Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Angutun Sadakati... (1 Kullanıcı)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Angutun Sadakati...

selamun aleykum. paylaşım için Allah razı olsun.
gerçekten de keşke herkes sevdiklerine böyle değer verebilse...
Allah'ın bu kuşa verdiği ve bizim de ibret almamızı istediği özelliği de bu gibi geldi bana...
selam ve dua ile..

karapece

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
bende angutun bi kuş olduğunu bilmiyordum ama öğrenmiş oldum en azından bundan sonra biri bana angutmusun dediğinnde teveccühün evet angutum derim huylarımız benziyo sanki tipimizde benziyo:)
aydınlatıcı bilgin için teşekkür ederim Allah yar ve yardımcın olsun ALLAH razı olsun selam ve dua ile

vera nur

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun çok şaşırdım gerçekten bende yanlış bilenlerdendim çünkü elinize yüreginize saglık

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.

nuresma yazdı:
selamun aleykum. paylaşım için Allah razı olsun.
gerçekten de keşke herkes sevdiklerine böyle değer verebilse...
Allah'ın bu kuşa verdiği ve bizim de ibret almamızı istediği özelliği de bu gibi geldi bana...
selam ve dua ile..

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.

karapece yazdı:
s.a
bende angutun bi kuş olduğunu bilmiyordum ama öğrenmiş oldum en azından bundan sonra biri bana angutmusun dediğinnde teveccühün evet angutum derim huylarımız benziyo sanki tipimizde benziyo:)
aydınlatıcı bilgin için teşekkür ederim Allah yar ve yardımcın olsun ALLAH razı olsun selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.

vera nur yazdı:
allah razı olsun çok şaşırdım gerçekten bende yanlış bilenlerdendim çünkü elinize yüreginize saglık

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Bu güzel paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU.PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.

HAYATTA BU KELİMENİN SAHİBİNİN Bİ KUŞ CİNSİ OLABİLECEĞİNİ BİLEMEZDİM.SAYENDE ÖĞRENMİŞ OLDUM..VE BİRİLERİ YANIMDA SÖYLERSE HEMEN KELİMENİN ANLAMINI SÖYLERİM O KİŞİLERE..

BEN BU KELİMEYİ İLK "BİZİMKİLER" DİZİSİNDE, APARTMANDAKİ ALMANCI AİLEDEKİ BABANIN OĞLUNA SÖYLEDİĞİNDE DUYMUŞTUM
..:)

[marq]HERKESE BİRBİRİNE ENAZ "ANGUT" KADAR DEĞER VEREBİLMELERİNİ DİLERİM..[/marq]

HAKKINIZI HELAL EDİN,Bİ SORUN OLDU DA O NEDENLE AYNI CEVAP BİKAÇ KEZ BU FORUMDA YER İŞGALİ YAPTI.

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU.PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.

HAYATTA BU KELİMENİN SAHİBİNİN Bİ KUŞ CİNSİ OLABİLECEĞİNİ BİLEMEZDİM.SAYENDE ÖĞRENMİŞ OLDUM..VE BİRİLERİ YANIMDA SÖYLERSE HEMEN KELİMENİN ANLAMINI SÖYLERİM O KİŞİLERE..

BEN BU KELİMEYİ İLK "BİZİMKİLER" DİZİSİNDE, APARTMANDAKİ ALMANCI AİLEDEKİ BABANIN OĞLUNA SÖYLEDİĞİNDE DUYMUŞTUM

[marq]HERKESE BİRBİRİNE ENAZ "ANGUT" KADAR DEĞER VEREBİLMELERİNİ DİLERİM..[/marq]

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE.SELAMETLE KALIN.

firdes yazdı:

HAKKINIZI HELAL EDİN,Bİ SORUN OLDU DA O NEDENLE AYNI CEVAP BİKAÇ KEZ BU FORUMDA YER İŞGALİ YAPTI.

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

doga7838

Kayıtlı Kullanıcı

s.a paylaşımınız için teşekkürler keşke herkes angut gibi olabilse:)

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE.SELAMETLE KALIN

doga7838 yazdı:
s.a paylaşımınız için teşekkürler keşke herkes angut gibi olabilse:)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı

çok ilginç,

bu kelimenin argo bir söz olduğunu sanıyordum...

Allah razı olsun,,,,

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE...

CEVDET-71 yazdı:
S.A. KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE...

yaseminsaritemur yazdı:
çok ilginç,

bu kelimenin argo bir söz olduğunu sanıyordum...

Allah razı olsun,,,,

Kaan Erdem

Yönetici

KAAN ERDEM yazdı:
Herkesin haksız şekilde kullandığı bir ifadedir "ANGUT". Biri laftan anlamayınca, boş boş bakınca yada aptallık edince hemen "angutmusun?" der günümüzün insanı. Angutun aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir sürü insan var ülkemizde. (biride bendim )

**

*Özelliği nedir bilirmisiniz? Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakka bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan oda ölene kadar onun başucunda bekler.

**

*işte bu canlının yaptığı en buyuk angutluk budur. Ayrıca bu olay tüm angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen birsey deildir. Dişi olsun erkek
olsun bütün angut kuşlarının içgüdüsel özelliği bu.

**

*Hani derler ya "angut gibi bakmasana " diye... keske herkes angut gibi bakabilse değer verdıklerıne. Bundan sonra bazılarına "angut" demeden önce bir kere daha düşünün. bir "ANGUT" bile olamayan okadar cok insan varki gunumuzde!... Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt