Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anasinin Dilini Isiran çocuk (1 Kullanıcı)

islam gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Bir zamanlar bir çocuğa sahip olan bir annenin çocuğu çaldğı bir yumurta ile eve gelir.Bunu gören anne oğluna hiç bir şey demez afiyetle yer.ikinci defa bir tavuk çalarak eve gelir.üçüncü defa bir dana çalarak eve gelir.onuda kesip afiyetle yerler.Bu şekilde çocuk devrin en ileri gelen hırsızlarından biri olur.tabiki sonunda cezasını bularak idama mahkum olur ve darağacına çıkartılır.son sözün nedir diye sorulduğunda çocuk annemi getirin der.annesi yanına gelerek evladım son arzun nedir diye sorar;
-Anne senin bende çok hakkın var beni bu yaşa kadar büyütüp besledin o güzel dilini bir uzatta bir kerecik öpeyim der anesi oğlunun rızasını yerine getirerek dilini uzatır.annesinin dilini ağızına alan çocuk ısırarak koparıp atar bu olaya şahit olan halk niye böyle bir şey yaptın diyerek bağırmaya başladılar.
-Bağırmayın benim burada oluşumun tek nedeni annemdir bana nasihat etmeyen dilidir tavuk çaldım yapma evladım günahtır demedi dana çaldım haramdır evladım yine demedi şuan burada isem tek suçlu beni ikaz etmeyen ANNEMDİR
Cenabı Allah herkese hayırlı ana baba ve hayırlı evlat versin AMİN

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim.

bunu ben 6 yaşlarında annem tarafından anlatılınca öğrenmiştim ve beni çok etkilemişti.

güzel ve manası yüksek bir paylaşımdı selam ve dua ile kalın selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt