Nerde...:H
selamun aleyküm
ALEYKÜM SELAM :H
DEŞEN....
canım kardeşim benim
bu oyunda kelimede tek harf değiştiriyorduk :H
TEK HARF DEĞİŞTİRDİM AMA HEPSİNİNDE YERİ DEĞİŞTİ OLMUYOMU ŞİMDİ ....:A:gulegule
ay kardeşim ben farketmemişim:A oluyor tabi. son heceye göre yaptın sandımdı.
hakkını helal et inş, uykusuzum biraz da..
Desen
AAAA VARSA HELAL OLSUN KARDEŞİM.OLUR ÖYLE VAKALAR.:evet
SENET...B)
kenet ..:HB)
CANIM KARDEŞİM NASILSIN,İYİSİN İNŞAALLAH...B)
CEKET.....B)
elhamdülillah gönlü güzel kardeşim, iyi olmaya çalışıyorum. gribal enfeksiyon geçirdim. birkaç gündür evden dışarı çıkamamıştım. ilaçlar vesilesiyle daha iyiyim şimdi inşaAllah. senin durumun nasıl oldu, kontrollerin devam ediyor mu canım kardeşim..
TEKME ..B)
geçmiş olsun güzel kardeşim.herkes hasta bu aralar.Rab'bim dahada iyi etsin inşaAllah.ben iyiyim şükür Rab'bime.kontroller devam ediyo iki ay kaldı bitmesine 10 gün sonra tekrar gidicem inşaallah.bittikten sonra tekrar bakacaklar tedavinin devamına yada bittiğine o zaman karar verecekler.iyi olur inşaAllah.
EKMEK....B)
Allah razı olsun canım kardeşim.. teşekkür ederim. senin de iyi olduğuna çok sevindim kardeşim. Rabbul alemin Şafi c.c. ismi hürmetine şifa versin inşaAllah..Rabbime duacıyım her daim sana acilen şifa vermesi için güzel kardeşim..
inşaAllah daha iyi olursun..B)
KESME .... B)
RAB'BİM C.C. SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM KARDEŞİM,EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN İNŞAALLAH RAB'BİM.AMİN İNŞAALLAH BÜTÜN HASTALARA ŞİFA VERSİN İNŞAALLAH.SENDE DAİMİ DUALARIMDASIN CANIM KARDEŞİM.ÇOK ÇOK SAĞOL..B)
ESNEK...B)
Rabbim c.c.senin de eksikliğini göstermesin canım kardeşim. burada varlığın, paylaşımların daim olsun inşaAllah..Rabbim c.c. kardeşliğimizi baki kılsın, gıyabımızda yapmış olduğumuz dualarımızı da kabul eylesin inşaAllah
Sinek...B)
AMİN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.BEN ÇIKIYORUM.İYİ BAK KENDİNE.FAZLA YORULMA,İYİ UYU DİNLEN BİDE KENDİNİ SICAK TUTTUNMU TAMAMDIR.SABAHA BİŞEYCİİN KALMAZ İNŞAALLAH.:evet HAYIRLI NURLU GECELER OLSUN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.:H
SAKİN....
Bende çıkıyorum canım kardeşim..gözlerim kapanacak uykusuzluktan
hayırlı, bereketli, feyzli, nurlu geceler olsun canım kardeşim sana da inşaAllah..Kalplerin asıl sahibi yüce Rabbimize c.c.emanetsin güzel kardeşim. selam, dua ve muhabbetle:H
LAKİN...
LAÇİN.........:HLADİN ................))
LAÇİN.........:H
ES SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLER.....:H
NİLAY..........B)