Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALTI SIFIR (2 Kullanıcı)

ozeroz

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar...
barıştılar sonra hayat nası geçmeye baladı...
yemek, ütü, temizlik vs...
inşaAllah SMİLEY bütün işleri eşinin üzerine atmamıştır...
Selam ve dua ile...

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar kardeşim çok güzel olmuş ellerine sağlık tebessümle okudum

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar...
barıştılar sonra hayat nası geçmeye baladı...
yemek, ütü, temizlik vs...
inşaAllah SMİLEY bütün işleri eşinin üzerine atmamıştır...
Selam ve dua ile...

Hayırlı Cumalar Barıştıktan sonra erkek Akılllandı Yemekte ütüde Falan erkek eşine yardım etmeye başladı :K

Selam ve dua ile kalın inşallah ..

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.....Rabbimiz razı olsun ne güzel bişey bu ya...Rabbimize emnaet ol kardeşim inşaallah ....hayırlı cumalar

zeynep03

Kayıtlı Kullanıcı
:Bçok güzel olmuş gerçekten tşkrlr

serife07

Kayıtlı Kullanıcı
:G:G:G emegine saglık... degisik olmus... ne diye actım ne buldum ben de diger arkadaslar gibi..smileylerin mutlulugu uzun sürsün inş.
Allah'a emanet ol...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
amin evlatlarım

amin evlatlarım

Üç Amerikan askeri ıraklı bir amcanın bakkal dükkanına girerler.alış veriş yaparken 'kahrolsun amerika'diye bir ses duyarlar.Etrafa bakınırlar ve sesin bir papağandan geldiğini görürler.Bunun Üzerine ıraklı bakkal amcaya 'bu papağanı buradan yok et yarın geldiğimizde görürsek seni mahvederiz'derler.
Askerler gittikten sonra bakkal amca kara kara düşünmeye başlar çünkü papağan kuşunu çok sevmektedir.Derken aklına cami imamlarının papağanı gelir.Hemen imamın yanına koşar başından geçenleri anlatır ve'Hocam eğer sakıncası yoksa papağanları değiştirelim'der.Hoca kobul eder ve değişim gerçekleşir.
Ertesi gün işgalci amerikan askerleri gelir, papağanı görürler ve kızarak
-biz sana bunu yok edeceksin demedikmi?deyince
Bakkal amca bu papağan o değil desede inandıramaz.Sivri zekalı askerin biri ben şimdi anlarım bunun dünkü papağan olup olmadığını der ve papağanın tekrarlamasını umarak bağırır:kahrosun amerika!!
ses çıkmyınca bakkal amca dahil hep birlikte bağırmalarını söyler:
-Kahrolsun amerika!
(ses yok)
-Kahrolsun amerika!
(ses yok)
-Kahrolsun amerika!
papağan dile gelir
-Amin evlatlarım :K

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
bende forumdan biri evleniyor sandım :) neyse smiley de yabancı sayılmaz oda bizden biri:)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamü Aleyküm Gecekondu;
Paylaşımın gerçekten çok güzel olmuş... emeğinize sağlık... sayenızde tebessüm etmiş oldum t.ederimm...Hayırlı cumalar... selam ve dua ile.. hayırlı akşamlar...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim. emeğinize sağlık. çok güzeldi gerçekten :)
paylaştığınız için teşekkür ederim. selam ve dua ile..

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
yaf erkeklerin geneli bölede helal olsun bayan smileye kovabilmiş evden nese sonunda barışmışlar ya o iyi:):)çok güzel bi paylaşım emeğine sdağlık:)

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
''amin evladım..'' ne güzel bi fıkra emeğine sağlık...

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Bari Ayyi Dindar Olsa...:):)

Bari Ayyi Dindar Olsa...:):)

bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş.

"-evrim ne güzellikler yaratıyor!"

diye düşünüp mest oluyormuş.

birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına baktığında ayının daha da yaklaşmış olduğunu fark ediyormuş. dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış. tam vurmaya hazırlanırken adam "tanrım!!!" diye bağırmış

bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş, orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış.

çok derinden gelen İÇİNDEN bir ses adama:

"yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?" demiş.

adam utanç içinde: "biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama belki ayıyı dindar yapabilirsiniz."
demiş,

ses:

"peki." diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmus. nehir tekrar akmaya başlamış. hersey eski haline dönmüş.

ayı pençesini indirmiş ve ardından iki pençesini de göğe doğru çevirmiş, ve konuşmaya başlamış:

"allahım , senin rızkınla orucumu açıyorum, hamd olsun verdiğin nimetlere...":[/
I]
K:K

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt