Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
Canim bu kiz kim ?
Kuzenimin kızı canım..
Canim bu kiz kim ?
Kuzenimin kızı canım..
Masallah Allah bagislasin cok tatli .
Kardesım bu resım sızın cekımınızmı yoksa alıntımı?Buna ınstagramda rastladım ve beyenı bırakmıstım haberınız olsun sadece merak ettım.....
Benim çekimim kardeşim.. Duyunca ben de şaşırdım şimdi..
Anladım kardeşim,hatta bu resım yanlış hatırlamıyorsam cıddı bır begenı sayısına ulaşmıştı......Bılgınıze.......Eyerkı ınstagramda sızde varsanız dıyecegım ama kurduğunuz cümleden olmadığınızı anlıyorum.....
vayy '' D.ile.K'' bayıldım kuzuuu iyi düşünmüşsün....
Sağol kuzu.. Bu pencereden çekilmiş çok fotoğraf var.. Sabah namazında, akşam...
renkler hep değişiyo.. Bir de burası tam havai fişeklerin görüş alanı Havai fişekli de var..
Önceki sayfalarda var.. Geçen gün bir foto çektim. Fil şeklinde bulut.. Fotoyu atınca laptopa onu da paylaşıcam.. Çok hoşş..
selamun aleykum canim dilegim yediklerine dikkat et bunlar kilo olarak sende kalacak biliyosundur ......
Aleykum selam canm. nasılsın? Kızın nasıl? Biliyorum canım bu resim 4 ay önce çekilmişti..
ve aleykum selam canim cok sukur kizim iyi kucagimda oturuyor cok sukur bugunumuze rabbim daimi etsin sen nasilsin nasil geciyor annelik cinsiyeti belli oldumu...
Rabbim sağlık-sıhhatten ayırmasın canım yaa.. Hepimizi çok korkuttu.. Çok üzüldük, çok dua ettik..
Rabbimize sonsuz şükürler olsun.. Cinsiyet belli değil canım.. Sağlıklı olsun başka ne istenir ki... Hayırlısı olsun..