Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (1 Kullanıcı)

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzeldi ya bayıldım zeynebide kocaman öptüm:)

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleykum kardeşim çok güzel olmuş emeğine sağlık

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Eline emegine saglık
çok güzel olmuş kardeşim
teşekkürler

fidanras

Kayıtlı Kullanıcı
bak dostum yıllar once senın nışanlını aldım cunku o kotu bır kadındı.....paranı aldım cunku ortakların senı batıracaktı yaşlı amcan verdı o parayı o benım babamda ve senın parandı ......evındekı teyze annem evlenceğın kızda kızkardeşım...

"Ayakta uyuyorsun." demek istemiş.

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
iki arkadaş varmış...bırbırlerıne sıkı sıkı bağlılarmış.....bırı nışanlıymış...yedıklerı ıctıklerı ayrı gıtmezmış..derken efendım...bırgun bırı dığerıne .............................arkadaşım bana nışanlını verır mısın demış?tabıı kı arkadaşı cok şaşırmış.ama arkadaşını cok sevdığı ıcın hayır dıyememış ve nışanlısını vermış..aman ne samimi arkadaş.. arkadaşı için namusundan bile vaz geçmiş.. vay bee çok etkilendim..gerçi buna deyyusluk denir ama olsun mühim olan arkadaşlık.....aradan zaman geçmış bırgun yıne arkadaşı ona..............benım cok paraya ıhtıyacım var bana tüm paranı verır mısın demış .....şaşırmış.....!!!! ama hayır dıyememış yıne ve tüm parasını vermış garıbım napsın??yıllar geçmış sefıl durumuna duşmuş bu arada da arkadaşı kaybolmuş ordan tabıı.....yolda yaşlı bır amca seslenmış ona.......evladım benı karşıdan karşıya gecırır mısın demış.......tabıı demış adam ve yardım etmış yaşlıya..bırde ne olmuş yaşlı adam bu ıyılığın altında kalmayayıp tum parasını vermış ona.bu kadar da comertlık olmaz kı canım.....adam iş kurmuş vılla almış derken bır gun zıl calmış açmış kapıyı yaşlıca bır kadın evladım bana gore iş var mı demış::::::::tabııı demış adam zaten yanlız yaşıyorum evımın işlerını gorurusun .....derken bır gun yaşlı teyze senı en ıyısı evlendırmek gerek cok guzel hanım bır kız var hadı tanıştırayım da evlen demış.....adam kızı gorur hormex sevmış ve düğun dernek kurulmuşşşş.........ama ama aklına eskı arkadaşı gelmış.0onu cağırayım da benı bu ıyı halımle gorsun ve onu burda rezıl edeyım demış ıcınden.... çağırmış arkadaşı gelmış duüunu.......adam bır ara davulları susturmuş ve durun 1 dk demış......demış kı bu gorduğunuz kışı eskıden benım arkdaşımdı once sevgılımı aldı sonra da paramı ama bakın ben dımdık ayaktayım demış......arkadaşı bakmış yuzune ve tebessum etmış... bak dostum yıllar once senın nışanlını aldım cunku o kotu bır kadındı.....paranı aldım cunku ortakların senı batıracaktı yaşlı amcan verdı o parayı o benım babamda ve senın parandı ......evındekı teyze annem evlenceğın kızda kızkardeşım...........................................hoşcakalın :) ALLAHA EMANET OLUN

yahu bu ne saçma sapan bir şey.. silah zoruylamı açtırdılar bu forumu size

akla hayale sığmayan şeyleri nereden bulupta yazıyorsunuz..üşenmiyor musunuz bunları yazmaya..?

kendinizi o nişanlı kız yerine bi koysanıza;
nişanlınız'ın arkadaşı sizi nişanlınızdan istese ve nişanlınız da sizi arkadaşına verse ne hissedersiniz..memnun olmazsınız herhalde...

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
kafa karıştıran bir olay bence

eski hakan masalları gibi bişey

neyse bana hatay ın neresinde olduğumu sormuştunuz siz nerede görev yaptığınızı yazmadınız

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
..........................

..........................

Selamunaleyküm..gercekten cok anlamli bir yazi...Allah razi olsun kardesim. emegine saglik.....Selam ve dua ile...

ÜMMÜGÜLSÜMİREM

Kayıtlı Kullanıcı
Koyun Sandal Kurt

Koyun Sandal Kurt

Degerli Kardeşlerim Sorum şu;
şimdi, Elimde Bir Koyun Bir Kurt Ve Birde Sandal Var,bende Iki Kenari Yeşillikle Kapli Ortasinda Göl Bulunan Güzel Bir Yerdeyim Ve Sizden Beni Tek Seferde (koyunla Kurtu Bir Arada Birakmamk Kaydiyla, Vede Koyunlada Yeşilliği Bir Arada Birakmamk Kaydiyla, çünkü;kurt Koyunu Yer.kyunda çimeni?)beni Karşi Tarafa Goturmenizi Rica Ediyorum Hadi Bakalim:)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
yahu bu ne saçma sapan bir şey.. silah zoruylamı açtırdılar bu forumu size

akla hayale sığmayan şeyleri nereden bulupta yazıyorsunuz..üşenmiyor musunuz bunları yazmaya..?

kendinizi o nişanlı kız yerine bi koysanıza;
nişanlınız'ın arkadaşı sizi nişanlınızdan istese ve nişanlınız da sizi arkadaşına verse ne hissedersiniz..memnun olmazsınız herhalde...

selamunaleykum
oncelıkle kıbar olmaya davet edıyorum sızı
bu yazılmış komık bır hıkaye
dıkkat ettıysenız mızah bolumune yazılmış
ıkıncısı ne sılah zoru ?üçüncüsü eleştırmenın de bır adabı vardır
dorduncusu ben kendımı nıye o kız yerıne koyayım kı hıkayeyı tam okumamıssınız ayrıca da acıkca bır hakarettır bu bana
o kadar kaba tarıfınıze rağmen yıne de ben sıze ıyı nıyetlı yaklaşıyorum
allaha emanet olun dıyorum
ayrıca kırdığınız kalbı de duşunsenız ıyı olur tabıı
bılgızayarımı acar acmaz boyle cırkın sozler sıze yakışmış mı bunu da bılemem

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum aleyküm selam
oncelıkle kıbar olmaya davet edıyorum sızı üzgünüm ama kibar olamıyorum kabalık ruhumda var..
bu yazılmış komık bır hıkaye bence bu komik değil..çirkin.bir hikaye okuyan hiçkimse gülmedi.. dıkkat ettıysenız mızah bolumune yazılmış ama mizahi değil
ıkıncısı ne sılah zoru ?üçüncüsü eleştırmenın de bır adabı vardır evet kabül etmeliyim ki..biraz sınırları aştım. lakin, okuyunca o satırı tiksindim yazıdan ve biraz öfkeyle sarıldım klavyeye:gulegule
dorduncusu ben kendımı nıye o kız yerıne koyayım kı hıkayeyı tam okumamıssınız ben durumun ne kadar çirkin olduğunu belirtmek için kendinizi onun yerine koyun demiştim
dığerı ıse bana bırazda olsa hakaret etmış olmuyor musunuz..malesef öyle..:gulegule fakat dedimya biraz kızarak yazdım..
o kadar kaba tarıfınıze rağmen yıne de ben sıze ıyı nıyetlı yaklaşıyorum bu da sizin kaliteniz..
allaha emanet olun sizde ona emanetsiniz
ayrıca kırdığınız kalbı de duşunsenız kı madem kı burdasınız ıyı olur

şunu itiraf edeyim ki; yazı yazarken kriterim sadece doğru bildiklerimdir..bu yüzden kime muhalif yazı yazdımsa hep dövüştük:evet..

malesef ben artık alıştım bu hadiseye..üzgünüm ama sizde alışın bu duruma ...
"delidir ne yapsa yeridir" deyin ve yokmuşum gibi davranın

ama isterseniz; bir daha ne eğrisine ne doğrusuna hiçbir yazınıza karışmam..siz bilirsiniz....siz isteyin yeter..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
şunu itiraf edeyim ki; yazı yazarken kriterim sadece doğru bildiklerimdir..bu yüzden kime muhalif yazı yazdımsa hep dövüştük:evet..

malesef ben artık alıştım bu hadiseye..üzgünüm ama sizde alışın bu duruma ...
"delidir ne yapsa yeridir" deyin ve yokmuşum gibi davranın

ama isterseniz; bir daha ne eğrisine ne doğrusuna hiçbir yazınıza karışmam..siz bilirsiniz....siz isteyin yeter..

ben ıyı bır ınsanım ve asla dövüşü kabul etmıyorum
delıdır ne yapsa yerıdır sozunu de kabul etmıyorum
mızahdır benım acımdan sız katılmassınız saygı duyarım
sadece şunu belırtmek ısterım kalbım kırıldı o kadar
sızın şahsına hıçbır şey demem herkesın duşuncesı kendısıne
ama en nıhayetınde bır bayanım ve ne kadar sınırlenmış de olsanız bu kaba tabırı hak etmemış durumdayım
eleştırırebılrsınız kendıme aıt hıkayelerım de buyrun okuyun
yalnız lutfen eleştırdığınızde saygılı olun
allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt