Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

anii baş dönmeleri hakkında fikri olan varmı?? (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
ya ne var bunu paylasmakda kardesım bende bunu anlayamadım aıle meselelerını zaten burada deşifre etmem ne benım sahsıyetıme nede karekterıme yakısır sağlık konusuna gelince ben bu konuda zaten gereklı arastırmayı nacizane elimden geldığı kadar yapıyorum sadece fikir edınme amaçlıydı ama görüyorumki mahrem bı konuyu paylasmısım gibi tepkı gördüm ülkemiz doktorları bu konuda yetersizse suç bendemi yanı konusmak ıstemıyorum ama gerçektende hiç bi doktor bas dönme konusunda bıseyden anladığı yok ya 6 yıl nedemek sızce dıle kolay bütün tetkikler yapıldı fakat ne bı sonuç nede bı tedavi var insan bi yerde kitlenip kalıyo artık

bencede ne sakınca olabilirki arkadaş derdini paylaşıo varmı böle benim gibi olan dio
valla hasta olan insanın yanında aynı hastalıktan olan biri olması kadar destek verici bişey yok.

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim umut..sanırım taş bana..
ben doktorları küçümsemiyorum..
böyle birşeye haddimde yok..
sadece evet boyun fıtığını ilerlemiş bir şekilde yaşadığım ve en başından itibaren rümeysaşevval kardeşim gibi süreçlerden geçtiğim için böyle bir cevap yazma ihtiyacı duydum..
sitenin kurallarına amenna ve sadakna..
mahremiyetimizi deşifre etmişsem haklısınız..
ben sürekli ailevi şeylerde yorumlarım olmuştur..
ama müslüman bir hanım olarak mahremiyet deşifresi yanlış bir suçlama..
ben aldım mesajı kardeşim..
yazık..tanımadığınız müslüman için suizzan insanı hataya götürür..
birde müslümanlar birbirleriyle kardeştirler hadisi şerifi artık yanınızda samimiyetini yitirmişe benziyor..
söyleyeceklerim bu kadar..
bundan sonra herşeye karşı yorumsuzum bu sitede..
..hoş ha varlığım ha yokluğum ama genede burada olmak huzur veriyordu bana..
vesselam..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt