Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

altta kalmama oyunu (1 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞİM NASILSIN,İYİSİN İNŞAALLAH...B)

CEKET.....B)

elhamdülillah gönlü güzel kardeşim, iyi olmaya çalışıyorum. gribal enfeksiyon geçirdim. birkaç gündür evden dışarı çıkamamıştım. ilaçlar vesilesiyle daha iyiyim şimdi inşaAllah. senin durumun nasıl oldu, kontrollerin devam ediyor mu canım kardeşim..

TEKME ..B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
elhamdülillah gönlü güzel kardeşim, iyi olmaya çalışıyorum. gribal enfeksiyon geçirdim. birkaç gündür evden dışarı çıkamamıştım. ilaçlar vesilesiyle daha iyiyim şimdi inşaAllah. senin durumun nasıl oldu, kontrollerin devam ediyor mu canım kardeşim..

TEKME ..B)

geçmiş olsun güzel kardeşim.herkes hasta bu aralar.Rab'bim dahada iyi etsin inşaAllah.ben iyiyim şükür Rab'bime.kontroller devam ediyo iki ay kaldı bitmesine 10 gün sonra tekrar gidicem inşaallah.bittikten sonra tekrar bakacaklar tedavinin devamına yada bittiğine o zaman karar verecekler.iyi olur inşaAllah.

EKMEK....B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun güzel kardeşim.herkes hasta bu aralar.Rab'bim dahada iyi etsin inşaAllah.ben iyiyim şükür Rab'bime.kontroller devam ediyo iki ay kaldı bitmesine 10 gün sonra tekrar gidicem inşaallah.bittikten sonra tekrar bakacaklar tedavinin devamına yada bittiğine o zaman karar verecekler.iyi olur inşaAllah.

EKMEK....B)

Allah razı olsun canım kardeşim.. teşekkür ederim. senin de iyi olduğuna çok sevindim kardeşim. Rabbul alemin Şafi c.c. ismi hürmetine şifa versin inşaAllah..Rabbime duacıyım her daim sana acilen şifa vermesi için güzel kardeşim..
inşaAllah daha iyi olursun..B)

KESME .... B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım kardeşim.. teşekkür ederim. senin de iyi olduğuna çok sevindim kardeşim. Rabbul alemin Şafi c.c. ismi hürmetine şifa versin inşaAllah..Rabbime duacıyım her daim sana acilen şifa vermesi için güzel kardeşim..
inşaAllah daha iyi olursun..B)

KESME .... B)

RAB'BİM C.C. SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM,EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN İNŞAALLAH RAB'BİM.AMİN İNŞAALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH.SENDE DAİMİ DUALARIMDASIN CANIM KARDEŞİM.ÇOK ÇOK SAĞOL..B)

ESNEK...B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
RAB'BİM C.C. SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM,EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN İNŞAALLAH RAB'BİM.AMİN İNŞAALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH.SENDE DAİMİ DUALARIMDASIN CANIM KARDEŞİM.ÇOK ÇOK SAĞOL..B)

ESNEK...B)

Rabbim c.c.senin de eksikliğini göstermesin canım kardeşim. burada varlığın, paylaşımların daim olsun inşaAllah..Rabbim c.c. kardeşliğimizi baki kılsın, gıyabımızda yapmış olduğumuz dualarımızı da kabul eylesin inşaAllah

Sinek...B)

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim c.c.senin de eksikliğini göstermesin canım kardeşim. burada varlığın, paylaşımların daim olsun inşaAllah..Rabbim c.c. kardeşliğimizi baki kılsın, gıyabımızda yapmış olduğumuz dualarımızı da kabul eylesin inşaAllah

Sinek...B)

AMİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.BEN ÇIKIYORUM.İYİ BAK KENDİNE.FAZLA YORULMA,İYİ UYU DİNLEN BİDE KENDİNİ SICAK TUTTUNMU TAMAMDIR.:BSABAHA BİŞEYCİİN KALMAZ İNŞAALLAH.:evet HAYIRLI NURLU GECELER OLSUN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.RAB'BİM E EMANETSİN:H

SAKİN....

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.BEN ÇIKIYORUM.İYİ BAK KENDİNE.FAZLA YORULMA,İYİ UYU DİNLEN BİDE KENDİNİ SICAK TUTTUNMU TAMAMDIR.SABAHA BİŞEYCİİN KALMAZ İNŞAALLAH.:evet HAYIRLI NURLU GECELER OLSUN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.:H

SAKİN....

Bende çıkıyorum canım kardeşim..gözlerim kapanacak uykusuzluktan:D
hayırlı, bereketli, feyzli, nurlu geceler olsun canım kardeşim sana da inşaAllah..Kalplerin asıl sahibi yüce Rabbimize c.c.emanetsin güzel kardeşim. selam, dua ve muhabbetle:H

LAKİN...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Bende çıkıyorum canım kardeşim..gözlerim kapanacak uykusuzluktan:D
hayırlı, bereketli, feyzli, nurlu geceler olsun canım kardeşim sana da inşaAllah..Kalplerin asıl sahibi yüce Rabbimize c.c.emanetsin güzel kardeşim. selam, dua ve muhabbetle:H

LAKİN...

LADİN ................:)))

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim
Nasılsınız kardeşlerim? uyku tutmadı bende geldim.

Yasemin B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt