Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AMCA'nın SEYİR GÜNLÜĞÜ (2 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

Aleyna ve aleykum selam daimen ve ebeden InsaAllah talipamca çok güzel olmus derleyip toparlayip buket sunmussunuz bizlere :G Emeginize saglik..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah.Baki selam ve dua ile insaAllah..

Allah'ınSelamıVeRahmetiVeBereketi üzerinize olsun..
DaimenVeEbeden İnşaAllah Kardeşim..

Siz de sağolun..Beğendiğiniz ve ilgi gösterip izlediğiniz için ben teşekkür ederim..
Siz de Selam ve baki dua ile Alemlerin Rabbi Allah(CC)'a emanet olunuz..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı

EsSelamuAleyküm Gül Damla'm..

Estağfirullah...Allah(CC) yardım etti gerçekten..destek almadan ancak bu kadarı olmuştu..ama çok kötü de olmamış şükür..
Beğendiğiniz ve izlediğiniz için teşekkür ederim..

Nasıl oldun ? Biraz daha iyisinizdir inşaAllah..

Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

aleykum selam talip amca
ben çok beyendim muhteşem olmuş emeğine saglık talip amcam ben teşekkür ederim
ben iyiyim inşallah iyide olucam
rabbim senden ebeden razı olsun talip amca inşallah devamı gelir:)
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ala Resulina ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü...Selamün Aleyküm kıymetli Talip amcam..Güzel yüreğinize ve gönlünüze sağlık, maşallah, berekAllah çok güzel hazırlamışsınız..Kareler, imamlardan hikmetli ve uyarıcı sözler ve elit tarzıyla Değerli Grup Dem ekibinin bu güzel eseri de tüm güzellikleri yeksan etmiş, tamamlamış kıymetli Talip Amcam..Rabbimiz c.c devamını getirmenizi nasip eylesin inşallah..Büyük bir merakla bekleyeceğim inşallah..Bizler bu güzel hediyeyi keyifle kabul ettik kıymetli amcam sizden..Allah c.c sizden ve kıymetli ailenizden ebeden razı ve memnun olsun, cumanız mübarek olsun kıymetli amcam..Dualarımızdasınız her daim..Selam ve baki dua ile Merhametliler Merhametlisine emanetsiniz inşallah..Saygı ve kalbî sevgilerimizle..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

selamün aleyküm talipabi..

hazırladığın videon gerçektende ilk olduğu pek anlaşılamayacak kadar güzel olmuş..ellerine sağlık..teşekkürler..:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

VeAleynaAleykümSelam Yasemin Kardeşim ;

"amca" nın gönlünü almaya çalışmıyorsunuz değil mi ?

Çünkü Siz ; gerçekten yerinde yorumlarınızla ve seçiciliğinizle değer verdiğim bir Kardeşimsiniz..

Beğeninize mazhar olmuşsa gerçekten buna sevinirim..
Ben Sizlere teşekkür ederim Kardeşim.. Sizler de sağolun..

Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam talip amca

ben çok beyendim muhteşem olmuş emeğine saglık talip amcam ben teşekkür ederim
ben iyiyim inşallah iyide olucam
rabbim senden ebeden razı olsun talip amca inşallah devamı gelir:)
selam ve dua ile

İyi olmana çok sevindim Gül Damla'm..Seni mahzun görmek beni üzüyor..Sizin için daim dua ediyorum..Rabbim Sizleri muhafaza buyursun..sağlık ve afiyet ihsan eylesin inşaAllah..
Siz de Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
İyi olmana çok sevindim Gül Damla'm..Seni mahzun görmek beni üzüyor..Sizin için daim dua ediyorum..Rabbim Sizleri muhafaza buyursun..sağlık ve afiyet ihsan eylesin inşaAllah..
Siz de Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

amin inşallah talip amcam benimde daim dualarımdasınız talip amca siteye girdiğimde gözlerimin aradıgı ikinci kişisiziniz
selam ve dua ile talip amca

