Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ankara ve İstanbul'da Kız öğrenci yurdu tavsiye edin... (1 Kullanıcı)

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Başım belada!.. Kazanamasın da evde otursun :a15: diye hep dua ettim ama maalesef kızım 360 küsür puan alarak ve Türkiye genelinde 125 inci olarak muhtemelen Hacettepe Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık bölümüne gidecek... Bir ihtimal de (önündeki kişilerin tercih durumuna bağlı olarak) Boğaziçi Üniversitesi Çeviribilim bölümü de olabilir...

Şimdi ister istemez kızıma gideceği yerde istediğimiz gibi bir ortam hazırlayabilmek derdindeyiz... Allah tüm gençlerimize hayırlı yazı yazsın...

Öncelikle Ankara'da bu tür, bize uygun barınma ortamları hakkında bilgisi olan kardeşlerim bilgi verirlerse sevinirim... İstanbul'da da bilen varsa aklımızda bulunması açısından iyi olur...

Allah razı olsun, Allah'a emanet olun...

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
abi benim teyzemin kızı ankarada eczacılık okuyor yurrta kalıyor çok iii diyodu sorabilirsem adinın da sölerim inşallah

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
abi benim teyzemin kızı ankarada eczacılık okuyor yurrta kalıyor çok iii diyodu sorabilirsem adinın da sölerim inşallah

Allah razı olsun, çok iyi olur buket kardeşim...

Biraz detaylı bilgi verebilirse daha iyi olur, özel yurt mu Yurt-Kur'a mı bağlı, odalar kaç kişilik, yemekleri, sosyal imkanları, kütüphanesi, bilgisayar imkanları v.s. gibi...

Allah'a emanet ol...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Büyük ihtimalle Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsü civarında belki de İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi civarında kızımın kalabileceği bize uygun bir ortam sağlayabilecek bir Kız Öğrenci Yurdu biliyorsanız tavsiyede bulunmanızı bekliyorum...

Allah razı olsun...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
abi ankarada sabancının yurdu olup
sonradan devlet yurdu olan bıyurt var
sehır merkezındeydı sanırım
cok buyuk gökdelen gıbı bıyurt
arkadasım kalıyordu güzel demişti ama adını hatırlamıyorum:(

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle tebrik ederim Abi Yüce ALLAH (c.c) inşaALLAH hayırlı bir şekilde mezun olmayı da nasip eder. Boğaziçi Üniversitesi'nin kendi yurtları bulunuyor. Büyük olasılıkla şehir dışından geldiği için yurt çıkacaktır kendisine. Yurdun linkide Boğaziçi Üniversitesi Yurtlar Müdürlüğü bu adresten gerekli bilgiyi alabilirsiniz abi.

Selam ve dua ile...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşler...

Gerek Hacettepe gerekse Boğaziçinin yurtları var ve mecbur kalırsak oraları düşüneceğiz...

Benim bilemediğim ve merak ettiğim ise özellikle İslami camiaya mensup kişi yada kurumlara ait özel yurtlar var mı?
Şu ya da bu cemaat olması değil İslami hassasiyete sahip ve tabii ki temiz, bakımlı bir yer olması önemli...

Kızımın Üniversite eğitimine paralel olarak dini yaşamını da iyi bir şekilde sürdürebilmesini arzu ediyorum...

Bilgisi olan kardeşlerimden haber bekleyeceğim inşaallah...

Allah'a emanet olun...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Abi kız arkadaşım Boğaziçi'nde okuyor, biraz önce onunla konuştum okulun yurdunda kalmasın çünkü kız erkek karışık ve çok kötü dedi. Ama Özdemir Kız Öğrenci Yurdu diye okula yakın yerde bir yurt varmış.

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Abi kız arkadaşım Boğaziçi'nde okuyor, biraz önce onunla konuştum okulun yurdunda kalmasın çünkü kız erkek karışık ve çok kötü dedi. Ama Özdemir Kız Öğrenci Yurdu diye okula yakın yerde bir yurt varmış.

Allah razı olsun Luvi kardeşim, eğer Boğaziçi olursa bunu mutlaka değerlendireceğiz inşaallah...

Allah'a emanet ol...

arifyavuz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm, istanbul avcılarda Güvenler Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu 02126951931-32 wwv.guvenogrenciyurdu.com, Oktan Özel Kız Öğrenci Yurdu 0212 590 91 14 - 0212 590 91 16 - 0212 590 91 17wwv.oktanyurtlari.com biz memnun kaldık inşaallah sizlerde memnun kalacaksınız. Allaha emanet olun. Hayır dualarınızı eksik etmeyin. :G

Tüm kainatı yaratan ALLAH elbetteki her şeyin en iyisini bilir. allah tüm güzellikleri insanlar için yaratmıştır. insan için kötü her şey imtihan vesilesidir. ŞERİAT ta bu düzeni sağlar. insanı iyiye doğruya sevkeder kötülüklerden korur.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
hocam bende ankara gazi universitesinde okudum hacettepeli öğrencileri devlet yurdu bakımından balgat kız öğrenci yurduna veriyorlar ama bu yurt hakkında cok iyi şeyler duymadım en son careniz bile bu yurt olmasın ....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt