rumeysasevval
Kayıtlı Kullanıcı
yaklasık 6 yıldır ara ara süreklı basım dönüyor ve yaklasık bir hafta sürüyor MR (emar)çektırdım bısey çıkmadı sağ omuzumda uyusma oluyor buna bağlı olabıleceğını düsünüp beyın cerrahı bölümüne gittim emg çektırdı ama yıne bır netıce yok kas gevşetıcı verdı doktor bey nedır durum dedığımde boyun fıtığı baslangıcı olabılır dedı ama henüz fıtık olmadığından uygulancak bı tedavı yok dedı bılıyorum gülünç ama pekı ben fıtık olmayımı beklıycem dedığımde e yaniii dıyerek gülümsedı sonra ben alternatıf tıp uzmanı bır doktora gittim bitkilerle tedavı uyguluyordu üç ay kadar devam ettım bütün ağrılar nıhayet bulmus basımın dönmesıde geçmısdı ama bu defada bıtkılerın karaciğere ağır gelmesı sonucu toksık bırıkım olmus ve hepatıt oldum dolayısıyla tedavım yarım kalınca tekrar basa döndük en son geçen ay norolojiye gittiğimde bana kbb (kulak burun boğaz)gitmemı tavsıye ettı bı takım egzersızler verıyolarmıs belkı düzelır dedı ben bı danısmak ıstedım sızlere bu konu hakkında bı bılgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevınırım simdiden çok tesekkürler...fiemanillah...