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

Ala Resulina ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü...Selamün Aleyküm kıymetli Talip amcam..Güzel yüreğinize ve gönlünüze sağlık, maşallah, berekAllah çok güzel hazırlamışsınız..Kareler, imamlardan hikmetli ve uyarıcı sözler ve elit tarzıyla Değerli Grup Dem ekibinin bu güzel eseri de tüm güzellikleri yeksan etmiş, tamamlamış kıymetli Talip Amcam..Rabbimiz c.c devamını getirmenizi nasip eylesin inşallah..Büyük bir merakla bekleyeceğim inşallah..Bizler bu güzel hediyeyi keyifle kabul ettik kıymetli amcam sizden..Allah c.c sizden ve kıymetli ailenizden ebeden razı ve memnun olsun, cumanız mübarek olsun kıymetli amcam..Dualarımızdasınız her daim..Selam ve baki dua ile Merhametliler Merhametlisine emanetsiniz inşallah..Saygı ve kalbî sevgilerimizle..

VeAleynaAleykümSelamVeRahmetullahiVeBerekatuhu Kıymetli Aiye Yeğenim..

Allah(CC) Teala Hazretleri daim Sizlerden razı olsun inşaAllah..
Dün akşam Kız kardeşimi ziyaretten eve geldikten sonraydı..
Ortanca Kızım ile biraz muhabbet ettik..Kendisi şu an Kursu ara tatilde olduğu için evde..bazen çalışmalar ağır geliyor ve bunun verdiği sıkıntıyı benimle paylaşır..
Sizleri anlattım..dualarınızı..yakınlık hislerinizi..bunu arkasında hissetmesini sağlamaya çalıştım..çok açık yazamıyorum..çok duygulandı..biraz içini boşallttı(ağladı) rahatladı..
Sonra bugün..dışarıda işim vardı geldim ve hemen videoyu yükledim..bazı işler nedeniyle hemen ayrılmak zorunda kaldım..Ama video yüklendi ve "İlk iki mesajı" o an gördü ve bak baba yeğenlerin hemen yazmış diye haber verdi..
O ve diğer aile bireyleri de acizane dilimiz döndüğünce dualar ediyoruz ve Sizleri en kalbi muhabbetle Allah(CC) için seviyoruz..Eksik olmayınız..gerçekten bir başka anlam kattı bu yuva bizlere..inşaAllah Rabbimiz en güzel şekliyle hayırla-hayırda yarışan kullarından eylesin cümlemizi..

Biraz uzattım ama Sizlere minnettarım..bunu belirtmemin kelimelerden öte bir yolu da yok..Ama içtenliğine inanınız..
Allah(CC) Sizin ihlas ve edeb çizgisindeki hayırlı çalışmalarınızı da bereketli-hayra vesile ve Sevabını her iki cihanda da nasib eylesin..yüzünüzü-yüzlerinizi ak eylesin inşaAllah..

İnşaAllah..Allah'ın izniyle yeni bazı projeler var..Ya Nasib..!

Selam ve baki dualarımla Alemlerin Rabbi Allah(CC)'a emanet olunuz..

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM DEĞERİ YEGANE KIYMETLİ AMCAM.EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE O ÖPÜLESİ ELLERİNİZE SAĞLIK OLSUN İNŞAALLAH.ÇOK GÜZEL OLMUŞ.HİÇTE ACEMİ GÖZÜKMÜYOSUNUZ,MAŞAALLAH BERAKALLAH.SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ RESİMLERİ,HEM DE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ SÖZLERİ İNSANIN İÇİNE AKAN BİR EZGİYLE BÜTÜNLEŞTİRMENİZ ÇOK YERİNDE VE UYUMLU OLMUŞ.DEVAMINI MERAKLA BEKLİYORUZ AMCAM.DUALARIMDA DAİMSİNİZ İNŞAALLAH.SELAM VE SEVGİ İLE BAKİ MUHABBETLERE İNŞAALLAH.YÜCE RAB'BİM'E C.C. EMANET OLUNUZ.ES SELAMUN ALEYKÜM....B)

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
VeAleynaAleykümSelam Yasemin Kardeşim ;

"amca" nın gönlünü almaya çalışmıyorsunuz değil mi ?

Çünkü Siz ; gerçekten yerinde yorumlarınızla ve seçiciliğinizle değer verdiğim bir Kardeşimsiniz..

Beğeninize mazhar olmuşsa gerçekten buna sevinirim..
Ben Sizlere teşekkür ederim Kardeşim.. Sizler de sağolun..

Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

videonuzu gerçekten çok beğendim..kandırmaca yok yani:evet
güzel düşünceleriniz içinde ALLAH RAZI OLSUN talipabi...
şimdi ne yazabilirimki?

bilgisayarımı ilk aldığımda ciddi anlamda internetin getirebileceği zararlardan korkmuştum...
ama hemen akabinde islam diye aratırken bu siteyi keşfettim ve üye oldum...
şimdi ise her ne kadar ahirzamanda ve sanal ortamda bulunuyor olsakta,
okunan Kuran-ı kerimler le, yapılan dualarla ve genelde hayır adına sarfedilen sözlerle
insanın insanlığını kaybetmediğinin ispat mekanındayızz..
hepinizden ve sitede emeği geçen herkesten RABBİM RAZI OLSUN..
ALLAHA EMANET OLUNUZ

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM DEĞERİ YEGANE KIYMETLİ AMCAM.EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE O ÖPÜLESİ ELLERİNİZE SAĞLIK OLSUN İNŞAALLAH.ÇOK GÜZEL OLMUŞ.HİÇTE ACEMİ GÖZÜKMÜYOSUNUZ,MAŞAALLAH BERAKALLAH.SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ RESİMLERİ,HEM DE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ SÖZLERİ İNSANIN İÇİNE AKAN BİR EZGİYLE BÜTÜNLEŞTİRMENİZ ÇOK YERİNDE VE UYUMLU OLMUŞ.DEVAMINI MERAKLA BEKLİYORUZ AMCAM.DUALARIMDA DAİMSİNİZ İNŞAALLAH.SELAM VE SEVGİ İLE BAKİ MUHABBETLERE İNŞAALLAH.YÜCE RAB'BİM'E C.C. EMANET OLUNUZ.ES SELAMUN ALEYKÜM....B)

VeAleynaAleykümSelamVerahmetullahiVeBerekatuhu
Yegane amca'sının Kıymetli Yeğeni ;

Çok teşekkür ederim..Estağfirullah..saygı ifadesi olarak kabul ediyorum..
Beğendiğinize sevindim..gerçekten yardımsız..acemice.. uzun bir uğraşın sonucu ve en evveli Allah(CC)'ın yardımı diyeyim..neden mi? Resimler açık formatta değildi ve bir manzara..bir yazılı resim..öylesine dizilmişti..ancak video tamamlanınca çok kötü olmadığını düşünerek..bir de belki kurcalarsam bozulur diyerek olduğu gibi bıraktım..

Hayırlısı inşaAllah..becerebilirsek yapmaya çalışacağım..

Baki Sevgi-Selam ve dualarımla Alemlerin Rabbi Allah(CC)'a emanet olunuz..

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun.çok güzel olmuş bu acemi işse usta iş nasıl olur acaba.bir küçük dip not
.yazıların süresisini görüntülenen sayfaların süresini 3 veya 5 saniye kadar fazla olursa daha mükemmel olcak .sindire sindire okuyabilmek için yada benim okumamamı yavaş nedir yetişemedim.:)
emeğine yüreğine ellerine gönlüne saglık .çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

allah razı olsun.çok güzel olmuş bu acemi işse usta iş nasıl olur acaba.bir küçük dip not
.yazıların süresisini görüntülenen sayfaların süresini 3 veya 5 saniye kadar fazla olursa daha mükemmel olcak .sindire sindire okuyabilmek için yada benim okumamamı yavaş nedir yetişemedim.:)
emeğine yüreğine ellerine gönlüne saglık .çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

Amin..Kardeşim..İnşaAllah daha iyisi olur..işte o zaten acemilikten..Yoo hata benim..
İlginiz ve beğeninizi belirtme inceliği gösterdiğiniz için ben teşekkür ederim..
inşaAllah ..Hayırlısıyla..sağolunuz..

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm değerli abim.çok güzel faydalı ve yerinde bir çalışma mevlam kat kat razı olsun abim.selam ve dua ile mevlama emanet olun abim.selametla inşALLAH.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Talip Amcam çok Güzeldi Ellerinize Sağlik Eğer Bu Acemiceyse Ben De Hiç Doğmadim :) Allah Razi Olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt