabbim Muhhabetimizi Bozmasın İnşallah...

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Vealeykum selam sitenin abisi nasılsın abi cok guzel dusunmussun biraz daha bekleyelım arkadaslarda razı olurlarsa hemen acarız a.e.ol seni seviyoruz abi

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

"ALEMLERİN RABBI OLAN "ALLAH'A" HAMD-Ü SENALAR OLSUN.
İNŞAALLAH SİZLERDE AFİYETTESİNİZDİR.
İNANÇ VE KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI GÜN BE GÜN SEVGİ SAYGI SABIR
İLE TAÇLANDIRACAĞIZ İMŞAALLAHB)B)

ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt