Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

anii baş dönmeleri hakkında fikri olan varmı?? (1 Kullanıcı)

rumeysasevval

Kayıtlı Kullanıcı
yaklasık 6 yıldır ara ara süreklı basım dönüyor ve yaklasık bir hafta sürüyor MR (emar)çektırdım bısey çıkmadı sağ omuzumda uyusma oluyor buna bağlı olabıleceğını düsünüp beyın cerrahı bölümüne gittim emg çektırdı ama yıne bır netıce yok kas gevşetıcı verdı doktor bey nedır durum dedığımde boyun fıtığı baslangıcı olabılır dedı ama henüz fıtık olmadığından uygulancak bı tedavı yok dedı bılıyorum gülünç ama pekı ben fıtık olmayımı beklıycem dedığımde e yaniii dıyerek gülümsedı sonra ben alternatıf tıp uzmanı bır doktora gittim bitkilerle tedavı uyguluyordu üç ay kadar devam ettım bütün ağrılar nıhayet bulmus basımın dönmesıde geçmısdı ama bu defada bıtkılerın karaciğere ağır gelmesı sonucu toksık bırıkım olmus ve hepatıt oldum dolayısıyla tedavım yarım kalınca tekrar basa döndük en son geçen ay norolojiye gittiğimde bana kbb (kulak burun boğaz)gitmemı tavsıye ettı bı takım egzersızler verıyolarmıs belkı düzelır dedı ben bı danısmak ıstedım sızlere bu konu hakkında bı bılgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevınırım simdiden çok tesekkürler...fiemanillah...

Werda

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesim,
Allah sifa versin, gerçekten ilginç, peki ya kan tahlillerinde dengeler nasil?

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

Rabbim şifa versin inşAllah kardeşim,

Allah'a cc emanet olun, selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

yaklasık 6 yıldır ara ara süreklı basım dönüyor ve yaklasık bir hafta sürüyor MR (emar)çektırdım bısey çıkmadı sağ omuzumda uyusma oluyor buna bağlı olabıleceğını düsünüp beyın cerrahı bölümüne gittim emg çektırdı ama yıne bır netıce yok kas gevşetıcı verdı doktor bey nedır durum dedığımde boyun fıtığı baslangıcı olabılır dedı ama henüz fıtık olmadığından uygulancak bı tedavı yok dedı bılıyorum gülünç ama pekı ben fıtık olmayımı beklıycem dedığımde e yaniii dıyerek gülümsedı sonra ben alternatıf tıp uzmanı bır doktora gittim bitkilerle tedavı uyguluyordu üç ay kadar devam ettım bütün ağrılar nıhayet bulmus basımın dönmesıde geçmısdı ama bu defada bıtkılerın karaciğere ağır gelmesı sonucu toksık bırıkım olmus ve hepatıt oldum dolayısıyla tedavım yarım kalınca tekrar basa döndük en son geçen ay norolojiye gittiğimde bana kbb (kulak burun boğaz)gitmemı tavsıye ettı bı takım egzersızler verıyolarmıs belkı düzelır dedı ben bı danısmak ıstedım sızlere bu konu hakkında bı bılgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevınırım simdiden çok tesekkürler...fiemanillah...

kadriye26

Kayıtlı Kullanıcı
canınbenim bende seningibi aylarca cekdim neyaptımsa geçmedi rabbime şükürler olsun songitdiyim dokdoriyi geldi şimdi 6 aydır başım dönmüyor allah şifanı verir inşallah benseni çokiyi anlıyorum rabbim yardımcın olsun hayırılı akşamlar

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun kardeşim Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah..
boyun fıtığının nasıl bir tedavisi varmış merak ettim... doktorunuz ne tedavisi verecekti acaba ..
inanmayın bunun tedavisi yok..
sadece kas gevşetici ve ağrı kesicilerle tedavi ediyorlar..
biliyorum çünki prof..lar tedavimi yapıyor..
sizinki başlangıç ise fizik tedavisiyle ilerlemesini durdurabilirsiniz o kadar..
baş dönmesi ise beyine giden damarlarda sertleşme ve bununla beraber daralma olduğu için beyine yeteri oranda kan ve oksijen gitmemesinden ötürü baş dönmesi olabilir

kesinlikle stres ve üzüntü yorgunluk ve hava akımlarından kendinizi korumak zorundasınız..
kafaya hiç bir şeyi takmayacaksınız..
tabi mümkünse..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim..

