Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Angutun Sadakati... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Herkesin haksız şekilde kullandığı bir ifadedir "ANGUT". Biri laftan anlamayınca, boş boş bakınca yada aptallık edince hemen "angutmusun?" der günümüzün insanı. Angutun aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir sürü insan var ülkemizde. (biride bendim )

**

*Özelliği nedir bilirmisiniz? Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakka bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan oda ölene kadar onun başucunda bekler.

**

*işte bu canlının yaptığı en buyuk angutluk budur. Ayrıca bu olay tüm angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen birsey deildir. Dişi olsun erkek
olsun bütün angut kuşlarının içgüdüsel özelliği bu.

**

*Hani derler ya "angut gibi bakmasana " diye... keske herkes angut gibi bakabilse değer verdıklerıne. Bundan sonra bazılarına "angut" demeden önce bir kere daha düşünün. bir "ANGUT" bile olamayan okadar cok insan varki gunumuzde!... Alıntı

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Angutun Sadakati...

s.aleyküm abim allah(c.c.)razı olsun elinize emeğinize sağlık olsun..gerçekten de çok ilginç bir paylaşımdı..ben de bilmiyordum doğrusu tam emin değildim ama bu yazıyı okuduktan sonra emin oldum..''angut'' gerçekten günümüzde hakir görülen kişilere,karşı tarafın yaptığı dengesizliği bu kelimeyle dile getiriyor insanlar ekseriyetle..şükür benim kullandığım bir kelime değildi,bundan sonra da olmayacak inşaAllah..gerçekten ne güzel bir sadakat değil mi?eşi ölüyor ve de kendisi ölene dek başında bekliyor ve gözünü bir an olsun onun üzerinden ayırmıyor..ne demeli bugüne dek hakir gördüğümüz bu mahluku bundan sonra saygı ile analım ve o'nun sadakat ve sebatından ders çıkaralım inşaAllah..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,S.ALEYKÜM

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm abim Rahman razı olsun.Konunuz bilgilendiriciydi sağolun.Bilmediğim bir konuyu öğrenmiş oldum teşekkür ederim.Rahman angut gibi eş versin inşaallah selam ve dua ile...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

sa ben bu formu açmıştım çok hoşuma gitmişti;)allaha emanet

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm.. çok ilginçmiş gerçekten. sübhanallah Rabbimizin hikmetlerinden bir tane daha.. halk arasındaki kullanılış amacını ben de çok yadırgıyorum :D bence de kullanılmasa daha iyi olur. insan olarak henüz o olgunluğa bile erişememişler var çünkü. selam ve dua ile. emeğinize sağlık.

A

Arzu_76

Sevgili kardeşim paylaşımın için teşekkürler. Angut kelimesini kulanmazdım ama kullananlarada çok kızardım. İnsanların bile helaline sahip çıkmadığı şu dönemde ANKUT diye beğenmediğimiz kuş sahip çıkıyor.

Yaradanım sana kurban olurum ben

DUA ile

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMIN ALEYKÜM KAAN KARDEŞ...

ELLERİNE SAĞLIK...HOR GÖRDÜĞÜMÜZ BİR KUŞUN ASİL DAVRANIŞINA BAKIN...

ALLAH RAZI OLSUN....SELAMETLE...

sedannur38

Kayıtlı Kullanıcı

s.a arkadaşım çok güzel bir paylaşımdı allah razı olsunnnn sağlıcakla kalın

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN.ANGUT LUK BÖYLE OLSA GEREK BİZLER İÇİN DAHA İYİ SANIRIM.SELAMETLE.
RECEB-I KAMER yazdı:
s.aleyküm abim allah(c.c.)razı olsun elinize emeğinize sağlık olsun..gerçekten de çok ilginç bir paylaşımdı..ben de bilmiyordum doğrusu tam emin değildim ama bu yazıyı okuduktan sonra emin oldum..''angut'' gerçekten günümüzde hakir görülen kişilere,karşı tarafın yaptığı dengesizliği bu kelimeyle dile getiriyor insanlar ekseriyetle..şükür benim kullandığım bir kelime değildi,bundan sonra da olmayacak inşaAllah..gerçekten ne güzel bir sadakat değil mi?eşi ölüyor ve de kendisi ölene dek başında bekliyor ve gözünü bir an olsun onun üzerinden ayırmıyor..ne demeli bugüne dek hakir gördüğümüz bu mahluku bundan sonra saygı ile analım ve o'nun sadakat ve sebatından ders çıkaralım inşaAllah..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,S.ALEYKÜM

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM ALLAH CC RAZI LSUN AMİN İNŞALLAH.SELAMETLE KALIN.

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm abim Rahman razı olsun.Konunuz bilgilendiriciydi sağolun.Bilmediğim bir konuyu öğrenmiş oldum teşekkür ederim.Rahman angut gibi eş versin inşaallah selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜM SELAM FARKINDA OLMADAK BİZDE AÇTIK:eek::):DSELA VE DUA İLE SELAMETLE KALIN.

Nevin_1982 yazdı:
sa ben bu formu açmıştım çok hoşuma gitmişti;)allaha emanet

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm.. çok ilginçmiş gerçekten. sübhanallah Rabbimizin hikmetlerinden bir tane daha.. halk arasındaki kullanılış amacını ben de çok yadırgıyorum :D bence de kullanılmasa daha iyi olur. insan olarak henüz o olgunluğa bile erişememişler var çünkü. selam ve dua ile. emeğinize sağlık.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:

Esselamun aleykum Kaan abim, Recep kardeşim çok güzel açıklama getirmiş onun üstüne başka söz bulamıyorum..
Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı, emeğine sağlık..
Allah'a emanetsin, selam ve dua ileB)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

SELAM VE DUA İLE SELAMETLE KALIN.

Arzu_76 yazdı:
Sevgili kardeşim paylaşımın için teşekkürler. Angut kelimesini kulanmazdım ama kullananlarada çok kızardım. İnsanların bile helaline sahip çıkmadığı şu dönemde ANKUT diye beğenmediğimiz kuş sahip çıkıyor.

Yaradanım sana kurban olurum ben

DUA ile

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ABİ EVET HAKLISIN SELAM VE DUA İLE KLAIN SELAMETLE.

erdal yazdı:
SELAMIN ALEYKÜM KAAN KARDEŞ...

ELLERİNE SAĞLIK...HOR GÖRDÜĞÜMÜZ BİR KUŞUN ASİL DAVRANIŞINA BAKIN...

ALLAH RAZI OLSUN....SELAMETLE...

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE KALIN.

sedannur38 yazdı:
s.a arkadaşım çok güzel bir paylaşımdı allah razı olsunnnn sağlıcakla kalın

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Valla çok şaşırdım bu kelimenin anlamını yanlış biliyormuşyum bi daha asla o tarz bi laf etmem ve keşke ben de eşimde angut olsak o zaman birbirimizin değerini anlarmıyız acaba çok imrendim valla yaa
B):p:eek:

Kaan Erdem

Yönetici

ANGUT OLABİLME TEMENNİSİ İLE SELAM VE DUA İLE KALIN.SELAMETLE.

ruyam3 yazdı:
Valla çok şaşırdım bu kelimenin anlamını yanlış biliyormuşyum bi daha asla o tarz bi laf etmem ve keşke ben de eşimde angut olsak o zaman birbirimizin değerini anlarmıyız acaba çok imrendim valla yaa

hakan can

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:

ruyam3 yazdı:
S.A ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ KAAN KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE A.E.O

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE.

hakan can yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

ruyam3 yazdı:
S.A ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ KAAN KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE A.E.O

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt