Kaan Erdem
Yönetici
RE: Angutun Sadakati...
B)
B)
nuresma yazdı:
selamun aleykum. paylaşım için Allah razı olsun.
gerçekten de keşke herkes sevdiklerine böyle değer verebilse...
Allah'ın bu kuşa verdiği ve bizim de ibret almamızı istediği özelliği de bu gibi geldi bana...
selam ve dua ile..
karapece yazdı:
s.a
bende angutun bi kuş olduğunu bilmiyordum ama öğrenmiş oldum en azından bundan sonra biri bana angutmusun dediğinnde teveccühün evet angutum derim huylarımız benziyo sanki tipimizde benziyo
aydınlatıcı bilgin için teşekkür ederim Allah yar ve yardımcın olsun ALLAH razı olsun selam ve dua ile
vera nur yazdı:
allah razı olsun çok şaşırdım gerçekten bende yanlış bilenlerdendim çünkü elinize yüreginize saglık
l@l yazdı:
S.A. Bu güzel paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık
firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU.PAYLAŞIMIN İÇİN ALLAH(CC)RAZI OLSUN.
HAYATTA BU KELİMENİN SAHİBİNİN Bİ KUŞ CİNSİ OLABİLECEĞİNİ BİLEMEZDİM.SAYENDE ÖĞRENMİŞ OLDUM..VE BİRİLERİ YANIMDA SÖYLERSE HEMEN KELİMENİN ANLAMINI SÖYLERİM O KİŞİLERE..
BEN BU KELİMEYİ İLK "BİZİMKİLER" DİZİSİNDE, APARTMANDAKİ ALMANCI AİLEDEKİ BABANIN OĞLUNA SÖYLEDİĞİNDE DUYMUŞTUM..
[marq]HERKESE BİRBİRİNE ENAZ "ANGUT" KADAR DEĞER VEREBİLMELERİNİ DİLERİM..[/marq]
HAKKINIZI HELAL EDİN,Bİ SORUN OLDU DA O NEDENLE AYNI CEVAP BİKAÇ KEZ BU FORUMDA YER İŞGALİ YAPTI.
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)
doga7838 yazdı:
s.a paylaşımınız için teşekkürler keşke herkes angut gibi olabilse
CEVDET-71 yazdı:
S.A. KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
yaseminsaritemur yazdı:
çok ilginç,
bu kelimenin argo bir söz olduğunu sanıyordum...
Allah razı olsun,,,,
KAAN ERDEM yazdı:
Herkesin haksız şekilde kullandığı bir ifadedir "ANGUT". Biri laftan anlamayınca, boş boş bakınca yada aptallık edince hemen "angutmusun?" der günümüzün insanı. Angutun aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir sürü insan var ülkemizde. (biride bendim )
**
*Özelliği nedir bilirmisiniz? Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakka bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan oda ölene kadar onun başucunda bekler.
**
*işte bu canlının yaptığı en buyuk angutluk budur. Ayrıca bu olay tüm angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen birsey deildir. Dişi olsun erkek
olsun bütün angut kuşlarının içgüdüsel özelliği bu.
**
*Hani derler ya "angut gibi bakmasana " diye... keske herkes angut gibi bakabilse değer verdıklerıne. Bundan sonra bazılarına "angut" demeden önce bir kere daha düşünün. bir "ANGUT" bile olamayan okadar cok insan varki gunumuzde!... Alıntı