rumeysasevval

Kayıtlı Kullanıcı
canınbenim bende seningibi aylarca cekdim neyaptımsa geçmedi rabbime şükürler olsun songitdiyim dokdoriyi geldi şimdi 6 aydır başım dönmüyor allah şifanı verir inşallah benseni çokiyi anlıyorum rabbim yardımcın olsun hayırılı akşamlar

arkadasım mümkünse bana hangi bölüme gittiğini ve neden kaynaklandığını söyleyebılırmısın çünkü bana noroloji (kbb)yı tavsıye ettı fakat boyun fıtığı için gittiğim alternatıf tıp uzmanı fıtığa bağlı boyun damarlarıyla ılgili olduğunu söyledı çelıskı yasıyorum en azından bı fikir edınmıs olurum.selam ve dua ile ...
hepınızder allah razı olsun iki küçük çocuğum var ılgilenmem gereken dualarınızı esırgemeyin..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

selamun aleykum kardeşim ..
rabbim acil şifalar versin inşaALLAH ...çok geçmiş olsun ..

yanlız bu şeklide yardım alacagınızı ve bunların sizin açınızdan sağlıklı olalabilecegini düşünemiyorum ..

bizden acizane bir tavsiye tam teşekküllü bir hastaneden yardım almanız ..
zira aklınız iyice karışacak .. ;)

sağlıcakla kardeşim ...

rumeysasevval

Kayıtlı Kullanıcı

yanlız bu şeklide yardım alacagınızı ve bunların sizin açınızdan sağlıklı olalabilecegini düşünemiyorum ..

sağlıcakla kardeşim ...

aleyküm selam kardesım ama ınan bana doktorlar aklımı daha fazla karıstırdı rabbım eksıklıklerını göstermesın ama ben artık hangisine ınanacağımıda sasırdım hepsı baska sey söylüyo hastaneyede gitmedım değıl ama dıyorum ya dalının uzmanı olan doktor bana yazdığı reçete sadece ağrı kesici bir kasgevşetıcı hayırlısını ve şifayı haktan nıyaz edıyorum bütün hasta kardeslerımle birlikte cümlemize insallah...

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı

sağlıcakla kardeşim ...

kardeşimize aynen katılıyorum;)

hele ki sağlık gibi konuların denemesi olmaz..elbette ki fikir alış verişi olabilir ama ..sağlık şakaya öneriye gelmez
Allah acil şifa versin kardeşim;)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleyküm selam kardesım ama ınan bana doktorlar aklımı daha fazla karıstırdı rabbım eksıklıklerını göstermesın ama ben artık hangisine ınanacağımıda sasırdım hepsı baska sey söylüyo hastaneyede gitmedım değıl ama dıyorum ya dalının uzmanı olan doktor bana yazdığı reçete sadece ağrı kesici bir kasgevşetıcı hayırlısını ve şifayı haktan nıyaz edıyorum bütün hasta kardeslerımle birlikte cümlemize insallah...

yanlış anlaşılmazsam birşey söylemek istiyorum :)

siz yıllarca tıp eğitimi almış bu konuda yıllarca uzmanlık yapmış ve hatta sizin durumunuzda birçok hastayı tedavi etmiş doktorların
teşhisini ve tedavisini yeterli bulmuyor bunun yanında .. hangi eğitimi aldıgını bilmediginiz hiç tanımadıgınız ... kişilerden fikir almak istiyorsunuz ..

yinede hayırlısı olsun ne diyelim ... çok geçmiş olsun kardeşim ..

selam ve dua ile

Werda

Kayıtlı Kullanıcı
yanlış anlaşılmazsam birşey söylemek istiyorum :)

siz yıllarca tıp eğitimi almış bu konuda yıllarca uzmanlık yapmış ve hatta sizin durumunuzda birçok hastayı tedavi etmiş doktorların
teşhisini ve tedavisini yeterli bulmuyor bunun yanında .. hangi eğitimi aldıgını bilmediginiz hiç tanımadıgınız ... kişilerden fikir almak istiyorsunuz ..

yinede hayırlısı olsun ne diyelim ... çok geçmiş olsun kardeşim ..

selam ve dua ile

al bende de o kadar kardesim, insAllah yanlis anlasilmaz, bende az biraz okudum hala okuyorum ve bunun kan degerleriyle alakali olabilecegini dusünüyorum ama zaten doktor abilerim ablalarim isin ehli onlar herseyi göz önünde bulundurmustur yani insAllah

Allah acil sifalar versin
selam ile

rumeysasevval

Kayıtlı Kullanıcı
al bende de o kadar kardesim, insAllah yanlis anlasilmaz, bende az biraz okudum hala okuyorum ve bunun kan degerleriyle alakali olabilecegini dusünüyorum ama zaten doktor abilerim ablalarim isin ehli onlar herseyi göz önünde bulundurmustur yani insAllah

Allah acil sifalar versin
selam ile

arkadaslar sanırım yalnıs anlasılan burda ben oldum doktorlara ınanmayıp güvenmemekde ne demek zaten yarım sabah randevum var doktorla bi bakımada gitmeye elım mahkum işin ehli ben değılım tabıkıde ne söylerlerse onu uyguluyorum yalnız rabbım kımseye vermesın çok uzun süredır bu sıkıntıyı çekıyorum benı epey bı bunalttı baska bı yerınız ağrıdığında acıdan kıvranırsınız fakat bılıncınız yerındedır bas dönmesı insanın dünyayla bütün alakasını kesıyor ıkı küçük kızım var aksama kadar aç kalıyolar bazen gözümü açıp doyuramıyorum ayrıca kan değerlerımde ölçüldü onunla alakalı bır sorun yok bunu bılıyorum neyse ben sadece fikir almak için bı danısayım dedım yoksa bu tedavi olmayıp burdakı fikirleri uygulayacağım anlamına gelmiyor tabıkıde yınede değerlı msjlarınız ıçın ve kıymetlı zamanınızı ayırıp okuduğunuz ıçın çok tesekkürler..fiemanillah...

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim ben gene haddim olmayarak söze girecem..
çünki maleesef yaşadığınız durum bende ilerlemiş vaziyette..
lütfen iyi bir beyin cerrahi ve nöroloğa görünün..
bende anneyim..yaşayan bilir..

..

CANAN25

Kayıtlı Kullanıcı

Öncelikle geçmiş olsun ben iki yıl önce yaklaşık bir yıl kadar çektim başdönmesi şuan bu kelimeyi söylemek bile yine beni rahatsız ediyor. Bir ara okadar karamsarlığa kapıldımki; asla düzelemem dedim. Çünkü sürekli doktorlardayım. mr çekildim tahliller falan sonuçta hiç bir şey yok. SÜrekli acillerdeydim. En son gittiğim acil serviste dr bir iğne yaptı. Üstelik o iğneyi bana dışardan aldırttı. Bir daha başın dönerse bu iğneyle doktora gidersin dedi. Ve en son gittiğim doktor o oldu. Bir daha gitmedim. Şu an ALlaha şükür çok iyiyim. Başım döndüğünde birtane betaserc içiyorum. tamamdır. Rabbim sanada acil şifalar versin.

rumeysasevval

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle geçmiş olsun ben iki yıl önce yaklaşık bir yıl kadar çektim başdönmesi şuan bu kelimeyi söylemek bile yine beni rahatsız ediyor. Bir ara okadar karamsarlığa kapıldımki; asla düzelemem dedim. Çünkü sürekli doktorlardayım. mr çekildim tahliller falan sonuçta hiç bir şey yok. SÜrekli acillerdeydim. En son gittiğim acil serviste dr bir iğne yaptı. Üstelik o iğneyi bana dışardan aldırttı. Bir daha başın dönerse bu iğneyle doktora gidersin dedi. Ve en son gittiğim doktor o oldu. Bir daha gitmedim. Şu an ALlaha şükür çok iyiyim. Başım döndüğünde birtane betaserc içiyorum. tamamdır. Rabbim sanada acil şifalar versin.

tesekkürler arkadasım yalnız betasercin 16 ml olanından günde üç kez alıyorum öncelerı bıraz rahatlatıyordu ama sımdı pekde fayda etmıyor dıyebılırım dedığın tetkıklerın tümü bendede denendı mr,kan tahlıllerı boyun fıtığından kaynaklanır süphesıyle emg vs,vs... ama sonuç aynı en son geçen hafta gittim ve doktorum vertıgo vakalarının yüzde 80 inin nedeni bılınmıyor bulunamıyor,sanırım sendede bu sorunla karsı karsıyayız dedı:(...o iğnenın adını bana yazabılırmısın lütfen doktoruma bı danısmak ıstıyorum allah rızası için arkadasım durumumun vahımlığını ne kadar anlatsam boş,belkı önerir bı sormakda fayda görüyorum geçen haftadan beri umutsuz vakayım diye düsünüyordum simdi umutlandım yıne sanada allah bı daha yasatmasın insallah selam ve dua ile....

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
bi yanlış anlama almış başını gidiyor...

benim anlamadığın anlamak da istemediğim ise; insanların neti kurtarıcı gibi görüp herşeyi rahat paylaşmaları..
sağlıktan aile hallerine varıncaya kadar bi gidiş..Allah sonumuzu hayr eylesin

kardeşim sözümü yalnız şahsınıza algılamayın..son zamanlarda açılan bikaç konu da buna sebep

Allah şifa versin

rumeysasevval

Kayıtlı Kullanıcı
bi yanlış anlama almış başını gidiyor...

benim anlamadığın anlamak da istemediğim ise; insanların neti kurtarıcı gibi görüp herşeyi rahat paylaşmaları..
sağlıktan aile hallerine varıncaya kadar bi gidiş..Allah sonumuzu hayr eylesin

kardeşim sözümü yalnız şahsınıza algılamayın..son zamanlarda açılan bikaç konu da buna sebep

Allah şifa versin

ya ne var bunu paylasmakda kardesım bende bunu anlayamadım aıle meselelerını zaten burada deşifre etmem ne benım sahsıyetıme nede karekterıme yakısır sağlık konusuna gelince ben bu konuda zaten gereklı arastırmayı nacizane elimden geldığı kadar yapıyorum sadece fikir edınme amaçlıydı ama görüyorumki mahrem bı konuyu paylasmısım gibi tepkı gördüm ülkemiz doktorları bu konuda yetersizse suç bendemi yanı konusmak ıstemıyorum ama gerçektende hiç bi doktor bas dönme konusunda bıseyden anladığı yok ya 6 yıl nedemek sızce dıle kolay bütün tetkikler yapıldı fakat ne bı sonuç nede bı tedavi var insan bi yerde kitlenip kalıyo artık

rumeysasevval

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu konu lütfen burda kapansın istiyorum kimse cevap yazmazsa sevinirim...selametle...

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
ya ne var bunu paylasmakda kardesım bende bunu anlayamadım aıle meselelerını zaten burada deşifre etmem ne benım sahsıyetıme nede karekterıme yakısır sağlık konusuna gelince ben bu konuda zaten gereklı arastırmayı nacizane elimden geldığı kadar yapıyorum sadece fikir edınme amaçlıydı ama görüyorumki mahrem bı konuyu paylasmısım gibi tepkı gördüm ülkemiz doktorları bu konuda yetersizse suç bendemi yanı konusmak ıstemıyorum ama gerçektende hiç bi doktor bas dönme konusunda bıseyden anladığı yok ya 6 yıl nedemek sızce dıle kolay bütün tetkikler yapıldı fakat ne bı sonuç nede bı tedavi var insan bi yerde kitlenip kalıyo artık

bakın size ailevi konularla ilgili bişey demedim bunu da belirttim..ama hala "ülkemiz doktorlarını" küçük gören mesaj yazıyorsunuz..bence de konunun uzaması hiç de sağlıklı değil..
selametle

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
benim kardeşimdede oluyod emr çekindi bişe çıkmadı eli bile uyuşuodu şişiodu eli ama bence vitaminsizlikten olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt